weber122 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 τουλάχιστον η cyta που είναι καινούρια, θα μπορούσε να αλλάξει αυτή τα δεδομένα αλλά που?! αλλά όπως λες "αλλα αυτα σε μια αλλη ελλαδα "
poulinos Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 για να αλλαξουν πραγματα θελει και φραγκα .οποτε....ειδικα στην ελλαδα που απο την μυγα ξυγκι δεν προκειται να γινει.η εταρεια εχει εξοδα.το αμαξι του γενικου διευθυντη τις μιζες το σπιτι του γενικου διευθυντη πολλα πραγματα.
GREGOR78 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 λοιπον παιδια σας ευχαριστω για τις απαντησεις αν και ξεφυγατε επι του θεματος μου.εγω ηθελα να δω αν αξιζει να αλλαξω εταιρεια λογω οικονομικου προβληματος και συγκεκριμενα ανεργιας και οχι για καποιο αλλο λογο. Με τη forthnet ειμαι απολυτα ικανοποιημενος 2 χρονια τωρα και αν δεν ηταν το οικονομικο στη μεση δεν θα εκανα αυτο το θεμα. Τελος παντον επειδη μπορει να σας ενδιαφερει τελικα εμεινα στη forthnet επειδη μου αφησαν τη συνδρομη για φετος στα 15 ευρο το μηνα,με την ταχυτητα που ειχα 24αρα .. Πως?? Απλα τους ειπα οτι αφου εληξε η συμβαση μου και εχω βρει φτηνοτερο προγραμμα σε αλλη εταιρεια και συγκεκριμενα στη CYTA δεν θα ανανεωσω τη συνδρομη μου. Οποτε και ο υπαλληλος με ενα τηλεφωνο στα κεντρικα μου εκανε αυτο το προγραμμα για συμβαση ενος χρονου,ετσι απλα.. Απο οτι καταλαβα λογω ανεργιας παρα πολλοι εχουν κοψει το ιντερνετ και ετσι αν τους <<απειλησετε>> οτι θα φυγετε απο την εταιρεια θα σας βρουν οικονομικα προγραμματα παρολο που δεν υπαρχουν ουτε στα σαιτ ουτε και μεσα στα μαγαζια τους.. και παλι ευχαριστω για τη βοηθεια σας
anta_n Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2011 Και καλά έκανες κιόλας αφού ήσουν ευχαριστημένος. Πάντως η αλήθεια είναι ότι δε περίμενα να σου κόψουν..μήπως να κάνω κι εγώ κάνα τηλέφωνο;
poulinos Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 επισης αν δεν σε ενδιαφερουν τα αστικα υπεραστικα μπορεις να πας σε καποιο economy και να εχεις απλα ιντερνετ μεχρι 24 και το τηλ να ειναι για εισερχομενες η για περιπτωση αναγκης να μπορεις να καλεσεις.απλα οτι σταθερο καλεσεις το χρεωνεσαι κανονικα.αλλα αμα δεν μιλας στο τηλ συμφερει αποτο να πληρωνει καποιος το ολοκληρο 2play
anta_n Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2011 15 ευρώ πακέτο δύσκολα θα βρει και όχι μόνο στην Forthnet, αλλά σε οποιονδήποτε πάροχο...το μόνο που συμφέρει στο economy είναι αν το πας συνδυασμό με καμιά νοβα, αλλά και πάλι τα 15 ευρώ είναι πολύ καλά για να τα φτάσεις
poulinos Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2011 απλα τα economy αξιζουν σε οσους πραγματι δεν κανουν τηλεφωνηματα η κανουν απειροελαχιστα.γιατι μερικοι βαζουν το economy και το σκιζουν σε αστικα υπεραστικα διεθνη και ερχεται στο τελος παραπανω απο ενα full Προγραμμα
anta_n Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Το economy έχει αστικά & υπεραστικά. Διεθνή και κινητά δεν έχει. Αυτά που λες είναι τα απλά dsl πακέτα.
weber122 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2011 εγω που εχω forthnet και εχει τελειωσει το συμβολαιο μου, μπορω να μεταπηδησω στο economy (νομιζω δεν γινεται απλως ειπα να ρωτησω μπας και... ) γιατί όσο ναναι ειναι καλη τιμη?
poulinos Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2011 Το economy έχει αστικά & υπεραστικά. Διεθνή και κινητά δεν έχει. Αυτά που λες είναι τα απλά dsl πακέτα. σωστα εγω δεν ελεγα το economy ελεγα το forthnet adsl που ειναι 25 ευρω το μηνα αλλα παραμενει 25 ευρω το μηνα.to economy ειναι 25 ευρω το μηνα για 4 μηνες μετα παει 34 ευρω. εγω που εχω forthnet και εχει τελειωσει το συμβολαιο μου, μπορω να μεταπηδησω στο economy (νομιζω δεν γινεται απλως ειπα να ρωτησω μπας και... ) γιατί όσο ναναι ειναι καλη τιμη? παρε καλυτερα ενα τηλ να σου πουν.μπορεις ειτε να κατεβεις προγραμμα (αν το κανεις πριν το χρονο εχει προστιμο) ειτε μπορεις να ανεβεις.αν ειχες πχ αυτο με τα 25 και θες να πας στο economy που θα ειναι 34 δεν νομιζω να σου πουν οχι.τωρα αν θα σου πουν για 4 μηνες στα 25 οπως γραφει στο site δεν ξερω αλλα μπορεις να ρωτησεις.
weber122 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 παρε καλυτερα ενα τηλ να σου πουν.μπορεις ειτε να κατεβεις προγραμμα (αν το κανεις πριν το χρονο εχει προστιμο) ειτε μπορεις να ανεβεις.αν ειχες πχ αυτο με τα 25 και θες να πας στο economy που θα ειναι 34 δεν νομιζω να σου πουν οχι.τωρα αν θα σου πουν για 4 μηνες στα 25 οπως γραφει στο site δεν ξερω αλλα μπορεις να ρωτησεις. tnx! θα το δοκιμασω να τους παρω καποια στιγμη και θα σας πω αν ειναι.
poulinos Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2011 επειδη βγαινουν πολλα προγραμματα και αλλα τοσα αλλαζουν καλο ειναι να μιλησεις μαζι τους να δουν τι προγραμμα εχεις και να σου πουν τι αλλαγες μπορεις να κανεις.γιατι οτι και να σου πουμε εμεις θα ειναι λιγο στο φλου αμα δεν το εχει κανει καποιος και να ξερει απο πρωτο χερι.ξερω οτι προγραμμα μπορεις να αλλαζεις ανα πασα στιγμη.οταν ειναι πιο ακριβο προγραμμα τοτε πας δωρεαν ανα πασα στιγμη.οταν πας σε μικροτερο αν εισαι πριν τον χρονο τοτε πληρωνεις κατι σαν προστιμο .αν εχεις κλεισει χρονο δεν υπαρχει προστιμο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.