Προς το περιεχόμενο

Netbook lenovo 199 ευρω στο carrefour

nifas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ειδα σημερα στο φυλλαδιο του carrefour ,που θα ισχυει απο 15-23 ιουλιου,το lenovo ideapad s10-2 199 ευρω απο 250,sto skroutz υπαρχει με 235 χωρις μεταφορικα, εχει atom 270 και δισκο 160gb στις 5400 στροφες, windows 7 starter 1gb ram και 10.1'' οθονη. ειναι δηλαδη παλιο, αλλα με τη 6 cell μπαταρια που εχει ισως αξιζει σ'αυτα τα λεφτα.

εχει και tablet pc carrefour 7'' CT702 στα 143 ευρω.

• Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
αλλα με τη 6 cell μπαταρια που εχει ισως αξιζει σ'αυτα τα λεφτα.

0.ο εξακελη μπαταρια εχει και το λαπτοπ της κουτσης μαρια! το οτι οι αλλοι το εχουν πανακριβο δεν το κανει προσφορα, αλλα εκπτωση! :mrgreen:

Δημοσ.

το e-shop παει για κλεισιμο και με ψευτοπροσφορες δεν πειθει κανεναν. το after sales του ανυπαρκτο. ευχαριστω δε θα παρω. χιλιες φορες CARREFOUR

Δημοσ.

;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

ναι ψαχνει να βρει καποιον να τα αγορασει αλλα αν οχι σε 6μηνες το πολυ θα εχει βαλει λουκετο!

Δημοσ.

Απορώ πως γίνεται να χρωστά μαγαζί σαν το eshop που τα προϊόντα πληρώνονται είτε μετρητά είτε μέσω τραπέζης.

Πόσο στοκ να έχουν;

Παντελονιάστηκαν τα λεφτά....

Το Carf είναι βόμβα αν συμβαινει κάτι τέτοιο...

Δημοσ.
για το CARREFOUR που το διαβασες?

χιλιες φορες εχουμε πει οτι εχω σπουδασει μαρκετινγκ! λογω της δουλειας μου το ξερω λεμε!

Δημοσ.

Πού το βασίζεις όμως;

Μήπως λες την γνώμη σου ;

Δεν τα λένε έτσι αυτά χωρίς κάποια επιχειρήματα(στοιχεία), κάνω λάθος ;

Δημοσ.

Πού το βασίζεις όμως;

Μήπως λες την γνώμη σου ;

Δεν τα λένε έτσι αυτά χωρίς κάποια επιχειρήματα(στοιχεία), κάνω λάθος ;

φιλε μου δουλεια μου ειναι για επιχειρημα θες να σου δωσω τις μετοχες και της πωλησεις του ταδε καταστηματος;

Δημοσ.

Ναι αυτό θα ήταν ένα επιχείρημα rolleyes.gif

Επειδή είναι η δουλειά σου δεν σημαίνει ότι δεν μπορώ να σε αμφισβητώ tongue.gif

Δημοσ.

εγω πιστευω οτι ο φιλος μιλαει αυθαιρετα χωρις στοιχεια. το e-shop πλεον κανει παραεισαγωγες κανεις δεν του δινει πραγματα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...