Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω Windows 7 64bit Home Premium και θελω να εγκαταστησω σε ενα αλλο κενο διαμερισμα του δισκου τα Windows 7 64bit ultimate και οταν ξεκιναει ο υπολογιστης να με ρωταει με ποιο λειτουργικο να ξεκινησω. Ειναι εφικτο αυτο; Ξερω οτι με Windows 7 και XP γινεται.

Ευχαριστω

Δημοσ.

...??

Για ποιον λόγο θέλεις να το κάνεις...???

Για τον αδεφο μου προκειτε, θελει στο κενο διαμερισμα να βαλει τα windows 7 και μονο τα απαραιτητα προγραμματα για να κανει ηχογραφησεις. Δεν θελει οταν κανει ηχογραφησεις να τρεχουν και αλλα ασχετα προγραμματα π.χ. antivirus κλπ και να δημιουργουν προβλημα.

Δημοσ.

Νομιζω αν φτιαξεις δευτερο λογαριασμο χρηστη στα δικα σου και μπαινει με αυτον μπορει να εχει προσβαση και να τρεχουν μονο οσσες εφαρμογες θελει.

Με επιφυλαξη.

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Eχω windows 7 σε 2 διαμερισματα. Μολις ανοιγω τον υπολογιστη, σου εμφανιζει τα 2 διαμερισματα και σου δινει χρονο 30 δευτερολεπτα για να επιλεξεις ενα απο τα 2 διαμερισματα. Δοκιμαζοντας καποιο προγραμμα registry μου ''εφαγε'' τον χρονο εκκινησης απο 30 σε 1 δευτερολεπτο. Δηλ. μολις ανοιγω τον υπολογιστη με πεταει σχεδον αμεσως στο 1ο διαμερισμα. Για να μπω στο 2ο διαμερισμα πρεπει να παταω συνεχως το κατω βελος, γιατι αλλιως δεν προλαβαινω. Μπορειτε να μου πειτε πως μπορω να το διορθωσω? Ευχαριστω.

Δημοσ.

Πινακας ελεγχου/Συστημα/Ρυθμισεις για προχωρημενους/Εκκινηση και αποκατασταση/ και εκει αλλαζεις τον χρονο

Ok εισαι 1ος. Τhank's

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...