Orgasmic Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Γεια σας. Μενω σε μεγαλη επαρχιακη πολη και προσφατα μετακομισα πιο κοντα στο κεντρο. Αν και ηρθα λοιπον πιο κεντρικα και σε πιο πυκνοκατοικημενη περιοχη, διαπιστωσα απο το πρωτο βραδυ οτι ο γειτονας μου εχει στην πυλωτη του ενα κοτετσι και ενα κλουβι για σκυλους. Ο κοκκορας λοιπον αρχιζει να σκουζει απο τις 2 το πρωι συνεχεια μεχρι και το μεσημερι, ενω τα σκυλια καμια φορα γαβγιζουν μεσα στην νυχτα. Ξερω οτι υπαρχει νομος που απαγορευει τα κατοικιδια στις πυλωτες. Αλλα τελοσπαντων, τα σκυλια λες δεν ενοχλουν και τοσο. Ο κοκκορας ομως πιανει την "κουβεντα" με κατι αλλους φιλους του οι οποιοι ειναι λιγο πιο περα και πραγματικα πιστεψτε με, ακουγεται παρα πολυ δυνατα, αφενος γιατι ειναι διπλα μου, αφετερου γιατι η πυλωτη δημιουργει αντηχειο και ειναι λες και τον εχω στο κρεβατι μου. Η ερωτηση μου ειναι η εξης:εχω ακουσει οτι βασει νομου απαγορευονται τα οικοσιτα ζωα (κοτες, κατσικες, γουρουνια κτλ) σε αστικο περιβαλλον... Γνωριζετε αν ισχυει κατι τετοιο? Βοηθηστε με γιατι θα προβω σε ωμοτητες.
status Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 περιμενε για νυχτα χωρις φεγγαρι και.. γιατί; Για να μην βρει σημάδι και να τον πιάσουνε εε; Δικές σου είναι οι κότες;;; ;ρ
mphxths Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Γεια σας. Μενω σε μεγαλη επαρχιακη πολη και προσφατα μετακομισα πιο κοντα στο κεντρο. Αν και ηρθα λοιπον πιο κεντρικα και σε πιο πυκνοκατοικημενη περιοχη, διαπιστωσα απο το πρωτο βραδυ οτι ο γειτονας μου εχει στην πυλωτη του ενα κοτετσι και ενα κλουβι για σκυλους. Ο κοκκορας λοιπον αρχιζει να σκουζει απο τις 2 το πρωι συνεχεια μεχρι και το μεσημερι, ενω τα σκυλια καμια φορα γαβγιζουν μεσα στην νυχτα. Ξερω οτι υπαρχει νομος που απαγορευει τα κατοικιδια στις πυλωτες. Αλλα τελοσπαντων, τα σκυλια λες δεν ενοχλουν και τοσο. Ο κοκκορας ομως πιανει την "κουβεντα" με κατι αλλους φιλους του οι οποιοι ειναι λιγο πιο περα και πραγματικα πιστεψτε με, ακουγεται παρα πολυ δυνατα, αφενος γιατι ειναι διπλα μου, αφετερου γιατι η πυλωτη δημιουργει αντηχειο και ειναι λες και τον εχω στο κρεβατι μου. Η ερωτηση μου ειναι η εξης:εχω ακουσει οτι βασει νομου απαγορευονται τα οικοσιτα ζωα (κοτες, κατσικες, γουρουνια κτλ) σε αστικο περιβαλλον... Γνωριζετε αν ισχυει κατι τετοιο? Βοηθηστε με γιατι θα προβω σε ωμοτητες. βασικα μηπως εχει σχεση το ποσο επαρχιακη πολη ειναι αυτη που ζεις? και ναι ωμοτητα..σκοτωσε τον κοκκορα που τολμησε να πιασει τοπο διαμονης στην πυλωτη...ΑΥΤΟΣ ΦΤΑΙΕΙ!! δεν φταιει αυτος που τον εβαλε εκει !! οχι οχι με τιποτα!!.. οπου μας παιρνει ομως...
nicoc89 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Εμενα πάλι ο κόκορας δεν με ενοχλεί (γιατί έχουμε έναν) , βεβαια δεν κάνει συναυλία απλά κοκοριζει για ένα λεπτό περίπου κάθε 2-3 ώρες. Όμως όταν αρχίσουν τα σκυλιά όλης της γειτονιάς (μαζί με τα δικά μου) την συναυλία μου γυρνάει το μάτι (ευτυχώς τα καταβρέχω και δεν φωνάζουν μετά).
Orgasmic Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 βασικα μηπως εχει σχεση το ποσο επαρχιακη πολη ειναι αυτη που ζεις? και ναι ωμοτητα..σκοτωσε τον κοκκορα που τολμησε να πιασει τοπο διαμονης στην πυλωτη...ΑΥΤΟΣ ΦΤΑΙΕΙ!! δεν φταιει αυτος που τον εβαλε εκει !! οχι οχι με τιποτα!!.. οπου μας παιρνει ομως... Δεν ειπα πουθενα οτι θα τα βαλω με το ζωντανο... Ελπιζω να μην υπεθεσες οτι μιας ρωτησα για την υπαρξη νομου, οτι σκοπευω να μηνυσω τον κοκκορα... Ιωαννινα μενω...συνοικια Κιαφα.
mphxths Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Δεν ειπα πουθενα οτι θα τα βαλω με το ζωντανο... Ελπιζω να μην υπεθεσες οτι μιας ρωτησα για την υπαρξη νομου, οτι σκοπευω να μηνυσω τον κοκκορα... Ιωαννινα μενω...συνοικια Κιαφα. Οχι δεν υπεθεσα αυτο αλλα ολοι με τα ζωα τα βαζουν , φολες σε σκυλους , σκοτωμα κοκκοριων κλπ. Δεν ξερω αν υπαρχει νομος και αν το διαχωριζει αναλογα την περιοχη , εννοω κατοικους τοποθεσια (σε αστικη περιοχη ή μη). Επισης μπορει για παραδειγμα να επιτρεπεται να εχει κοτες/κοκκορια αλλα οχι σε πυλωτη για θεμα υγιεινης. Πρεπει να βρεις δικιγορο ή καποιον σχετικο με τετοια θεματα για να σου πει στα σιγουρα.
gatokoritso Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 γιατί; Για να μην βρει σημάδι και να τον πιάσουνε εε; Δικές σου είναι οι κότες;;; ;ρ αχαχα!ο σκοπός είναι να τις φάει λαχανο και να μην το πετύχει κανένα μάτι!τώρα αν δεν είναι καλός στο σημάδι δεν φταίω εγώ...
christiana78 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Ρε μέχρι κι εγώ ακούω κάπου έναν κόκκορα που μένω και Αθήνα.. ! δεν μπορώ να καταλάβω πού τον έχουν; ...Αλλά δε με πειράζει... κατα ένα περίεργο τρόπο με νανουρίζει
Orgasmic Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Ρε μέχρι κι εγώ ακούω κάπου έναν κόκκορα που μένω και Αθήνα.. ! δεν μπορώ να καταλάβω πού τον έχουν; ...Αλλά δε με πειράζει... κατα ένα περίεργο τρόπο με νανουρίζει Δεν μπορεις να καταλαβεις που τον εχουν, γιατι προφανως δεν ειναι κοντα σου. Πιστεψε με ομως, οταν ειναι σε μια πυλωτη (η οποια λειτουργει ως αντηχειο) ακριβως διπλα απο το παραθυρο σου, και σκουζει κυριολεκτικα, απο τις 1 το βραδυ μεχρι τις 4 το απογευμα, δεν αντεχεται καθολου.
nicoc89 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Ρε μέχρι κι εγώ ακούω κάπου έναν κόκκορα που μένω και Αθήνα.. ! δεν μπορώ να καταλάβω πού τον έχουν; ...Αλλά δε με πειράζει... κατα ένα περίεργο τρόπο με νανουρίζει νιαουρίζει ο κόκορας?
YiN Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Ωπωπωπωπωπ πώς φεύγουν οι καπνοί από τα αυτιά απόψε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.