nikolio Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Υπάρχει τρόπος να καλέσω μία κλάση από ένα πρόγραμμα σε java μέσα από php?Και αν ναι πως? Βρήκα αυτό (PHP/Java Bridge),αλλά δεν μπορώ να το κάνω να το κάνω να δουλέψει..
MaZz Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Δοκίμασε με την system() κάτι σαν <?php system("java path/to/Class"); ?> αφού έχεις μετατρέψει το java αρχείο σε bytecode(με javac)
defacer Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Να καλέσεις μία κλάση και να κάνει τι πράγμα ακριβώς; Κάνω την ερώτηση για να σε βάλω να σκεφτείς ότι αυτό που θέλεις να καταφέρεις μάλλον δεν είναι αυτό που ρωτάς. (επίσης, η έκφραση "καλώ κλάση" δεν σημαίνει απολύτως τίποτα)
nikolio Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Δοκίμασε με την system() κάτι σαν <?php system("java path/to/Class"); ?> αφού έχεις μετατρέψει το java αρχείο σε bytecode(με javac) Αν η κλάση μου όμως δέχεται ορίσματα, πως μπορεί να λειτουργήσει η system()? Να καλέσεις μία κλάση και να κάνει τι πράγμα ακριβώς; Κάνω την ερώτηση για να σε βάλω να σκεφτείς ότι αυτό που θέλεις να καταφέρεις μάλλον δεν είναι αυτό που ρωτάς. (επίσης, η έκφραση "καλώ κλάση" δεν σημαίνει απολύτως τίποτα) Μέσα από την php παίρνω κάποια δεδομένα,τα οποία θέλω να τα περνάω στο java πρόγραμμα, το οποίο θα τα επεξεργάζεται και θα τα αποθηκεύει σε μια βάση.
defacer Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Μέσα από την php παίρνω κάποια δεδομένα,τα οποία θέλω να τα περνάω στο java πρόγραμμα, το οποίο θα τα επεξεργάζεται και θα τα αποθηκεύει σε μια βάση. Οπότε απλά πρέπει να κάνεις το java προγραμμα να δέχεται την είσοδό του από ένα αρχείο, και την php να γράφει τα δεδομένα σ' αυτό το αρχείο και μετά να καλεί το java προγραμμα.
MaZz Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 @nikolio ><?php system("java MyClass arg1 arg2 ... argN") ?> Γράφεις το ίδιο πράγμα που θα έγραφες στο τερματικό...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.