Προς το περιεχόμενο

Έπεσε το HTC Desire μου από την οροφή του αμαξιού..

Koritsi_Gia_PC

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εν το μεταξύ το K300 δύο φορές που το έχασα, με πήραν τηλ και μου το επέστρεψαν... :D :D :D

Μήπως σε πλήρωσαν κιόλας για να στο δώσουν πίσω; :mrgreen: :mrgreen:

• Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Mε μόλις 200ε γλυτώνεις ψυχοθεραπεία για τις τάσεις αυτοκτονίας.

Μπαίνεις στις αγγελίες και αγοράζεις ένα μτχ. Ακόμη καλύτερα; δίνει άλλα 150 και παίρνει το HD.

Καλές αγορές.

Υ.Γ. εάν πάλι είχε τίποτε προσωπικές φωτογραφίες μέσα, δε θα σχολιάσω καν γιατί θα με μπανάρουν στο 5λεπτο πάνω.

Δημοσ.

Έδωσα 180€ και αγόρασα ένα ίδιο (+εγγύηση και άψογη κατάσταση - πάλι καλά). Παραδόξως είχα πρόσφατα backup με τις εφαρμογές μου..

Το κινητό το είχα συνδέσει με Gmail Account. Έχω ένα vCard backup επαφών, αλλά είναι 5 μήνες παλιό και υπάρχουν ΠΟΛΛΟΙ αριθμοί που απουσιάζουν..

(Δε λέει να φτιάχνω νέο τόπικ)

Ξέρει κανείς πως μπορώ να δω αν υπάρχουν μέσα στο Gmail account και πως θα τις κάνω Import στο νέο Desire;

Δημοσ.

μπαίνεις στο gmail,πάνω αριστερά πατάς εκεί που λέει "contacts" και βλέπεις τις επαφές σου.

Αν θες να τις κάνεις import στο desire,πας settings,accounts & sync,πατάς στο αντίστοιχο accounts,synchronization και είσαι κομπλέ

Δημοσ.

μπαίνεις στο gmail,

Σε ποιο Gmail;; Που ακριβώς; Γιατί όλο αυτό διαβάζω στα Tutorials, και δε ξέρω σε ποιο Gmail να μπω.. Σε Site, σε πρόγραμμα, στο κινητό, στο PC;

Αν θες να τις κάνεις import στο desire,πας settings,accounts & sync,πατάς στο αντίστοιχο accounts,synchronization και είσαι κομπλέ

Δεν κάνει κάτι.. Μέσα είναι το Gmail account, πατάω το Tick και αλλάζει την ώρα/ημερομηνία στην τωρινή.. μόνο που δεν άλλαξαν οι επαφές.

Δημοσ.

1)στο site,εννοώ.Και απο κινητό και απο pc κάνεις την δουλειά σου,αλλά καλύτερα μπες απο το pc.

2)Τώρα δεν ξέρω ξερω πως ακριβώς γίνεται στο desire αλλά σε εμένα(xperia 10),έχει μια ρύθμιση να βλέπω τις κατηγορίες των επαφών μου απο το Gmail. Θα δεις,όταν θα μπεις στο gmail,οτι οι επαφές σου κατηγοροποιούνται: "my contacts","family" κλπ.

Εδώ φρόντισε οι επαφές να συμφωνούν με τις κατηγορίες που θα επιλέξεις.

Δημοσ.

1)στο site,εννοώ.Και απο κινητό και απο pc κάνεις την δουλειά σου,αλλά καλύτερα μπες απο το pc.

2)Τώρα δεν ξέρω ξερω πως ακριβώς γίνεται στο desire αλλά σε εμένα(xperia 10),έχει μια ρύθμιση να βλέπω τις κατηγορίες των επαφών μου απο το Gmail. Θα δεις,όταν θα μπεις στο gmail,οτι οι επαφές σου κατηγοροποιούνται: "my contacts","family" κλπ.

Εδώ φρόντισε οι επαφές να συμφωνούν με τις κατηγορίες που θα επιλέξεις.

Πήγα στο κινητό και πάτησα συγχρονισμός, και δε ξέρω.. τώρα μου δείχνει στο Gmail τις τωρινές μου επαφές. Ίσως τις έχασα.. ίσως είχα κάνει απλά το vCard και δεν τις είχα αποθηκεύσει ποτέ στο Gmail.

ΑΝ κάτσω και κάνω τις αλλαγές στο Gmail που είναι απ'το PC και θα τις κάνω γρήγορα, θα τις πάρει μετά το κινητό; Export -> μεταφορά στο κινητό -> Import, huh?

• Moderators
Δημοσ.

Πήγα στο κινητό και πάτησα συγχρονισμός, και δε ξέρω.. τώρα μου δείχνει στο Gmail τις τωρινές μου επαφές. Ίσως τις έχασα.. ίσως είχα κάνει απλά το vCard και δεν τις είχα αποθηκεύσει ποτέ στο Gmail.

ΑΝ κάτσω και κάνω τις αλλαγές στο Gmail που είναι απ'το PC και θα τις κάνω γρήγορα, θα τις πάρει μετά το κινητό; Export -> μεταφορά στο κινητό -> Import, huh?

ΑΝ κανεις τις αλλαγες που θελεις μεσω του υπολογιστη και πας στο κινητο στο Settings> Accounts and sync και πατησεις συγχρονισμο, δεν θελεις τιποτα αλλο.

Δημοσ.

Απλά δεν ήξερα ότι το PC ενημερώνει το Κινητό, και όχι το αντίθετο.

Λογικό είναι να κάνεις αλλαγές στο κινητό, και να το πατάς αυτό και να ενημερώνεις το Google αλλά και το PC.. αλλά αφού το λέτε, σας εμπιστεύομαι. ;)

Δημοσ.

Απλά δεν ήξερα ότι το PC ενημερώνει το Κινητό, και όχι το αντίθετο.

Λογικό είναι να κάνεις αλλαγές στο κινητό, και να το πατάς αυτό και να ενημερώνεις το Google αλλά και το PC.. αλλά αφού το λέτε, σας εμπιστεύομαι. ;)

Αμφίδρομο είναι (two-way sync).

Επίσης αν κάτι πάει στραβά, μπορείς να κάνεις επαναφορά των επαφών σου μέσω της ιστοσελίδας του Gmail σου!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...