Προς το περιεχόμενο

Έπεσε το HTC Desire μου από την οροφή του αμαξιού..

Koritsi_Gia_PC

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ λέω να ξαναψάξεις.

Από το σημείο που σου έπεσε, μέχρι τον τύπο, στα ενδιάμεσα σημεία και γύρω γύρω.

Βάλε λίγο φαντασία και άμα δεν το βρεις, οκ στο κλέψανε

• Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

κριμα ρε συ...και ρωτουσες προσφατα για τη ''smartphone-αρα'' μας. το γκαντεμιασες το κινητακι και εκανες και την πατατα με την οροφη, απροσεχτη γυναικα!

τωρα..υπομονη και κανα desire s η sensation ισως...βεβαια παιρνεις και second hand desire αρκετα φθηνα και οπως ειπαμε δεν εχει και τις τρελες διαφορες! :)

Δημοσ.
Λυπηθείτε με, εδώ είναι η 2η φορά στη ζωή μου π μ πέρασε η ιδέα της αυτοκτονίας γαμώ.

Για μια κωλοσυσκευη? Αν το λες σοβαρα, συνελθε

Δημοσ.

Μιας κ μιλαμε για το ιδιο κινητο( μου το χαρισε ενας φιλος μου.) , για να μην ανοιγω τσαμπα νεο τοπικ

Ξερετε πως μπορω να φλασαρω τη ρομ γιατι του εχει φορτωσει πολλες μλκιες??

:devil: :devil: :devil:

Δημοσ.

όχι απαραίτητα για το κινητό, εξαρτάται τί είχε μέσα... :X :X :fear:

Ε ναι φανταζομε τα περιεχόμενα που εχασε ειναι η πικρα. Αν και 400ε δεν είναι και λίγα.

Πάντως εγώ μόλις πάω σπίτι θα κάνω ενα full backup να υπάρχει. :P

Δημοσ.

1) Ψυχραιμία.

2) Ξανακάνε τη διαδρομή με τα πόδια προσέχοντας σημεία που τυχόν μπορεί να έφυγε (ιδίως αν θυμάσαι το σημείο όπου άκουσες το beep από το bt, υπολόγιζε καμιά πενηντάρα-κατοστάρα μέτρα νωρίτερα) μήπως τυχόν βρείς κανένα κομμάτι. Μην περιμένεις όμως πολλά πράγματα, πέρα από το να το βούτηξε κάποιος, ειδικά δεν το είχες σε θήκη παίζει να το πάτησε αμάξι και να το διέλυσε (pardon the gore-το έχω πάθει) οπότε και είναι πιο πιθανό το χαρτί να κατέληξε αλλού.

3) Ξαναπάρε τον τύπο και ζήτησέ του να του πει συγκεκριμένα πως/που/πότε ακριβώς βρήκε το χαρτί μπάς και βγάλεις καμιά ακρη. Ακούγεται γελοίο αλλά ποτέ δεν ξέρεις.

4) Όταν πια έχεις βεβαιωθεί πως δεν θα βρεθεί κλείδωσέ το. Όχι πως έχει μεγάλη σημασία αλλά just for the sake of it. Άμεσα τηλέφωνο στην HTC να τους δώσεις το IMEI και να το δηλώσεις ως χαμένο/κλεμμένο μπάς και ο επόμενος "αγοραστής" το πάει ποτέ για σέρβις.

Όχι πως θα πρέπει να έχεις ελπίδες, αλλά ποτέ δεν ξέρεις.

Πέρα από αυτά το βασικό είναι να ηρεμήσεις και να καταλάβεις πως δεν μπορείς να κάνεις κάτι παραπάνω. Ό,τι έγινε, έγινε, από εδώ και πέρα κοιτάς να σώσεις ό,τι μπορείς (επαφές, data κλπ) και βέβαια παίρνεις τα μέτρα σου για να μην σου ξανασυμβεί κάτι παρόμοιο. :)

Μιας κ μιλαμε για το ιδιο κινητο( μου το χαρισε ενας φιλος μου.) , για να μην ανοιγω τσαμπα νεο τοπικ

Ξερετε πως μπορω να φλασαρω τη ρομ γιατι του εχει φορτωσει πολλες μλκιες??

:devil: :devil: :devil:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=696189

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1016084

Προτίμησε LeeDroid.

Δημοσ.

Εγω λογο δουλειάς εχω βρει και εχω επιστρέψει πολλά κινητά... και σε καφετέριες ακομα εχω βρει/επιστρεψει. Οταν λοιπον μου επεσε εμενα..... ο @@δας το πειρε και εκανε τηλεφωνα στις επαφες μου και σε εμενα, και εβριζε!!

Εδω δες! :mad:

Κανε το καλο και ριξτο στο γιαλό σου λεει μετα!

Δημοσ.

Γι 'αυτο να παίρνετε φθηνά κινητάκια(κατω των 200) να κανετε την δουλεια σας.. και να μην κλαιγεστε οταν χαθει :P

Δημοσ.

Koritsi_Gia_PC, καταρχήν ηρέμησε. Έχει συμβεί σε όλους μας.

Αν:

1. Μόνη λύση, το κλείδωμα της συσκευής.

2. Είτε το κλειδώσεις, είτε όχι, το ίδιο και το αυτό.

3. Όπως αναφέρθηκε, μπορεί να περνούσε από 'κει ο τύπος, και όταν έφτασε στο μαγαζί του, να είδε το χαρτάκι (προϋποθέτει την λειτουργία του κινητού, αλλιώς, θα σου έλεγε πως το βρήκε, και ήταν σαν puzzle). Μπορείς να το κλειδώσεις.

Από τα παραπάνω, εύκολα βγαίνει το συμπέρασμα, πως αν το κλειδώσεις, θα είσαι καλυμμένη. Ίσως αν ο επίδοξος δει, πως είναι κλειδωμένη η συσκευή:

- θα την πετάξει.

- θα την πουλήσει (και ότι πιάσει).

- θα προσπαθήσει να την ξεκλειδώσει.

- ίσως έρθει σε επαφή με σένα, για να σου το δώσει, γιατί είναι "καλός άνθρωπος".

Αν είχες μέσα, φωτογραφίες, βίντεο, κάνε καμιά ανανέωση. Αλλαγή κομμωσης, βαφή και ότι άλλο μπορείς να σκεφτείς, ότι θα βοηθούσε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...