Προς το περιεχόμενο

Σκεφτομαι να κανω αναβαθμιση-Τι προτεινετε;

vagelis81

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκεφτομαι να κανω αναβαθμιση.Μητρικη εχω την AsusP5B επεξεργαστη intel core 2 duo E6700 2.66Mhg.Θα ηθελα λοιπον να βαλω καποιον πιο δυνατο επεξεργαστη.Φυσικα σκεφτομαι οτι θα πρεπει να αλλαξω και μητρικη αφου η υπαρχουσα δε θα τον "σηκωνει".Θα μπορουσατε να προτεινετε κατι και αν ειναι δυνατον να πειτε και τιμη;;

Ευχαριστω

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Γυρω στα 300-350 ευρω.

Τότε λογικά θα πρέπει να αλλάξεις και μνήμες. Αλλά για τι χρήση προορίζεται το pc; Για gaming ή τρέχεις τίποτα βαριές εφαρμογές που απαιτούν πολύ επεξεργαστική ισχύ;

Δημοσ.

Εαν υποθεσουμε οτι το κανω ποσο να το βαλω;(καρτα γραφικων gtx295)

Τότε λογικά θα πρέπει να αλλάξεις και μνήμες. Αλλά για τι χρήση προορίζεται το pc; Για gaming ή τρέχεις τίποτα βαριές εφαρμογές που απαιτούν πολύ επεξεργαστική ισχύ;

Φιλε μου και για τα 2.Υπαρχουν φορες που παιζω αρκετα βαρια παιχνιδια και επισης ασχολουμαι πολυ,παρα ποολυ με προγραμματα γραφιστικου τυπου για τα οποια εχω διαβασει σε αρμοδια forum οτι οσο πιο δυνατος ειναι καποιος επεξεργαστης τοσο καλυτερα και ταχυτερα αποδιδουν.

Δημοσ.

καταρχας ποση ραμ εχεις, ποιο τροφοδοτικο κτλ... πες μας δλδ το συστημμα σου να σου πουμε τιμη παντως μονο και μονο που εχεις την gtx295 ανετα πανω απο 300€

Δημοσ.

Φιλε μου και για τα 2.Υπαρχουν φορες που παιζω αρκετα βαρια παιχνιδια και επισης ασχολουμαι πολυ,παρα ποολυ με προγραμματα γραφιστικου τυπου για τα οποια εχω διαβασει σε αρμοδια forum οτι οσο πιο δυνατος ειναι καποιος επεξεργαστης τοσο καλυτερα και ταχυτερα αποδιδουν.

vageli χωρίς να θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά γραφιστικά προγράμματα και βαριά games Με 300euro budget δεν θα έχεις ξέχασέ το απλά...

Πες μας ποια γραφιστικά προγράμματα τρέχεις...

Δημοσ.

vageli χωρίς να θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά γραφιστικά προγράμματα και βαριά games Με 300euro budget δεν θα έχεις ξέχασέ το απλά...

Πες μας ποια γραφιστικά προγράμματα τρέχεις...

Poser και Vue αλλα μαλλον σας ειναι αγνωστα.Επισης να πω κατι ακομα.Με το ηδη υπαρχον συστημα μου τα προγραμματα αυτα τρεχουν μια χαρα,απλα θελω να δουλευυν γρηγοροτερα (ισως δε καταλαβαινετε τι εννοω γιατι δε ξερετε τα συγκεκριμενα προγραμματα)

Δημοσ.

Poser και Vue αλλα μαλλον σας ειναι αγνωστα.Επισης να πω κατι ακομα.Με το ηδη υπαρχον συστημα μου τα προγραμματα αυτα τρεχουν μια χαρα,απλα θελω να δουλευυν γρηγοροτερα (ισως δε καταλαβαινετε τι εννοω γιατι δε ξερετε τα συγκεκριμενα προγραμματα)

οπως ειπα και πιο πανω πες μας ακριβως απο τι αποτελειται το pc σου για να σου πουμε ποσο να το πουλησεις!

Δημοσ.

οπως ειπα και πιο πανω πες μας ακριβως απο τι αποτελειται το pc σου για να σου πουμε ποσο να το πουλησεις!

Γιατι να το πουλησω;Αν υποθεσουμε οτι η gtx 295 ειναι μια καλη καρτα (που ειναι μια καλη καρτα) γιατι πρεπει οπωσδηποτε να πουλησω ολο τον πυργο και να μην κανω απλα μια αναβαθμιση στο υπολοιπο κομματι;

Δημοσ.

Γιατι να το πουλησω;Αν υποθεσουμε οτι η gtx 295 ειναι μια καλη καρτα (που ειναι μια καλη καρτα) γιατι πρεπει οπωσδηποτε να πουλησω ολο τον πυργο και να μην κανω απλα μια αναβαθμιση στο υπολοιπο κομματι;

γιατι δεν θα δεις μεγαλες διαφορες και εκτος αυτου απο την στιγμη που μπορεις να εχεις ενα συστημα 5 φορες καλυτερο γιατι οχι;

Δημοσ.

Asus P5B

Intel P965

Intel Core 2 Duo E6700 @ 2666MHz

4096MB (4 x 1024 DDR2-SDRAM )

NVIDIA GeForce GTX 295

Western Digital WD2500JS-63MHB5 (250GB)

HL-DT-ST DVDRAM GSA-H42L

το τροφοδοτικο δε ξερω πως το βρισκω.τωρα σχετικα με το 5 φορες πιο δυνατο συστημα που λές φανταζομαι οτι θα θελει πολλα λεφτα και γω σου ειπα οτι διαθετω το πολυ 350 ευρω.Το τροφοδοτικο δε ξερω πως να βρω τι ειναι.

Δημοσ.

το τροφοδοτικο δε ξερω πως το βρισκω.τωρα σχετικα με το 5 φορες πιο δυνατο συστημα που λές φανταζομαι οτι θα θελει πολλα λεφτα και γω σου ειπα οτι διαθετω το πολυ 350 ευρω.Το τροφοδοτικο δε ξερω πως να βρω τι ειναι.

ναι αλλα εννοω οτι αν πουλησεις το τωρινο σου συστημα 300€ και προσθεσεις τα 350€ που θα εδινες για αναβαθμιση θα εχεις συνολο 650€ (νομιζω μπορεις να πουλησεις και λιγο παραπανω το pc σου) και ετσι θα σου κανουμε μια συνθεση 5 φορες καλυτερη! αυτο εννοω!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...