Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Σήμερα καθώς έβαζα τα πράγματά μου στο αμάξι, ακούμπησα το HTC Desire μου στην οροφή του αμαξιού μου. Μπαίνω μέσα, ανοίγω την οροφή (smart, πανί), μαγκώνεται στανταρ στην άκρη της οροφής. Είχα το bluetooth στο αφτί, κάνω μια διαδρομή σχετικά μικρή μέχρι το σπίτι, ακούω beeeeeep στο bluetooth (θα είναι η μπαταρία λέω η μαλάκω), συνεχίζω πάω σπίτι.. Με παίρνει τηλ ένας τυπάς, και μου λέει "που έχεις το κινητό σου;", σκαλώνω, σκέφτομαι και θυμάμαι που σκατά το είχα αφήσει τελευταία στιγμή, και του λέω ΠΕΣ ΜΟΥ ΟΤΙ ΤΟ ΕΧΕΙΣ.. έλα που είχε διαβάσει μόνο ένα "παρακαλητήριο" χαρτάκι που είχα μέσα από το καπάκι του. Αυτός είχε ένα συνεργείο, ΜΑΚΡΙΑ από την διαδρομή μου (σχετικά.. αδύνατον τελοσπάντων να ταξιδέψει με τον άνεμο μέχρι εκεί), και μου είπε πως μόνο το χαρτί βρήκε, κατάλαβε τι παίζει, έψαξε πάνω-κάτω το δρόμο για κινητό αλλά τίποτα. Πήγα εκεί.. χωρίς λόγο.. απλά τον είδα τον τύπο και μου είπε συλλυπητήρια. Τι παίχτηκε.. 1) Έπεσε σε μια στροφή, δεν άνοιξε το κινητό. Το μάζεψε κάποιος.. κουνούσε τα αφτιά του πηγαίνοντας σπίτι του. Το ανοίγει έξω από τον τυπά που με πήρε, διαβάζει το μνμ και το πετάει γελόντας. + Power Off (γιατί είναι απενεργοποιημένο) 2) Έπεσε σε μια στροφή, έγινε χίλια κομμάτια. Βγήκε η μπαταρία, και τώρα λογικό είναι να μην μπορεί να το ανοίξει.. 3) .. δε ξέρω τι σκατά άλλο μπορεί να παίχτηκε και πως το χαρτάκι βρέθηκε τόσο μακριά. Σχωρέστε με, σας τα λέω ΜΗΠΩΣ κάποιος άλλος πονεμένος ξέρει κάτι που μπορώ να κάνω πέρα από το να πάω door to door να ρωτάω όλη τη καβάλας. Κυρίως μοιράζομαι τον πόνο μου μαζί σας. Να ξέρετε έχω ένα κωδικό, που τον είχα κρατήσει σε περίπτωση που μου το κλέψουν για να το κλειδώσω. Έγραφα και μέσα στο ραβασάκι, πως θα το κλείδωνα αν περνούσαν μέρες, ωστέ να μην μπορεί να μεταπωληθεί. Δεν ξέρω πότε να το κάνω.. θέλω να πιστεύω πας ακόμη και αν άνοιξε το κινητό στο πέσιμο, θα βάλει μια sim.. και ίσως βρει ΚΑΑΑΑΤΙ μέσα σε προσωπικά δεδομένα, και φωτογραφίες.. και με αναγνωρίσει ή δει τις επαφές μου (που είναι και αποθηκευμένες στο κινητό μέσα) και με βρει. Δεν ξέρω πότε να το κλειδώσω, σίγουρα δεν θέλω να το χαρεί άλλος μπ___ρδος, αλλά πρέπει να αφήσω και λίγο χρόνο. Δεν ξέρω και αν αυτός ο κωδικός όντως ισχύει και θα το κλειδώσει. Συντακτικά, είναι το πιο άθλιο ποστ που έχω γράψει. Λυπηθείτε με, εδώ είναι η 2η φορά στη ζωή μου π μ πέρασε η ιδέα της αυτοκτονίας γαμώ.
athlios Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Καλα χαλαρωσε ενα κινητο εχασες, αν δε το βρεις , υγεια και πιο προσεκτικη την επομενη φορα! Δε νομιζω οτι μπρορεις να κανεις κατι...
Physics_Rulez Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Έπεσε το htc desire σου καθώς μπλέχτηκε στην ανοιχτή οροφή του αμαξιού σου. τώρα θες ν αυτοκτονήσεις. Δεν πειράζει, θα πάρεις άλλο. Βάλε τώρα λίγη μουσική να χαλαρώσεις και δυνάμωσε τα z5500.
Dbzakias2 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Σήμερα καθώς έβαζα τα πράγματά μου στο αμάξι, ακούμπησα το HTC Desire μου στην οροφή του αμαξιού μου. Μπαίνω μέσα, ανοίγω την οροφή (smart, πανί), μαγκώνεται στανταρ στην άκρη της οροφής. Είχα το bluetooth στο αφτί, κάνω μια διαδρομή σχετικά μικρή μέχρι το σπίτι, ακούω beeeeeep στο bluetooth (θα είναι η μπαταρία λέω η μαλάκω), συνεχίζω πάω σπίτι.. Με παίρνει τηλ ένας τυπάς, και μου λέει "που έχεις το κινητό σου;", σκαλώνω, σκέφτομαι και θυμάμαι που σκατά το είχα αφήσει τελευταία στιγμή, και του λέω ΠΕΣ ΜΟΥ ΟΤΙ ΤΟ ΕΧΕΙΣ.. έλα που είχε διαβάσει μόνο ένα "παρακαλητήριο" χαρτάκι που είχα μέσα από το καπάκι του. Αυτός είχε ένα συνεργείο, ΜΑΚΡΙΑ από την διαδρομή μου (σχετικά.. αδύνατον τελοσπάντων να ταξιδέψει με τον άνεμο μέχρι εκεί), και μου είπε πως μόνο το χαρτί βρήκε, κατάλαβε τι παίζει, έψαξε πάνω-κάτω το δρόμο για κινητό αλλά τίποτα. Πήγα εκεί.. χωρίς λόγο.. απλά τον είδα τον τύπο και μου είπε συλλυπητήρια. Τι παίχτηκε.. 1) Έπεσε σε μια στροφή, δεν άνοιξε το κινητό. Το μάζεψε κάποιος.. κουνούσε τα αφτιά του πηγαίνοντας σπίτι του. Το ανοίγει έξω από τον τυπά που με πήρε, διαβάζει το μνμ και το πετάει γελόντας. + Power Off (γιατί είναι απενεργοποιημένο) 2) Έπεσε σε μια στροφή, έγινε χίλια κομμάτια. Βγήκε η μπαταρία, και τώρα λογικό είναι να μην μπορεί να το ανοίξει.. 3) .. δε ξέρω τι σκατά άλλο μπορεί να παίχτηκε και πως το χαρτάκι βρέθηκε τόσο μακριά. Σχωρέστε με, σας τα λέω ΜΗΠΩΣ κάποιος άλλος πονεμένος ξέρει κάτι που μπορώ να κάνω πέρα από το να πάω door to door να ρωτάω όλη τη καβάλας. Κυρίως μοιράζομαι τον πόνο μου μαζί σας. Να ξέρετε έχω ένα κωδικό, που τον είχα κρατήσει σε περίπτωση που μου το κλέψουν για να το κλειδώσω. Έγραφα και μέσα στο ραβασάκι, πως θα το κλείδωνα αν περνούσαν μέρες, ωστέ να μην μπορεί να μεταπωληθεί. Δεν ξέρω πότε να το κάνω.. θέλω να πιστεύω πας ακόμη και αν άνοιξε το κινητό στο πέσιμο, θα βάλει μια sim.. και ίσως βρει ΚΑΑΑΑΤΙ μέσα σε προσωπικά δεδομένα, και φωτογραφίες.. και με αναγνωρίσει ή δει τις επαφές μου (που είναι και αποθηκευμένες στο κινητό μέσα) και με βρει. Δεν ξέρω πότε να το κλειδώσω, σίγουρα δεν θέλω να το χαρεί άλλος μπ___ρδος, αλλά πρέπει να αφήσω και λίγο χρόνο. Δεν ξέρω και αν αυτός ο κωδικός όντως ισχύει και θα το κλειδώσει. Συντακτικά, είναι το πιο άθλιο ποστ που έχω γράψει. Λυπηθείτε με, εδώ είναι η 2η φορά στη ζωή μου π μ πέρασε η ιδέα της αυτοκτονίας γαμώ. :mrgreen: :P :D πωωω, εσκασα στα γελια! σε λυπαμαι! κατευθείαν παρε τηλ να σου κλειδωσουν την sim! για ολα τα αλλα ας σου απαντησει καποιος αλλος!
arxaggelos Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Με δεδομένο ότι οι πιθανότητες να το βρεις είναι περίπου όσες και να εξοφλήσει η Ελλάδα το χρέος της ως αύριο, να έλεγα να το κλειδώσεις αμέσως πριν το φλασάρει με καινούρια ρομ και γίνει και πάλι τσίλικο. Αφού δεν θα το βρεις (μάλλον), μην το ακουμπάει και πρώτη μούρη πάνω στον πάγκο στο μπιτσόμπαρο όλος χαρά για το τσαμπέ απόκτημα. Αν παίζει το 2, έτσι κι αλλιώς άκλαφτο πήγε.
sheik Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Ισως φταιει η ζεστη και δεν διαβαζω σωστα, αλλα πως διαολο σε ΠΗΡΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ?
arxaggelos Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Ισως φταιει η ζεστη και δεν διαβαζω σωστα, αλλα πως διαολο σε ΠΗΡΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ? ε προφανώς είχε άλλο νούμερο στο χαρτάκι
scullyist Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Καλα χαλαρωσε ενα κινητο εχασες, αν δε το βρεις , υγεια και πιο προσεκτικη την επομενη φορα! Αυτό. Τώρα βέβαια αν το ότι το νιώθεις τόσο τραγικό έχει να κάνει με το ότι έχεις μέσα TOO personal φωτο.. α)κακώς β)κλείδωσε το αμέσως αν και, αν το βρήκε ήδη καποιος (ασχέτως αν το γυρίσει -σπάνιο είδος βέβαια αυτοί -ή όχι) ένα ζάπινγκ και μονο από περιέργεια φαντάζομαι το έχει ρίξει ήδη. Πάρε με στο γάμο σου να σου πω 'και του χρόνου', θα μου πεις, αλλά realism can't be avoided.
Critter Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Ισως φταιει η ζεστη και δεν διαβαζω σωστα, αλλα πως διαολο σε ΠΗΡΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ? Του έστειλε 2ΧΡ σε τριγωνικό ραντάρ...
Nikosgiann Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 4)μπορει αυτος που εχει το συνεργειο κ σε πηρε,να περναγε απο εκει κ να το σοφρωσε το κινητο.Μετα να ειδε το χαρτακι κ να ειπε,κατσε να παρω κανα τηλ να δω αν παιζει κανα καλο γκομενακι,αλλα εν τελει να ηθελε να κρατησει το κινητο,οποτε να σε πηρε μονο κ μονογια να δει πως εισαι.. καλοι ανθρωποι σπανιζουν στις μερες μας,οποτε μην περιμενεις πολλα.. κ μην αυτοκτονισεις για ενα κινητο.
Marria Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Nα αυτοκτονησεις για ενα κινητο? Αν σου κλεβανε το αυτοκινητο τι θα εκανες? χαρακιρι?
Giorgos09 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Εχω το ιδιο κινητο και το πιο πιθανο ειναι καθως επεσε να ανοιξε το καπακι και να βγηκε η μπαταρια. Το παθαινω παρα πολλες φορες χωρις να πεσει απο ψηλα.
FilipposMD Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 4)μπορει αυτος που εχει το συνεργειο κ σε πηρε,να περναγε απο εκει κ να το σοφρωσε το κινητο.Μετα να ειδε το χαρτακι κ να ειπε,κατσε να παρω κανα τηλ να δω αν παιζει κανα καλο γκομενακι,αλλα εν τελει να ηθελε να κρατησει το κινητο,οποτε να σε πηρε μονο κ μονογια να δει πως εισαι.. καλοι ανθρωποι σπανιζουν στις μερες μας,οποτε μην περιμενεις πολλα.. κ μην αυτοκτονισεις για ενα κινητο. Θα είχε δει τις φωτογραφίες της στο κινητό ρε συ. Γενικότερα, κορίτσι για PC, μόλις σου φύγει η πρώτη κρυάδα, θα δεις ότι δεν χάθηκε κι ο κόσμος. Όλοι κάποια στιγμή χάσαμε/λερώσαμε/σπάσαμε/μας έκλεψαν κάτι ακριβό ή σημαντικό. Πράγματα είναι που αντικαθίστανται. Κλείδωσέ το και θα σου περάσει και η στενοχώρια.
gatokoritso Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 κλειδωσε το και ξεπερασε το.αλλα και για το γαμωτο για πες το κινητο ειχε κανα sticker,καμια γρατζουνια κατι που να το δει καποιος καπου να το ξεχωρισει...μπας και γινει το θαυμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.