Προς το περιεχόμενο

Laptop ή tablet ?

adi32

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για καποιον που δεν γνωριζει απο υπολογιστες και θελει κυριως ιντερνετ τι ειναι καλυτερο ?

Τα tablet εχουν win παιρνουν εφαρμογες, μπορει να χαλασουν πιο ευκολα ?

Δημοσ.

Με έναν η/υ μπορείς να μάθεις πράγματα εκτός το να ακούσεις μουσική να δεις μια ταινία, μπορείς με δημιουργικά προγράμματα να ασχοληθείς με οτιδήποτε, να προγραμματισεις, να σχεδιαστής, να συνθέσεις, να γράψεις, να φτιάξεις ιστοσελίδες, να να να κανείς τα ΠΆΝΤΑ.

Ενω με ένα tablet απλά χάνεις το χρόνο σου στο Ίντερνετ κ σε κανά παιχνίδι & οποίος υποστηρίζει ότι είναι πιο παραγωγικός λόγω του tablet να μου πει κι εμένα τον τροπο!!!

Δημοσ.

Εγω ημουν στο διλημμα netbook ή tablet και τελικα το netbook ηταν μονοδρομος,ποσο μαλλον ενας μεγαλος φορητος,αν δεν εχεις αλλον υπολογιστη και ειναι ο πρωτος σου μην το σκεφτεσαι καν οτι θα παρεις laptop!

Δημοσ.

Με έναν η/υ μπορείς να μάθεις πράγματα εκτός το να ακούσεις μουσική να δεις μια ταινία, μπορείς με δημιουργικά προγράμματα να ασχοληθείς με οτιδήποτε, να προγραμματισεις, να σχεδιαστής, να συνθέσεις, να γράψεις, να φτιάξεις ιστοσελίδες, να να να κανείς τα ΠΆΝΤΑ.

Ενω με ένα tablet απλά χάνεις το χρόνο σου στο Ίντερνετ κ σε κανά παιχνίδι & οποίος υποστηρίζει ότι είναι πιο παραγωγικός λόγω του tablet να μου πει κι εμένα τον τροπο!!!

+1

Δημοσ.

Συμφωνω αλλα λεμε για την περιπτωση καποιου που δεν εχει ιδεα απο pc και θελει μονο να χαζεψει στο ιντερνετ με τον απλουστερο τροπο

Δημοσ.

Συμφωνω αλλα λεμε για την περιπτωση καποιου που δεν εχει ιδεα απο pc και θελει μονο να χαζεψει στο ιντερνετ με τον απλουστερο τροπο

Όπως το θέτεις, ταμπλέτα. Ακόμα και μικρά παιδιά τις χειρίζονται.

Δημοσ.

Με το tablet κάνεις όλα αυτά που αναφέρεις (εκτούς του προγραμματισμού ιστοσελίδες, αλλά πόσοι το χρειάζονται;).

Εάν δοκιμάσεις tablet για μεγάλο διάστημα και δεις τί μπορείς να κάνεις, θα αλλάξεις γνώμη. Μικρά, φορητά, με μεγάλη αυτονομία που ανοίγουν σε δευτερόλεπτα. "Παραγωγικός" έχει διαφορετική έννοια για τον καθένα. Το tablet δεν είναι μόνο για σερφάρισμα. Μερικά εκατομμύρια εφαρμογές στο apple store, θα σε πείσουν.

Δημοσ.

Για πόση ώρα;

Γιατί δεν βλέπω να μπορείς πάνω από 2-3 ώρες....

Θα σου σπάσει τα νεύρα το keyboard

Δημοσ.

μωρε καλο ειναι για εσενα το tablet αλλα μπορει να μην σε βολευει....Αμα θες να ειναι μικρο οπως tablet παρε ενα netbook...Σιγα το ιδιο κανουν...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...