geo1st487 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Εχω Windows 7 64bit Home Premium και θελω να εγκαταστησω σε ενα αλλο κενο διαμερισμα του δισκου τα Windows 7 64bit ultimate και οταν ξεκιναει ο υπολογιστης να με ρωταει με ποιο λειτουργικο να ξεκινησω. Ειναι εφικτο αυτο; Ξερω οτι με Windows 7 και XP γινεται. Ευχαριστω
filip123go Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 ...?? Για ποιον λόγο θέλεις να το κάνεις...???
geo1st487 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 ...?? Για ποιον λόγο θέλεις να το κάνεις...??? Για τον αδεφο μου προκειτε, θελει στο κενο διαμερισμα να βαλει τα windows 7 και μονο τα απαραιτητα προγραμματα για να κανει ηχογραφησεις. Δεν θελει οταν κανει ηχογραφησεις να τρεχουν και αλλα ασχετα προγραμματα π.χ. antivirus κλπ και να δημιουργουν προβλημα.
Γιάννης Platano Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Νομιζω αν φτιαξεις δευτερο λογαριασμο χρηστη στα δικα σου και μπαινει με αυτον μπορει να εχει προσβαση και να τρεχουν μονο οσσες εφαρμογες θελει. Με επιφυλαξη.
Sirios8e Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Eχω windows 7 σε 2 διαμερισματα. Μολις ανοιγω τον υπολογιστη, σου εμφανιζει τα 2 διαμερισματα και σου δινει χρονο 30 δευτερολεπτα για να επιλεξεις ενα απο τα 2 διαμερισματα. Δοκιμαζοντας καποιο προγραμμα registry μου ''εφαγε'' τον χρονο εκκινησης απο 30 σε 1 δευτερολεπτο. Δηλ. μολις ανοιγω τον υπολογιστη με πεταει σχεδον αμεσως στο 1ο διαμερισμα. Για να μπω στο 2ο διαμερισμα πρεπει να παταω συνεχως το κατω βελος, γιατι αλλιως δεν προλαβαινω. Μπορειτε να μου πειτε πως μπορω να το διορθωσω? Ευχαριστω.
Γιάννης Platano Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Πινακας ελεγχου/Συστημα/Ρυθμισεις για προχωρημενους/Εκκινηση και αποκατασταση/ και εκει αλλαζεις τον χρονο
Sirios8e Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2013 Πινακας ελεγχου/Συστημα/Ρυθμισεις για προχωρημενους/Εκκινηση και αποκατασταση/ και εκει αλλαζεις τον χρονο Ok εισαι 1ος. Τhank's 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα