Προς το περιεχόμενο

playstation 3 προβλημα!!!

John-lamia

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια εχω ενα playstation 3 το οποιο χαλασε.

οταν παταω το κουμπι για να παρει μπροστα αναβοσβινει το λαμπακι του και καινει τρια μπιπ στο δευτερολεπτο και μετα δεν περνει μπροστα. στην οθονη δεν δινει καθολου σιμα.

τι να εχει παθει ?

κανενας ??? sad.gifsad.gifsad.gif

Δημοσ.

Μήπως έχει ζεσταθεί;

δεν το κανει μετα απο καποιες ωρες. το κανει οταν ειναι κρυο. δεν αναβει καθολου. παταω το κουμπι, ακουγεται να περνει μπροστα, κανει 3 μπιπ συνεχομενα και μετα κλεινει.

εβλαγα και τον δισκο απο πανω του, μιπως και ειχε χαλασει αυτος και δεν μπορουσε να τον δει και κολλουσε. αλλα τιποτα. παλι τα ιδια.

Δημοσ.

απαντα βρε στο τι χρωμα ειναι το λαμπακι που αναβοσβηνει :Ρ

τουλαχιστον να αποκλεισουμε το ylod!

αναβοσβινει πρασινο και κοκκινο!!!!!!!!!! και μετα σβινει.....

τι ειναι το ylod ????

καταρχην μιλαμε για σλιμ η φατ;

οταν εννοεις 3 λαμπακια κοκκινα και μετα γινεται κιτρινο;

ειναι η μεγαλη κονσολα. πρεπει να ειναι η δευτερη εκδωση, γιατι αυτη δεν εχει το πορτακι μπροστα με τις επιπλεων θυρες. και δεν παιζει και παλιους τυτλους απ τις πρωιγουμεμες κονσολες.

russ_playstation3.jpgαυτη η κονσολα ειναι.

Δημοσ.

Yellow Light Of Death

ειναι οταν υπαρξει καποιο hardware προβλημα στην κονσολα..

υπαρχει καποιο site που να λεει τα χρωματα και τα μπιπ της κονσολας και τι συμενει το καθενα ?

Δημοσ.

αυτο εδω συμβαινει

ναι, αδερφε!!!! αυτο μου κανει!!!!

τι ειναι αυτο ???? καικε μια και εξω!!???? η μπορω να το φτιαξω ?

Δημοσ.

αυτο σημαινει οτι κατι χαλασε ειτε καρτα γραφικων ειναι ειτε σκληρος(για το δευτερο δεν δινω και ορκο)

αν εισαι στην εγγυηση το πας αυριο!

αλλιως η σονυ για κατι τετοια ζηταει 150 ευρω και σου δινει πισω ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΜΕΝΗ κονσολα!

στειλε καλου κακου κ ενα πμ στον gherudos γιατι επισκευαζει κατι τετοια(ελπιζω να μπορει να σε βοηθησει)

Δημοσ.

εγω το εχω φτιαξει το δικο μου.

με ποιον τροπο ? το κατσαβιδιασες και του εριξες ζεστο αερα με το πιστολακι για τα μιαλια ?

Δημοσ.
στειλε καλου κακου κ ενα πμ στον gherudos γιατι επισκευαζει κατι τετοια(ελπιζω να μπορει να σε βοηθησει)

να το φτιαξει μονος του ο gherudos θελει φακελακι λες και ειναι γιατρος, και αφορολογητα?

καλυτερα μονος σου φιλε, παρε και ενα θερμομπιστολο απο το πρακτικερ 10 ευρω εχει ενα μπουκαλακι ισοπροπυλικη αλκοολη απο ενα φαρμακιο για καθαρισμα της πλακετας και μια θερμοαγωγιμη παστα απο πλαισιο και φτιαχτο οπως διχνει το βιντεο.

και αν θες ανοιξε του και στον πατο εκει που ειναι ο ανεμηστηρας εναν αεραγωγο 10 επι 10 εκατοστα, και θα εισε κομπλε.

με ποιον τροπο ? το κατσαβιδιασες και του εριξες ζεστο αερα με το πιστολακι για τα μιαλια ?

κοιτα τα video με την σειρα, στο link που σου εδωσα, ανοιξετο προσεκτικα και ακολουθα τις οδηγιες του video. οχι με πιστολακι για τα μαλλια, με θερμοπιστολο που βγαζει 450c. θερμοκρασια.

το μονο που θελει λιγο προσοχη ειναι η καλωδιοτενιες απαλα το κλιψακι,εγω το εσπασα και εχω βαλει ταινια για να καθεται στην θεση του.

Δημοσ.

απ οτι διαβασα αυτη η τεχνικη δεν ειναι μονιμη. ισως δουλεψει ισως οχι. ισως μονο και μονο για να κρατισεις τα save απ τα παιχνιδια.

εσυ andreas-d ποτε το εκανες, εχει καιρο ? σου δουλευει κανονικα ?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...