argybourtzi Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Καλησπέρα σε όλους . Είμαι καινούργιος στο forum και θα ήθελα την βοήθεια σας . Έχω ένα Laptop Sony Vaio και θέλω να του κάνω φορμάτ!! Το σύστημα του μέσα έχει επιλογή για αντίγραφο ασφαλείας και το κάνω 1 φορά το μήνα για πάν ενδεχόμενο . Θέλω να ρωτήσω , σε περίπτωση που κάνω φορμάτ και αλλάξω και Windows μπορώ μετά να κάνω επαναφορά του αντίγραφου ασφαλείας και να είμαι οκ η χρειάζεται και τίποτε άλλο που προφανώς να μην έχω σκεφτεί ? Πχ drivers , προγράμματα κλπ κλπ? Σας ευχαριστώ εκ τον προτέρον .
Γιάννης Platano Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Αν κααταλαβα καλα θελέις να αλλαξεις και εκδοση windows.Σε αυτη την περιπτωση κανενα αυτοματοπιημενο προγραμμα δεν θα σε βοηθησει για επαναφορα αρχειων αλλα και προγραμματων. Παρε σε εξωτερικο στικακι ή δισκο οτι αρχεια χρειαζεσαι και κανε εγκατασταση τα windows και μετα "ριξτα" μεσα. Για το αν υπαρχουν drivers του φορητου σου για το νεο λειτουργικο να κοιταξεις στο site της sony αν και σπανια υπαρχουν ασυμβατοτητες με πιο νεο απο το υπαρχον λειτουργικο.
TheELF Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Το σύστημα του μέσα έχει επιλογή για αντίγραφο ασφαλείας και το κάνω 1 φορά το μήνα για πάν ενδεχόμενο . Αν είναι η λειτουργία από τα windows τότε πιάνουν μόνο στα windows που έχεις αυτήν την στιγμή. Αν μιλάς για κάποιο άλλο ή θα παίρνει ολόκληρο το λειτουργικό οπότε όταν το μεταφέρεις θα έχεις πάλι το παλιό λειτουργικό ή θα κρατάει σημαντικά αρχεία του λειτουργικού οπότε θα έχεις προβλήματα στην λειτουργία(αν το κάνει καν).
argybourtzi Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Και νόμιζα ότι ήταν όλα τόσο απλά , έτσι όπως έχει προχωρήσει η τεχνολογία !!! Σας ευχαριστώ παίδες για ότι άλλο χρειαστώ τα ξαναλέμε τότε .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.