antonisid Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Γεια σας Σε 2 wordpress sites που έχω,χρησιμοποιώ SEF urls με ελληνικούς χαρακτήρες.Εχω προσέξει ότι η Google έχει κατατάξει πολύ λίγες σελίδες απ'το καθένα εδώ και πολύ καιρό.Υπάρχει κάποιο πρόβλημα μήπως με τα ελληνικά urls? Σε ξένο Site που έχω (με αγγλικά urls) κάθε post το "βρίσκει" αμέσως η Google.
alexitsios Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Υποθέτω ότι σε αυτό με τα αγγλικά url έχεις περάσει και κάποια pinging device? γιατί και στο ifeed έχω ελληνικά url, αλλά γίνεται index το post σε 5 λεπτά το πολύ.
antonisid Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Όταν λες pinging device? Όχι δεν έχω περάσει κάτι.
alexitsios Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 πχ όπως το cbnet Ping Optimizer για το wordpress. Ειδοποιεί το Google ότι έχεις νέο περιεχόμενο και το bot έρχεται άμεσα να κάνει index τη σελίδα σου.
_tasos Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Δηλαδή αν κάνεις ένα google search με site:www.myblog.gr δεν σου επιστρέφει όλα τα άρθρα του blog; Σε δικά μου site (όχι μόνο wordpress), ποτέ δεν παρατήρησα κάποιο πρόβλημα στο indexing.. Μήπως αυτά τα blogs είναι σχετικά νέα (λιγότερο από 6 μήνες);
merianos Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Μήπως για κάποιο λόγο το blog engine σου παράγει HTTP 404 σφάλματα για τους Ελληνικούς χαρακτήρες; Ρίξε μια ματιά στο Web Master Tools της Google.
antonisid Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Δηλαδή αν κάνεις ένα google search με site:www.myblog.gr δεν σου επιστρέφει όλα τα άρθρα του blog; Σε δικά μου site (όχι μόνο wordpress), ποτέ δεν παρατήρησα κάποιο πρόβλημα στο indexing..Μήπως αυτά τα blogs είναι σχετικά νέα (λιγότερο από 6 μήνες); Ναι δε μου τα επιστρέφει όλα.Παίζει ρόλο αν είναι στον αέρα λιγότερο απο 6 μήνες? Νομίζω είναι μεγάλο διάστημα για να τα χει βρει όλα τα posts-pages. Μήπως για κάποιο λόγο το blog engine σου παράγει HTTP 404 σφάλματα για τους Ελληνικούς χαρακτήρες; Ρίξε μια ματιά στο Web Master Tools της Google. Πολύ πιθανό,αλλά εφόσον έχει βρει έστω 2-3, μήπως δεν φταίει αυτο που λες?
_tasos Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Το ίδιο είχα παρατηρήσει στο δικό μου blog, το οποίο είναι στα αγγλικά και το πρώτο καιρό δεν μου έκανε σωστά index τα νέα άρθρα. Αυτό συνέβαινε τους πρώτους μήνες αλλά μετά δεν είχε πρόβλημα.
alexitsios Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 βασικά δεν έχει να κάνει με τα url. Έχει να κάνει με το πόσο γρήγορα κάνει index η Google το site σου. Αυτό εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Ένας είναι αν έχεις ping device όπως προανέφερα. Άλλος είναι αν κάνεις social bookmarking. Άλλος είναι πόσο συχνά περνάς άρθρα, άρα το bot επισκέπτεται τη σελίδα σου συχνότερα. Μην ανησυχείς όμως αργά ή γρήγορα θα στις εντάξει στο ευρετήριο της. Εμένα σε κάποιες περιπτώσεις παίρνει και δέκα μέρες να μου τις συμπεριλάβει στα επαγγελματικά μου site, επειδή σπάνια κάνω ενημερώσεις. Τέλος, υπάρχει και η πιθανότητα να θεωρήσει ότι δεν πρέπει να σου κάνει καν τη συγκεκριμένη σελίδα crawl. Περίμενε μερικές μέρες και αν δεν έχεις αποτέλεσμα απλά πέρνα μερικά links σε αυτές τις σελίδες ή κάνε ping τη σελίδα σου σε διάφορες pinging σελίδες. Αν βιάζεσαι ρίξε μια ματιά εδώ: pingfarm - ifeed Αν και σου συνιστώ να περάσεις την pinging device που σου είπα παραπάνω.
antonisid Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Αυτό που χρησιμοποιώ είναι ένα xml sitemap plugin , αλλα αυτό προϋποθέτει νομίζω να επισκέπτεται η Google την σελίδα και μετά να κάνει το plugin την δουλειά του.Θα δοκιμάσω αυτό που είπες,ευχαριστώ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.