Προς το περιεχόμενο

Αγορά νέου pc για 2D, 3D σχεδίαση, φωτορεαλισμο κλπ

23021973

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας και συγχαρητήρια για το insomnia.

θα ήθελα την πολύτιμη βοήθεια σας για την αγορά ενος νέου pc προκειμένου να χρησιμοποιείται(πέρα απο τις τυπικές χρήσεις internet, office κλπ) , για σχεδίαση 2D, 3D, φωτορελισμό κλπ. γενικά μας αρέσει ετσι κι αλλιως και περα απο τη δουλειά, η ενασχόληση με το είδος και μιλάμε για προγράμματα όπως π.χ. archicad, artlantis, modo, rhino, autocad, maya κλπ.

θα ήθελα λοιπόν να μου προτείνετε σύνθεση (άντε μεχρι 1600€ max) με την καλύτερη δυνατή σχέση ποιότητας, απόδοσης, τιμής. Γενικά απ ότι έψαξα δεν μπορώ να καταλήξω στο τι επεξεργαστή να πάρω (AMD - INTEL) τι κάρτα γραφικών (π.χ. PNY NVIDIA QUADRO 2000 1GB PCI-E RETAIL ή κάτι λιγότερο εξειδικευμένο), και τελικά και ποια μητρική να διαλέξω που να είναι συμβατή αλλά και νεου τύπου (πχ με usb 3). ακόμα και το tower με έχει μπερδέψει γιατί θέλω να είναι κάτι μέσα στα νεα δεδομένα (με καλή ροη αερα, αρκετό χωρο, tool less)χωρίς να με νοιάζει τόσο το design. Ως λειτουργικό σκέφτομαι windows 7 στα 64bit για να μπορώ να εκμεταλευτώ όση μνήμη βάλω. Το μόνο που λεω να κρατήσω απο το ήδη υπάρχον pc (ελπίζω δλδ) είναι η οθόνη (samsung syncmaster p2050), καθώς και ηχεία, πληκτρολόγιο και ποντίκι. Σχετικά με το κατάστημα εγώ είμαι πελάτης κάποιου συγκεκριμένου γνωστού ηλεκτρονικού καταστήματος(δεν ξέρω αν πρέπει να το αναφέρω) και μένω Αθήνα.

Είμαι σε αναμονή για την πρόταση σας

Ευχαριστώ!! :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...