Προς το περιεχόμενο

πρωβλημμα με καρτα γραφικων ati 6670

panos0100

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα σας έχω ένα πρώβλημμα με την κάρτα γραφικών μου δεν μπωρό να ρυθμισω ανάλυση στα windows 7 οτι και να βαλω δεν ευθυγραμιζεται μόνο την πιο χαμηλη αν βάλω κάθεται δηλαδή 800χ600 αυτί πρέπει να είναι και στα παιχνίδια το είδιο μου κάνει εχει κάπιο πρώβλημμα η κάρτα δοκίμασα να βαλω και καινουριους οδηγούς αλλα τιποτα τι να κανώ? καμια ειδεα κανεις? ευχαριστω

Δημοσ.

Πιο είναι το σύστημα σου;

Όταν έβαλες τους καινούργιους οδηγούς έβγαλες με κάποιο πρόγραμμα (πχ Driver Sweeper) τους παλιούς;

Δημοσ.

Πιο είναι το σύστημα σου;

Όταν έβαλες τους καινούργιους οδηγούς έβγαλες με κάποιο πρόγραμμα (πχ Driver Sweeper) τους παλιούς;

και πιο παλιά το έκανε αυτό με την παλια μου την οθονη τωρα εχω μια lg που παει μεχρι 1920χ1024 21.5 ιντσες οταν αλλαζω αναλυση βλεπω γραμμες πρασινες ροζ δηλαδη στο αλλαγμα εκει που σβηνει η οθονη για να αλλαξει αναλυση τους εβγαλα τους drivers με το advanced unistaler αλλα οταν τους ξαναβαζω ερχεται και μετα απο μια εβδομαδα το χανει παλι δεν ξερω τι φταιει δοκιμασα και το furmark 60 βαθμους αλλα και αυτο δεν μπορει λεει να τρεξει ολες τις αναλυσεις μου λεει διαλεξε αλλη μικροτερη τα χρωματα γιατι τα βγάζει η οθονη μου ειναι με hdmi συνδεδεμενη

το συστημα μου ειναι τροφοδοτικο 650w corsair μνημη corsair 8gb 4x4 καρτα γραφικων 6670 ati 2 δισκους 750gb επεξεργαστης intel quad core 2,6ghrz

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...