Moderators stormrain Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Moderators Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Holly crap that's a big cock! Οntopic, ειχαμε και εμεις ενα αναλογο θεματακι με ενα τετοιο ζωντανο ρολοϊ και το πρωτο που καναμε ηταν να ενημερωσουμε τον γειτονα πως μας ενοχλει γιατι δεν εχει mute. Δεν χρειαζοταν κατι παραπανω, ειπε πως θα το πηγαινε στο χωριο του να παιζει με τις αλλες κοτες και εκει το πηγε τελικα. Οποτε δοκιμασε πρωτα αυτο πριν κανεις καταγγελια/whatever.
akpe Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 εγώ σκέφτομαι να πάρω μια προβατίνα να πήζω και τυρί . Είχε μια φίλη μου για ενα φεγγάρι πριν χρόνια, το γαμώτο ήταν μάλιστα οτι την είχε και μέσα στο σπίτι. Ακόμα τρώει δούλεμα.
nicoc89 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Είχε μια φίλη μου για ενα φεγγάρι πριν χρόνια, το γαμώτο ήταν μάλιστα οτι την είχε και μέσα στο σπίτι. Ακόμα τρώει δούλεμα. ναι αλλά εγώ θα τρώω τυρί.
Orgasmic Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Ξεκίνησα κατευθείαν να ψάχνω το θέμα της καταγγελίας γιατί ήδη έχω κάνει κουβέντα με τον ιδιοκτήτη του κόκορα για άλλο θέμα και οι απαντήσεις του ήταν στο στυλ «ποιος είσαι τώρα εσύ που ήρθες εδώ να μας πεις τι θα κάνουμε»...οπότε φαντάζομαι ότι μόλις του πω κάτι για τον κόκορα, θα πάρει χειρότερο υφάκι...
kleidokratwr Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Ξεκίνησα κατευθείαν να ψάχνω το θέμα της καταγγελίας γιατί ήδη έχω κάνει κουβέντα με τον ιδιοκτήτη του κόκορα για άλλο θέμα και οι απαντήσεις του ήταν στο στυλ «ποιος είσαι τώρα εσύ που ήρθες εδώ να μας πεις τι θα κάνουμε»...οπότε φαντάζομαι ότι μόλις του πω κάτι για τον κόκορα, θα πάρει χειρότερο υφάκι... Φαντάζομαι μουσική υπόκρουση Παρόλα αυτά πες του οτι σε ενοχλεί υπερβολικά και έχεις θέμα. Μπορεί και να πιάσει το υπονοούμενο, ποτέ δεν ξέρεις.
De@th L0rd Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Εγώ πάντως επιμένω στην καταγγελία ,γιατί το είχα καταλάβει ότι θα του έχεις μιλήσει. Μα ρε σεις περιμένετε να συννενοηθεί με έναν ηλίθιο που εκτρέφει κόκορα στη πυλωτή;
Orgasmic Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Εγώ πάντως επιμένω στην καταγγελία ,γιατί το είχα καταλάβει ότι θα του έχεις μιλήσει. Μα ρε σεις περιμένετε να συννενοηθεί με έναν ηλίθιο που εκτρέφει κόκορα στη πυλωτή; Φαντασου οτι η συνοικια αυτη ειναι ενας λοφος. Εγω μενω σχετικα ψηλα. Πιο κατω υπαρχουν αλλα δυο κοκκορια. Γενικα ο καθενας εχει βαλει στην αυλη του οτι του αυτωσει...Δεν συζηταμε για κατι σκυλια τα οποια ολη μερα αλυχτανε κυριολεκτικα, μεσα στη μουρη του γειτονα... Ο σεβασμος ειναι αγνωστη λεξη στην Ελλαδα, ειδικα στην επαρχια.
kleidokratwr Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Κοίτα, μπορείς και σαν βήμα1 να πας να του πετάξεις κάτω απο την πόρτα 4-5 εκτυπωμένες συνταγές για κόκορα [κοκκινιστό-κρασάτο-φλαμπέ-ψητό-σουβλιστό κλπ]. Αν δεν πιάσει το hint μπορείς να μπείς στο ψητό βήμα2 με το να του μιλήσεις και να του πεις οτι σε ενοχλεί. Σαν βήμα3 θα πρότεινα να τον καλέσεις για ένα καφέ σπίτι σου και να μετρήσετε μαζί την διάμετρο απο συγκεκριμένο 'σφαιρικό' όργανο του σώματος σου σε συνάρτηση με την πάροδο του χρόνου. Μια γραφική παράσταση χρόνου-διαμέτρου θα βοηθούσε στο τέλος του καφέ για να καταλλάβει οτι ο κόκκορας του τρολάρει ακόμα και στο /b/. Βήμα4 το εξώδικο και πάει λέγοντας. @De@th L0rd : Είμαι απο τους ρομαντικούς που πιστεύουν ακόμα στο ανθρώπινο είδος. Μην υποτιμάς την επαρχία, είναι ακόμα πιο ρομαντικοί απο μένα και κρατάνε τον παραδοσιακό τρόπο για εύρεση αυγών. Εν δυνάμει χοντρομαλάκες δεν λέω, αλλα ποτέ δεν ξέρεις μωρέ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.