Mακάβριος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Γεια σας,είμαι λίγο αρχάριος και θελώ τα φώτα σας. Πως μπορώ να ανοίξω ένα binary file που έχω φτιάξει για να δω τα περιεχόμενα του?με κάποιο πρόγραμμα ή κάτι άλλο? Ευχαριστώ.
Technology fan Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Για να διαβάσεις ένα binary πρέπει να γνωρίζεις πώς έχει γραφτεί, ωστε να το διαβάσεις φτιάχνοντας ενα αντίστοιχο πρόγραμμα ανάγνωσης Απο την άλλη, να δεις τα περιοχέμενα μπορείς (ας πούμε με ένα text editor) αλλα δε θα καταλάβεις τίποτα...
defacer Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Θέλεις κάποιον hex editor (ή κάποιον advanced text editor με δυνατότητες hex view). Διάλεξε έναν που να σου κάνει από εδώ.
adamco Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Γεια σας,είμαι λίγο αρχάριος και θελώ τα φώτα σας. Πως μπορώ να ανοίξω ένα binary file που έχω φτιάξει για να δω τα περιεχόμενα του?με κάποιο πρόγραμμα ή κάτι άλλο? Ευχαριστώ. Aν θέλεις να φτιάξεις έναν δικό σου editor για να βλέπεις σε δεκαεξαδική μορφή τα διάφορα αρχεία δες την εφαρμογή "File View" στο βιβλίο "Προγραμματισμός με την Borland C++" του Ben Ezzell. Εκδόσεις Anubis
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.