therock Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Εχω σκοπο να χτισω μια database για να αποθηκευω τις πληροφοριες των text απο το κινητο. Αυτο που θελω να δημιοργησω μια φορμα με την μορφη συνομιλιας του iPhone και να τραβαει-αντλει τις πληροφοριες απο την βαση δεδομενων και να εχω αντιστοιχη γραιφκη απεικονιση. Δλδ, στην ουσια πχ, Θα υπαρχει ενα frame ισο με την αναλυση του iPhone, και επειτα θα παιρνει το ενα text και θα το βαζει στις προκαθορισμενες διαστασεις φουσκας, επειτα την απαντηση κοκ μεχρι το τελος της συνομιλιας. Δεν γνωριζω απο προγραμματισμο, και δεν εχω ιδεα για το πως θα μπορουσε να γινει κατι τετοιο. Μπορειται μηπως να με καθοδηγεισετε?
syndikat Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Εχω σκοπο να χτισω μια database για να αποθηκευω τις πληροφοριες των text απο το κινητο. Αυτο που θελω να δημιοργησω μια φορμα με την μορφη συνομιλιας του iPhone και να τραβαει-αντλει τις πληροφοριες απο την βαση δεδομενων και να εχω αντιστοιχη γραιφκη απεικονιση. Δλδ, στην ουσια πχ, Θα υπαρχει ενα frame ισο με την αναλυση του iPhone, και επειτα θα παιρνει το ενα text και θα το βαζει στις προκαθορισμενες διαστασεις φουσκας, επειτα την απαντηση κοκ μεχρι το τελος της συνομιλιας. Δεν γνωριζω απο προγραμματισμο, και δεν εχω ιδεα για το πως θα μπορουσε να γινει κατι τετοιο. Μπορειται μηπως να με καθοδηγεισετε? :-(
Dbzakias2 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 να σου δειξω με ενα παραδειγμα τι ζητας; : θελω να οδηγησω διαστημοπλοιο αλλα δεν ξερω ουτε καν στα ι.χ. που ειναι το γκαζι και που το φρενο!
therock Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Ναι ρε παιδιά απλώς το αναφέρω μπας και υπάρχει κάποιος τρόπος να παραμετροποιησεις κάποια φόρμα μέσα από access, η αν γίνεται με crystal reports η κάποιο άλλο προγραμμα. Αλλιώς αν θέλει προγραμματισμό από αρχή μέχρι τέλος τότε ακριβώς όπως τα λες είναι.
nspyrou Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Ναι ρε παιδιά απλώς το αναφέρω μπας και υπάρχει κάποιος τρόπος να παραμετροποιησεις κάποια φόρμα μέσα από access, η αν γίνεται με crystal reports η κάποιο άλλο προγραμμα. Αλλιώς αν θέλει προγραμματισμό από αρχή μέχρι τέλος τότε ακριβώς όπως τα λες είναι. Φίλε, αυτό που ζητάς είναι συγγραφή προγράμματος από την αρχή, Objective-C (με τα δεδομένα της Apple), ή Javascript με Titanium Studio από Appcelerator ... και στις δυο περιπτώσεις που σου προαναφέρω, θέλει δουλίτσα και να ξέρεις να γράφεις ...
jol1naras Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Χωρίς παρεξήγηση, όταν μάθεις να γράφεις θα χρειαστείς και κάποιον να σου κάνει τα γραφικά της φούσκας. Να ξέρεις πάντως οτι κάθε φούσκα από κάτω κρύβει ένα κελί σε ένα πίνακα. Αν κάτσεις αρκετό καιρό και δουλέψεις πολύ σε κανένα εξάμηνο (αν είσαι τζημάνι), αλλιώς σε 1 χρόνο (και βάλε) θα καταφέρεις να το φτιάξεις… Καλή τύχη… Και έτσι ενημερωτικά, γιατί το θες; Εχω σκοπο να χτισω μια database για να αποθηκευω τις πληροφοριες των text απο το κινητο. Αυτο που θελω να δημιοργησω μια φορμα με την μορφη συνομιλιας του iPhone και να τραβαει-αντλει τις πληροφοριες απο την βαση δεδομενων και να εχω αντιστοιχη γραιφκη απεικονιση. Δλδ, στην ουσια πχ, Θα υπαρχει ενα frame ισο με την αναλυση του iPhone, και επειτα θα παιρνει το ενα text και θα το βαζει στις προκαθορισμενες διαστασεις φουσκας, επειτα την απαντηση κοκ μεχρι το τελος της συνομιλιας. Δεν γνωριζω απο προγραμματισμο, και δεν εχω ιδεα για το πως θα μπορουσε να γινει κατι τετοιο. Μπορειται μηπως να με καθοδηγεισετε?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.