tritonas00 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 επισης εαν καταργουσε registry και swap file θα το κατηγορουσαν οτι αντιγραφει το Linux Μη με τσιγκλας , μη με τσιγκλας ! Προτιμω registry απο ram , παρα 1267864738 files απο σκληρο.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 παντως ελπιζω να μην μπει η MS στο τριπακι να βγαζει καθε χρονο καινουρια windows... κάθε 3 χρόνια, κλασικά...
pc_expert Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Τα windows 9 θα δίνονται αναγκαστικά δωρεάν γιατί η εξέλιξη των open source ΟS είναι τέτοια που πλέον κανείς δεν θα προτιμάει windows στο άμεσο μέλλον. Κάθε 2-3 χρόνια ο κόσμος δεν μπορεί να πληρώνει 200 Ευρώ για λειτουργικό. Αυτό πρέπει να το καταλάβει η Μicrosoft επιτέλους και η ΑPPLE επίσης!(LION OS, Ios 5). Άλλωστε εμείς οι πελάτες καθορίζουμε την εξέλιξη της τεχνολογίας με τις αγοραστικές επιλογές μας.
KilliK Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Τα windows 9 θα δίνονται αναγκαστικά δωρεάν γιατί η εξέλιξη των open source ΟS είναι τέτοια που πλέον κανείς δεν θα προτιμάει windows στο άμεσο μέλλον. Κάθε 2-3 χρόνια ο κόσμος δεν μπορεί να πληρώνει 200 Ευρώ για λειτουργικό. Αυτό πρέπει να το καταλάβει η Μicrosoft επιτέλους και η ΑPPLE επίσης!(LION OS, Ios 5). Άλλωστε εμείς οι πελάτες καθορίζουμε την εξέλιξη της τεχνολογίας με τις αγοραστικές επιλογές μας. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ :mrgreen:
tritonas00 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Τα windows 9 θα δίνονται αναγκαστικά δωρεάν γιατί η εξέλιξη των open source ΟS είναι τέτοια που πλέον κανείς δεν θα προτιμάει windows στο άμεσο μέλλον. Κάθε 2-3 χρόνια ο κόσμος δεν μπορεί να πληρώνει 200 Ευρώ για λειτουργικό. Αυτό πρέπει να το καταλάβει η Μicrosoft επιτέλους και η ΑPPLE επίσης!(LION OS, Ios 5). Άλλωστε εμείς οι πελάτες καθορίζουμε την εξέλιξη της τεχνολογίας με τις αγοραστικές επιλογές μας. οτι να ναι.. (χρηστης open source OS)
mainboardER Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Τα windows 9 θα δίνονται αναγκαστικά δωρεάν γιατί η εξέλιξη των open source ΟS είναι τέτοια που πλέον κανείς δεν θα προτιμάει windows στο άμεσο μέλλον. Κάθε 2-3 χρόνια ο κόσμος δεν μπορεί να πληρώνει 200 Ευρώ για λειτουργικό. Αυτό πρέπει να το καταλάβει η Μicrosoft επιτέλους και η ΑPPLE επίσης!(LION OS, Ios 5). Άλλωστε εμείς οι πελάτες καθορίζουμε την εξέλιξη της τεχνολογίας με τις αγοραστικές επιλογές μας. η λεξη πειρατια σου λεει κατι; στο κατω κατω αν δεν γουσταρεις αναβαθμισεις μπορεις να μινεις και με το commodore σου
bisbirikos Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Πότε θα βγει η πρώτη beta έκδοση; Γιατί από τα Windows 3.11 κάθε αναβάθμιση λειτουργικού της microsoft απαιτούσε άμεσα ή έμμεσα καλύτερο hardware. Όλα αυτά για μικρότερες απαιτήσεις και για λειτουργία σε επεξεργαστές Arm μου φαίνονται πολύ καλά για να είναι αληθινά. Μετά τα υπέροχα windows XP, η microsoft έχει χάσει λίγο την μπάλα και βγάζει συνεχώς λειτουργικά για να αποδείξει τι; Η apple δειλά δειλά ανεβαίνει και όλο και περισσότεροι που θέλουν ευκολία, σταθερότητα και ποιότητα την προτιμούν. Δυστυχώς τα windows θα απευθύνονται σε low budget μηχανήματα και ανθρώπους που βαριούνται να αφιερώσουν χρόνο σε κάτι διαφορετικό.
tritonas00 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 για λειτουργία σε επεξεργαστές Arm μου φαίνονται πολύ καλά για να είναι αληθινά. http://www.youtube.com/watch?v=lRPh4kJpeSA
alexzzz Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Δηλαδή στον 4πύρηνο μου που έχω εδώ και 3.5+ χρόνια και τον είχα πάρει ~400+ ευρώ και δουλεύει απροβλημάτιστα από τότε θα έχω βάλει xp, vista, seven και windows 8; και θα δουλεύουν και άψογα; Καταραμένα pc... μικρή διάρκεια στο χρόνο και πανάκριβα...
lepaterious Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Πότε θα βγει η πρώτη beta έκδοση; Γιατί από τα Windows 3.11 κάθε αναβάθμιση λειτουργικού της microsoft απαιτούσε άμεσα ή έμμεσα καλύτερο hardware. Όλα αυτά για μικρότερες απαιτήσεις και για λειτουργία σε επεξεργαστές Arm μου φαίνονται πολύ καλά για να είναι αληθινά. Μετά τα υπέροχα windows XP, η microsoft έχει χάσει λίγο την μπάλα και βγάζει συνεχώς λειτουργικά για να αποδείξει τι; Η apple δειλά δειλά ανεβαίνει και όλο και περισσότεροι που θέλουν ευκολία, σταθερότητα και ποιότητα την προτιμούν. Δυστυχώς τα windows θα απευθύνονται σε low budget μηχανήματα και ανθρώπους που βαριούνται να αφιερώσουν χρόνο σε κάτι διαφορετικό. Ναι sure απο ποτε εχεις να πιασεις windows στα χερια σου?Εχεις δει τελευταια καθολου τα 7?Οσο για os X ειναι κομμενο και ραμμενο για τρια μηχανηματα της apple?Επισης το osX εχει ενα μεγιστο κακο στην επομενη εκδοση που θα λεγεται adobe cs6 οπως και σχεδον ολα τα προγραμματα που κυκλοφορουν για mac θα σου πει οτι θα θελει την τελευταια εκδοση του λειτουργικου ενω στα Windows και xp να εχεις πεζεις ακομα. Το osX στο μονο που ειναι καλο λειτουργικο ειναι στην σουιτα που αναφερθηκα παραπανω αντε και σε κανα 2 μουσικα προγραμματα τπτ αλλο.Που αν δεν εβγαζε και το appstore πεζει να μην εβλεπες και ποτε παιχνιδια εκει.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Τα windows 9 θα δίνονται αναγκαστικά δωρεάν γιατί η εξέλιξη των open source ΟS είναι τέτοια που πλέον κανείς δεν θα προτιμάει windows στο άμεσο μέλλον. Κάθε 2-3 χρόνια ο κόσμος δεν μπορεί να πληρώνει 200 Ευρώ για λειτουργικό. Αυτό πρέπει να το καταλάβει η Μicrosoft επιτέλους και η ΑPPLE επίσης!(LION OS, Ios 5). Άλλωστε εμείς οι πελάτες καθορίζουμε την εξέλιξη της τεχνολογίας με τις αγοραστικές επιλογές μας. Γιατί από τα Windows 3.11 κάθε αναβάθμιση λειτουργικού της microsoft απαιτούσε άμεσα ή έμμεσα καλύτερο hardware. δλδ για να πάμε από τα Vista στα 7 θέλουμε καλύτερο hardware? all aboard the FAIL TRAIN?
alexzzz Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 δλδ για να πάμε από τα Vista στα 7 θέλαμε καλύτερο hardware? all aboard the FAIL TRAIN? εμείς πήγαμε από vista σε seven... εσύ πήγες από xp σε seven...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 εμείς πήγαμε από vista σε seven... εσύ πήγες από xp σε seven... nope, είχα Vista σχεδόν 1 χρόνο...
bele Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 εμενα παλι εχει p4 2.4 ghz 512mb ram nvidia fx5600 κανονικη αντικα λεμε! Sorry και για το δικο μου offtopic αλλα δεν κρατιεμαι! Παρτε και την δικη μου αρχαιοκατασκευη P4@3,4 ghz ram 512 MB gpu Ati Radeon 9550 Aναρωτιεμαι ποσα ατομα θα ειμαστε στο forum με τετοια pc. Eγω, εδω και χρονια τρεχω τα XP και δεν δοκιμασα καν τα 7.
Dbzakias2 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Eγω, εδω και χρονια τρεχω τα XP και δεν δοκιμασα καν τα 7. δεν στα σηκωνει... και ετσι για κοντρα εχω και: P3 450mhz Nvidia TnT 36mb 256mb ram
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα