Προς το περιεχόμενο

Νεο Custom pc Διορθοστεμε αν εχω λαθος

giannisxp

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω ξανανικσει θεμα αλλα δεν ειχα καταλιξει καπου....Τορα εχω συνθεση και δεν θελω να υπερβω τα 850 Ε...

Η συνθεση ειναι η εξης post-205724-0-71131400-1310635343_thumb.png

Διορθοστεμε αν εχω καπιο λαθος η αν πιστευετε οτι κατι μπορει να αντικατασταθει με κατι καλυτερο...

Δημοσ.

Απο που εισαι,μπορεις να το συνθεσεις μονος σου,εχεις προτιμηση σε καταστημα,προτιμηση σε amd/intel & ati/nvidia,τι χρηση θα του κανεις,ποια ειναι η οθονη σου;;;

Δημοσ.

Η χρηση του πισι ειναι για gaming/movie making.....Το προβλημα ειναι οτι ειμαι απο κυπρο και το καταστημα που εχς κανει την συνθεση ειναι το eshopcy.....οχι δεν εχω καποια προτιμιση απλ amd ειναι πιο φθηνοι....Η οθονη που εχω ειναι Samsung Monitor SyncMaster XL2370 HD

NOTE: ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΚΥΠΡΟ!!!!!!

Δημοσ.

Οπότε δεν μπορείς να τον πάρεις από εδω ε; δεν έχεις δηλαδή κάποιον συγγενή να στο στείλει ;

Οχι φιλε... :/ τα πραγματα δισκολευουν και κοντευω να κλεισω μηνα χωρις πισι....ΕΧΩ ΤΡΕΛΑΘΕΙ!...Στη κυπρο μονο το eshop παρεχει τα παντα....

Δημοσ.

μερικα θα μπορουσε να τα παρει απο το amazon Με τη προυποθεση οτι ξερει να τα στηνει

Δυστιχος αυτο ειναι ενα απο τα 2 προβληματα που εχω και δεν μπορω να το φερω απο ελλαδα

...

Δημοσ.

Εχω κανει ενα νεο πακετο και οπως ολα διχνου θα η τελικη μου επιλογη απλα εχω μερικες ερωτησεις....το τροφοδοτικο στα ποσα ''W'' πρεπει να το αγορασω ? Η καρτα γραφικων θα μπορουσα να την αντικαταστισω με την SAPPHIRE RADEON HD6850 1GB PCI-E RETAIL?

Η μητρικη ειναι καλη?....αν ολα ειναι οκ τοτε προχορο στην αγορα του μικρου μου τερατος ( σε σχεση με το αυτο που ειχα παλια)...... :-D

Νεα Συνθεση : post-205724-0-73644900-1310743497_thumb.png

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...