Προς το περιεχόμενο

Netbook lenovo 199 ευρω στο carrefour

nifas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι αυτό θα ήταν ένα επιχείρημα rolleyes.gif

Επειδή είναι η δουλειά σου δεν σημαίνει ότι δεν μπορώ να σε αμφισβητώ tongue.gif

δικιο εχεις αλλα μου απαγορευεται να σου δωσω τετοιου ειδους επιχειρήματα!

• Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

εγω πιστευω οτι ο φιλος μιλαει αυθαιρετα χωρις στοιχεια.

ωραια! να βαλουμε ενα στοιχηματακι τωρα και σε εξι μηνες να το ξαναδουμε; ;)

Δημοσ.

και μολις χαλασει το Netbook που ειναι παραεισαγωγης και θα δεις οτι δεν ισχυει η εγγυηση στην ελλαδα θα τραβας τα μαλλια σου. μπες στο thelab και δες τι εγινε με ενα παλικαρι που πηρε λαπτοπ απο e-shop

ωραια! να βαλουμε ενα στοιχηματακι τωρα και σε εξι μηνες να το ξαναδουμε; ;)

στοιχημα βαζω τωρα για το τωρα που μιλαμε, σε 6μηνες μπορει να μην υπαρχει τιποτα. εγω μιλαω για γεγονοτα και εσυ για εικασιες

Δημοσ.

στοιχημα βαζω τωρα για το τωρα που μιλαμε, σε 6μηνες μπορει να μην υπαρχει τιποτα. εγω μιλαω για γεγονοτα και εσυ για εικασιες

το αντιθετο! εγω μιλαω για γεγονοτα!

Δημοσ.

εγω πιστευω οτι ο φιλος μιλαει αυθαιρετα χωρις στοιχεια. το e-shop πλεον κανει παραεισαγωγες κανεις δεν του δινει πραγματα

Ανεκαθεν εκανε παραεισαγωγες.

Απλα δεν το ηξεραν οι περισσοτεροι.

Δημοσ.

ελπιζω να ξερεις πως και το carrefour παει για κλεισιμο!

Ρε μαν, δεν πας σε κανα αλλο φορουμ να κανεις την πλακα σου? Αφου εχεις μπλογκ, γραψε εκει οτι θελεις, γιατι τις ...... που λες εδω μπορει να τις παρει στα σοβαρα καπoιος που δεν ξερει. Εχεις δουλεψει και στην nVidia...

Δημοσ.

Ρε μαν, δεν πας σε κανα αλλο φορουμ να κανεις την πλακα σου? Αφου εχεις μπλογκ, γραψε εκει οτι θελεις, γιατι τις ...... που λες εδω μπορει να τις παρει στα σοβαρα καπoιος που δεν ξερει. Εχεις δουλεψει και στην nVidia...

κοιτα φιλε ποτε δεν αναγκασα κανεναν να πιστεψει αυτα που λεω διοτι πολυ απλα δεν μπορω να του τα αποδείξω, ενταξει; οταν σε λιγους μηνες ομως κλεισει τολμα να βγεις και να ξαναπεις κατι για μενα! ειναι πολυ απλα τα πραγματα, μην τα πιστεψεις αν δεν θες! οταν ομως γινουν αυτα που ελεγα, ελα τοτε να ξαναμιλησουμε... το που εχω δουλεψει δεν αφορα ουτε εσενα αλλα κανεναν αλλον παρα μονο εμενα! αν θες αποδειξεις εχω πει χιλιες φορες τι να κανετε!

τωρα επειδη δεν μου επιτρεπεται να σας αποδειξω οτι οντως κλεινει μια αναζητηση στο γουγλη μπορει να σας αλλαξει γνωμη http://www.google.gr/#sclient=psy&hl=el&source=hp&q=carrefour+%CE%BA%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CE%BD%CE%B5%CE%B9&aq=f&aqi=g3&aql=&oq=&pbx=1&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.&fp=c6c27a6a3414343f&biw=1600&bih=799 .

Δημοσ.

κοιτα φιλε ποτε δεν αναγκασα κανεναν να πιστεψει αυτα που λεω διοτι πολυ απλα δεν μπορω να του τα αποδείξω, ενταξει; οταν σε λιγους μηνες ομως κλεισει τολμα να βγεις και να ξαναπεις κατι για μενα! ειναι πολυ απλα τα πραγματα, μην τα πιστεψεις αν δεν θες! οταν ομως γινουν αυτα που ελεγα, ελα τοτε να ξαναμιλησουμε... το που εχω δουλεψει δεν αφορα ουτε εσενα αλλα κανεναν αλλον παρα μονο εμενα! αν θες αποδειξεις εχω πει χιλιες φορες τι να κανετε!

τωρα επειδη δεν μου επιτρεπεται να σας αποδειξω οτι οντως κλεινει μια αναζητηση στο γουγλη μπορει να σας αλλαξει γνωμη http://www.google.gr/#sclient=psy&hl=el&source=hp&q=carrefour+%CE%BA%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CE%BD%CE%B5%CE%B9&aq=f&aqi=g3&aql=&oq=&pbx=1&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.&fp=c6c27a6a3414343f&biw=1600&bih=799 .

Τι ακριβως θελεις να μας δειξεις με αυτη την αναζητηση? Εγω βλεπω οτι απλα εκλεισαν καποια καταστηματα (που δεν ηταν Carrefour αλλα Μαρινοπουλος)

Ακομα και να γινει αυτο που λες, θα το αγορασει καποια αλλη εταιρεια και απλα θα αλλαξει την επωνυμια (οπως ειχε γινει παλαιοτερα καi αλλαξαν απο Continent σε Carrefour)

Αν εχεις λοιπον κατι συγκεκριμενο να μας πεις, πεστο. Αν οχι, φτιαξε ενα blog και γραφε εκει τις υποθεσεις σου.

Δημοσ.

Τι ακριβως θελεις να μας δειξεις με αυτη την αναζητηση? Εγω βλεπω οτι απλα εκλεισαν καποια καταστηματα (που δεν ηταν Carrefour αλλα Μαρινοπουλος)

Ακομα και να γινει αυτο που λες, θα το αγορασει καποια αλλη εταιρεια και απλα θα αλλαξει την επωνυμια (οπως ειχε γινει παλαιοτερα καi αλλαξαν απο Continent σε Carrefour)

Αν εχεις λοιπον κατι συγκεκριμενο να μας πεις, πεστο. Αν οχι, φτιαξε ενα blog και γραφε εκει τις υποθεσεις σου.

βασικα εχω ηδη blog αλλα το εχω για gaming αλλα τεσπα...

Δημοσ.

ειδα σημερα στο φυλλαδιο του carrefour το lenovo ideapad s10-2 199 ευρω απο 250,sto skroutz υπαρχει με 235 χωρις μεταφορικα, εχει atom 270 και δισκο 160gb στις 5400 στροφες, windows 7 starter 1gb ram και 10.1'' οθονη. ειναι δηλαδη παλιο, αλλα με τη 6 cell μπαταρια που εχει ισως αξιζει σ'αυτα τα λεφτα.

εχει και tablet pc carrefour 7'' CT702 στα 143 ευρω.

Φιλε μου σε ποιο φυλλαδιο τα ειδες ? γιατι στο site τα pdf των προσφορων δεν εχουν βγαλει τιποτα τετοιο .

http://www.carrefour.gr/showfiladia.aspx?a_id=185

Εκτος αν εννοεις τα φυλλαδια που πετανε στις πορτες.Και ειναι μετα τις 14 Ιουλιου γιατι οι ηλεκτρονικες προσφορες ειναι μεχρι τις 14 Ιουλιου.

Δημοσ.

Φιλε μου σε ποιο φυλλαδιο τα ειδες ? γιατι στο site τα pdf των προσφορων δεν εχουν βγαλει τιποτα τετοιο .

http://www.carrefour.gr/showfiladia.aspx?a_id=185

Εκτος αν εννοεις τα φυλλαδια που πετανε στις πορτες.Και ειναι μετα τις 14 Ιουλιου γιατι οι ηλεκτρονικες προσφορες ειναι μεχρι τις 14 Ιουλιου.

οντως,δεν το ειδα στο internet, το ειδα σε φυλλαδιο που μου μοιρασαν σημερα και οι τιμες που ανεφερα θα ισχυουν απο 15-23 ιουλιου, το εκανα edit και στο αρχικο post

Δημοσ.

Οι πωλησεις που περιλαμβανονται στους ισολογισμους του 3μηνου δημοσιευονται στις εφημεριδες. Απο εκει φαινεται πτωση στις πωλησεις και απο οτι θυμαμαι και ζημιες. Αυτο δεν σημαινει οτι παει για κλεισιμο

http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=12334&subid=2&pubid=111599160

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...