Προς το περιεχόμενο

Προγραμματισμός Μελέτη-Εκτίμηση Στοιχήματος

evangath

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

-Καλησπέρα.

-Έχω το excel 2007.

-Το επίπεδό μου το χαρακτηρίζω "ικανοποιητικό".

-Με τι ασχολούμαι: Με το στοίχημα.

-Τι παρατήρησα: Η Προσωπική Εκτίμηση είναι το Α και Ω της επιτυχίας.

-Ποιός είναι ο στόχος μου: Να τεκμηριώσω την προσωπική μου εκτίμηση για κάθε αγώνα.

-Τι χρειάζομαι: 2 φορές την εβδομάδα:

1/ Την αναλυτική βαθμολογία κάθε πρωταθλήματος.

2/ την φόρμα των τελευταίων 6 αγώνων.

3/ την προιστορία κάθε αγώνα.

-Από παίρνω τα παραπάνω: Με copy-paste από www.bwin.com .

-Τι κάνω: Τα μεταφέρω στο excel εκεί βάζω τη προσωπική μου εκτίμηση και βγαίνει κάποιος αριθμός που τον αναγάγω σε ποσοσστό.Στη συνέχεια πάλι με copy-paste τοποθετώ τις ομάδες σε "γηπεδούχο" "φιλοξενούμενη" αντίστοιχα με το κουπόνι απόο το www.pamestoixima.gr και δημιουργείται μια διαφορά σε ποσοστό μεταξύ "γηπαδούχου" και "φιλοξενουμένης".

-ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ: Σε σύγκριση με το κουπόνι και σε 300 αγώνες που περιλαμβάνονται διαπιστώνω μια διαφορά μεταξύ της εκτίμησης της εταιρείας και της προσωπικής μου σε περίπου μέχρι και 10 αγώνες στους οποίους αν παίξω θεωρητικά έχω επιτυχία.

-ΤΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΧΩ: Η χρονοβόρα διαδικασία να μεταφέρω copy paste, να τροποποιήσω όλα τα πρωταθλήματα που είναι σε εξέλιξη και να τα περάσω στη συνέχεια σε μορφή κουπονιού (το κάνω κάθε δευτέρα και πέμπτη βράδυ).

-ΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ: Μια βάση δεδομένων όλων των πρωταθλημάτων στις οποίες κάθε φορά που θα βάζω το αποτέλεσμα ενός αγώνα να διαμορφώνεται η βαθμολογία και η φόρμα των τελευταίων 6 αγώνων. Η βάση δεδομένων να μεταφέρεται εύκολα στο excel όπου τοποθετώντας την προσωπική μου εκτίμηση να βρίσκω την διαφορά ...όπου υπάρχει μεταξύ της εταιρείας και εμού.

-ΕΠΙΘΥΜΩ: τη βοήθειά σας ώστε η τυχόν τελειοποίηση να προσδίδει με λίγα λεφτά μεγάλο κέρδος.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: 1/ Η προσωπική εκτίμηση διαφέρει στον καθένα μας. Π.Χ εγώ δίνω μεγάλη βάση στη προιστορία και λιγότερο στα...γκολ.

Δημοσ.

Από προγραμματισμό πως τα πας;

Δεν θα έλεγα ότι το κατέχω... Αν όμως έχω 'ενα παρ'αδεογμα....τα καταφέρνω...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...