giannisxp Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Εχω ξανανικσει θεμα αλλα δεν ειχα καταλιξει καπου....Τορα εχω συνθεση και δεν θελω να υπερβω τα 850 Ε... Η συνθεση ειναι η εξης Διορθοστεμε αν εχω καπιο λαθος η αν πιστευετε οτι κατι μπορει να αντικατασταθει με κατι καλυτερο...
Alkibiadhs Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Απο που εισαι,μπορεις να το συνθεσεις μονος σου,εχεις προτιμηση σε καταστημα,προτιμηση σε amd/intel & ati/nvidia,τι χρηση θα του κανεις,ποια ειναι η οθονη σου;;;
sir_platanight Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 για κοιτα εδω μια δικια μου συνθεση!πιστευω ειναι πιο δυνατη.και σε παιρνει να ανεβεις και λιγο!!ποια ειναι η οθονη σου?
giannisxp Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Η χρηση του πισι ειναι για gaming/movie making.....Το προβλημα ειναι οτι ειμαι απο κυπρο και το καταστημα που εχς κανει την συνθεση ειναι το eshopcy.....οχι δεν εχω καποια προτιμιση απλ amd ειναι πιο φθηνοι....Η οθονη που εχω ειναι Samsung Monitor SyncMaster XL2370 HD NOTE: ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΚΥΠΡΟ!!!!!!
rafail1994 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Οπότε δεν μπορείς να τον πάρεις από εδω ε; δεν έχεις δηλαδή κάποιον συγγενή να στο στείλει ;
Alkibiadhs Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Αν θες πες μας ποια καταστηματα σε βολευουν στην Κυπρο(γιατι εγω δεν ξερω κανενα)
giannisxp Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Οπότε δεν μπορείς να τον πάρεις από εδω ε; δεν έχεις δηλαδή κάποιον συγγενή να στο στείλει ; Οχι φιλε... :/ τα πραγματα δισκολευουν και κοντευω να κλεισω μηνα χωρις πισι....ΕΧΩ ΤΡΕΛΑΘΕΙ!...Στη κυπρο μονο το eshop παρεχει τα παντα....
rafail1994 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Οκ οπότε δες αυτά από μένα κάτι καλύτερο δυστυχώς δεν μπορείς να πάρεις .
Ntinaras Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 μερικα θα μπορουσε να τα παρει απο το amazon Με τη προυποθεση οτι ξερει να τα στηνει
giannisxp Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 μερικα θα μπορουσε να τα παρει απο το amazon Με τη προυποθεση οτι ξερει να τα στηνει Δυστιχος αυτο ειναι ενα απο τα 2 προβληματα που εχω και δεν μπορω να το φερω απο ελλαδα ...
giannisxp Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Εχω κανει ενα νεο πακετο και οπως ολα διχνου θα η τελικη μου επιλογη απλα εχω μερικες ερωτησεις....το τροφοδοτικο στα ποσα ''W'' πρεπει να το αγορασω ? Η καρτα γραφικων θα μπορουσα να την αντικαταστισω με την SAPPHIRE RADEON HD6850 1GB PCI-E RETAIL? Η μητρικη ειναι καλη?....αν ολα ειναι οκ τοτε προχορο στην αγορα του μικρου μου τερατος ( σε σχεση με το αυτο που ειχα παλια)...... Νεα Συνθεση :
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.