umaga Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 ειμαι συγουρος οτι εχει απαντηθει ξανα αλλα δεν ξερω πως να το ψαξω λοιπον δεν εχω ηχο στο sybtitle workshop 4 ενο στο gom player εχω κανονικα ηχο χρειαζεται καποιος codec? (η ταινια ειναι avi)
TheELF Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Ναι ο gom έχει εσωτερικούς και αν δεν έχεις περάσει codec στο σύστημά σου δεν θα έχεις ήχο.
parsifal Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 (η ταινια ειναι avi) Άρα, οι δύο πιθανότερες περιπτώσεις είναι να έχει είτε MP3 audio stream είτε AC3. Αν είχε ΜP3, δε θα είχες πρόβλημα γιατί τα Windows έχουν εδώ και πολλές εκδόσεις τον απαραίτητο codec. Άρα, μάλλον έχει AC3. Κατέβασε και εγκατέστησε τον ffdshow tryouts codec, κατά πάσα πιθανότητα θα λυθεί το πρόβλημά σου.
mikelamar Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Άρα, οι δύο πιθανότερες περιπτώσεις είναι να έχει είτε MP3 audio stream είτε AC3. Αν είχε ΜP3, δε θα είχες πρόβλημα γιατί τα Windows έχουν εδώ και πολλές εκδόσεις τον απαραίτητο codec. Άρα, μάλλον έχει AC3. Κατέβασε και εγκατέστησε τον ffdshow tryouts codec, κατά πάσα πιθανότητα θα λυθεί το πρόβλημά σου. +1
umaga Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Κατέβασε και εγκατέστησε τον ffdshow tryouts codec αυτο ηταν ευχαριστω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.