Anaksimandros4 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Εως και πριν λιγο ολα λειτουργουσαν κανονικα και απο μια συντομευση στην επιφανεια εργασιας ειχα καρφιτσωσει στην γραμμη εργασιων (στα Windows 7 ολα αυτα)εδω κατι εβδομαδες τον Firefox 4(προσφατα 5) με το εικονιδιο του που του ειχα δωσει(οχι το αρχικο) και οταν εκανα κλικ πανω στο καρφιτσωμενο εικονιδιο ανοιγε μια χαρα, δειχνοντας μου κιολας οτι ανοιξε αφου "φωτιζε" το καρφιτσωμενο εικονιδιο. Οσοι εχετε Windows 7 καταλαβαινεται τι λεω. Πλεον ομως πριν λιγο εκανα την βλακεια και πατησα κατα λαθος ξεκαρφιτσωμα. ΟΚ λεω δεν πειραζει και το καρφιτσωσα ξανα. Ελα ομως που πλεον οταν παταω πανω στο καρφιτσωμενο εικονιδιο ΑΛΛΑ ΚΑΙ οταν παταω στο αρχικο εικονιδιο στην επιφανεια εργασιας(με το δικο μου εικονιδιο για να ξεχωριζω τον Firefox 5) για να ανοιξει ο Firefox 5, μου ανοιγει σε νεο εικονιδιο στην μπαρα εργασιων!! Και ειναι φοβερα σπαστικο φυσικα αυτο. Και το εικονιδιο πλεον ειναι το αυθεντικο του Firefox και οχι αυτο που εβαλα εγω. Δηλαδη: Παταω στο 4 εικονιδιο απο αριστερα που φαινεται στην εικονα(αναμεσα σε αυτα του Chrome και του Opera) αλλά αντι να ανοιξει στο ιδιο οπως ειναι λογικο να γινει και οπως γινοταν εδω και κατι χρονια.... .......ανοιγει σε νεο εικονιδιο!!!! :mad: :mad: Αυτο που φαινεται στο τελος. Καμια λυση, γιατι θα σκασω.... :cry:
parsifal Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Μήπως το μπέρδεμα οφείλεται στην παράλληλη ύπαρξη και άλλου shortcut για τον Firefox (αυτό ακριβώς δίπλα στο Start button); Δοκίμασες να κάνεις unpin το συγκεκριμένο και να αφήσεις μόνο το shortcut με το custom εικονίδιό σου;
alexzzz Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Κάτι παρόμοιο παθαίνω με κάθε update του evernote (και τώρα τελευταία είναι πολλά). Κάνε unpin τον firefox και ξανά pin τον ανοιχτο (όπως βλέπουμε την φωτό τον δεξιό)
Anaksimandros4 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Μήπως το μπέρδεμα οφείλεται στην παράλληλη ύπαρξη και άλλου shortcut για τον Firefox (αυτό ακριβώς δίπλα στο Start button); Δοκίμασες να κάνεις unpin το συγκεκριμένο και να αφήσεις μόνο το shortcut με το custom εικονίδιό σου; Δεν ξερω αλλά τελικα βρηκα τη λυση. Η νεα εκδοση του Firefox 5 λεει φταιει. Και αν την ξεκαρφιτσωσεις(unpin) και κλεισεις το παραθυρο μετα δεν γινεται σωστα pinned και εχει την ΗΛΙΘΙΑ συμπεριφορα που ειπα. Συμφωνα με αυτα που μου ειπαν οι της Mozilla. Αν εχεις κανει pinned πιο πριν τον Firefox 4 και γινει αυτοματα το update στον 5 τοτε δεν εχει προβλημα το εικονιδιο αν δεν πειραξεις το καρφιτσωμα. Ωσπου εγω κατα λαθος το πειραξα(το ξεκαρφιτσωσα) για αυτο και ολο αυτο. Η λυση ειναι αν τυχει σε καποιον: Οταν κανεις καρφιτσωμα του Firefox 5 στην μπαρα μεσω "συρσιματος" ή μεσω επιλογης απο καποιο εικονιδιο προγραμματος με δεξι κλικ "καρφιτσωμα στην γραμμη εργασιων" τοτε ΔΕΝ λειτουργει σωστα το εικονιδιο και εχει την ηλιθια συμπεριφορα που ειπα. Οταν ανοιξεις το προγραμμα και πανω στο εικονιδιο του στην γραμμη εργασιων που εμφανιζεται, πατησεις καρφιτσωμα στην γραμμη εγρασιων, ΤΟΤΕ λειτουργει σωστα. Μην ρωτησεις γιατι, και αυτοι το ψαχνουν..... Και βεβαια ακομα και αν τα κανεις ολα αυτα, η συμπεριφορα θα ειναι σωστη αλλά το εικονιδιο δεν θα ειναι σωστο. Οποτε θα πρεπει να αλλαξεις το εικονιδιο πατωντας πανω στο καρφιτσωμενο εικονιδιο και πηγιανοντας στις ιδιοτητες, αλλαγη εικονιδιου, κλπ, ΑΛΛΑ θα πρεπει για να γινει η ανανεωση να "σκοτωσεις" τον explorer.exe πρωτα. Τρεχα γυρευε. Τελικα κανοντας τα ολα αυτα ολα ειναι καλα, αλλά φυσικα η ψυχη πρεπει να σου βγει πρωτα.... :mad:
giannis321giannis321 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Ξεκαρφίτσωσε το ανενεργό και καρφίτσωσε (pin) το ενεργό. edit: Μόλις είδα πως είχε ήδη απαντηθεί...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.