MIKELTHEDRUMMER Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Καλησπερα,εχω αρχισει να ασχολουμε με το Adobe Flash Media Server 4 για ζωντανες μεταδοσεις μεσω ιντερνετ!Εχω καταφερει καποια πραγματα,αλλα επειδη ειναι αρκετα περιπλοκο το να επιτευχθει ενα live broadcast ψαχνω καποιο βημα-βημα tutorial η καποιο βιντεο tutorial,κατι που να βοηθησει δηλαδη το σετ-αρισμα!Αν καποιος γνωριζει καποιο tutorial η αν μπορει να δωσει ο ιδιος του οδηγιες θα βοηθουσε πολυ!Ευχαριστω!
dimitris_pa Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 βρηκα ενα tutorial στα αγγλικα αλλα με το 3,5. Σε κανει ? δες και ενα βιντεο για 3,1
MIKELTHEDRUMMER Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Δεν διαφερουν σε τιποτα!Στειλτο!Σ'ευχαριστω φιλε!
dimitris_pa Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 http://www.adobe.com/devnet/flashmediaserver/articles/beginner_vod_fm3.html παρακαλω
johnpap Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Έχεις δοκιμάσει το sopcast? Επίσης FMS tutorial. Είναι για το 2 αλλά οι αρχές είναι οι ίδιες http://fmsguru.com/tutorials.cfm?tab=fms
MIKELTHEDRUMMER Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Παιδια καποιος που γνωριζει απο Flash μηπως μπορει να μου εξηγησει τι εννοει ο τυπος με αυτην τη φραση? :Drag a copy of the FLVPlayback component to the Stage?κολλησα γιατι!ειναι απο αυτοτο tutorial που εδωσε ο dimitris_pa στο part 6:streaming live with flash media server! προς johnpap:οχι φιλε δεν ετυχε!
MIKELTHEDRUMMER Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 δεν μπορω με τιποτα να κανω ληψη το βιντεο απο τον σερβερ!Κανεισ για βοηθεια?
dimitris_pa Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Παιδια καποιος που γνωριζει απο Flash μηπως μπορει να μου εξηγησει τι εννοει ο τυπος με αυτην τη φραση? :Drag a copy of the FLVPlayback component to the Stage?κολλησα γιατι!ειναι απο αυτοτο tutorial που εδωσε ο dimitris_pa στο part 6:streaming live with flash media server! προς johnpap:οχι φιλε δεν ετυχε! που ακριβως το λεει αυτο ?
MIKELTHEDRUMMER Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 που ακριβως το λεει αυτο ? Το βρηκα φιλε ενταξει!Απλα τωρα κολλαω στην δημιουργια του flash player!Κανω ολα αυτα που μου λεει αλλα δεν βλεπω εικονα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.