Peperone Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Ψάχνω ένα πρόγραμμα που να κάνει ανίχνευση κίνησης από αρχεία βίντεο. Πιο συγκεκριμένα για παράδειγμα... θέλω από ένα αρχείο που έχω καταγράψει με τη κάμερα να κάνει γρήγορη ανίχνευση και όπου βρίσκει κίνηση να πετά εικόνες και ανάλογα ποια θα επιλέγω να με μεταφέρει στο αντίστοιχο σημείο του βίντεο για να κάνω αναπαραγωγή. Όποιος έχει υπόψη του κάποιο αντίστοιχο πρόγραμμα ας το αναφέρει.
micos000 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Μάλλον ψάχνεις κάτι για να ελέγξεις footage από κάμερα ασφαλείας, έτσι; Δυστυχώς δεν ξέρω κάτι για αυτή τη δουλειά, μου χρειάστηκε κι εμένα και αναγκάστηκα να δω στο x2 τρεις ώρες βίντεο.
parsifal Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Το VirtualDub έχει μία λειτουργία που ίσως μπορεί να βοηθήσει. Μενού Go > Next scene. Απ' ο,τι βλέπω, η ευαισθησία του scene detection αλγορίθμου είναι παραμετροποιήσιμη από τα Preferences του προγράμματος.
micos000 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Καλή φάση το next scene, ίσως να δουλέψει. Μακάρι να το είχα δει όταν έψαχνα με τις ώρες τα πλάνα από την κάμερα ασφαλείας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.