andreapaog328 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 εχουμε και λεμε HTC Desire S Samsung Galaxy S LG Optimus Black και επειδη ειναι περιπου στα ιδια λεφτα το LG Optimus 2x. Τωρα θα μου πειτε optimus 2x >> all εξαιτίας του δυπύρηνου αλλα διαβαζω παντου ότι όλοι έχουνε μικροπροβληματα με τα τελευταια stock firmware, χανουνε κλήσεις, σβηνει μονο του, τελειωνει η μπαταρια με τη μία κλπ. Το φοβάμαι λίγο. βλέπω ότι το HTC έρχεται με την 2.3 και 3.7" οθόνη, ενω τα άλλα με 2.2 και 4". Το Optimus 2x ερχεται με δυπυρηνο και 8ΜP. Θέλω: Σχετικα καλή μπαταρία. Να μου κρατάει 1-1.5 μερα. να μην το αναβω το πρωι και το μεσημερι θα θελει φορτηση Επίσης σχετικά καλή κάμερα. 720 τραβανε όλα. 1080 το 2x. Δεν με συγκινει και τοσο αυτο Και προφανως να παιρνει ενδεχομενες αναβαθμίσεις ακουω αποψεις και για τα 4. μπας και βγαλω καμια ακρη... edit: οχι nokia, όχι WP7
Dbzakias2 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 lg optimus black αλλα αναρωτιεμαι γιατι εβαλες και το sgs στη λιστα ενω υπαρχουν τοσα αλλα καλυτερα τηλεφωνα!
nikoskon Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 εχουμε και λεμε HTC Desire S Samsung Galaxy S LG Optimus Black και επειδη ειναι περιπου στα ιδια λεφτα το LG Optimus 2x. Τωρα θα μου πειτε optimus 2x >> all εξαιτίας του δυπύρηνου αλλα διαβαζω παντου ότι όλοι έχουνε μικροπροβληματα με τα τελευταια stock firmware, χανουνε κλήσεις, σβηνει μονο του, τελειωνει η μπαταρια με τη μία κλπ. Το φοβάμαι λίγο. βλέπω ότι το HTC έρχεται με την 2.3 και 3.7" οθόνη, ενω τα άλλα με 2.2 και 4". Το Optimus 2x ερχεται με δυπυρηνο και 8ΜP. Θέλω: Σχετικα καλή μπαταρία. Να μου κρατάει 1-1.5 μερα. να μην το αναβω το πρωι και το μεσημερι θα θελει φορτηση Επίσης σχετικά καλή κάμερα. 720 τραβανε όλα. 1080 το 2x. Δεν με συγκινει και τοσο αυτο Και προφανως να παιρνει ενδεχομενες αναβαθμίσεις ακουω αποψεις και για τα 4. μπας και βγαλω καμια ακρη... edit: οχι nokia, όχι WP7 Ουσιαστικά είσαι ανάμεσα σε Desire S και Galaxy S από μονοπύρηνα, όπου εδώ θα πρέπει να προτιμήσεις το Galaxy S για: α) την οθόνη του (S-AMOLED) β) την ενσωματωμένη flash μνήμη του (8GB) γ) το ΤV-out δ) τον επεξεργαστή (Α8 Cortex) ε) το υποσύστημα γραφικών (SGX540) H μοναδική έλλειψη του Galaxy S έναντι του Desire S είναι LED flash στην κάμερα και η μικρότερη μνήμη RAM(512MB έναντι 768MB) που δεν πρόκειται να σε απασχολήσει πουθενά. Σε low budget διπύρηνα το Optimus 2X είναι μονόδρομος. Όλα θα παρουν 2.3 εκτός από Desire S που την φοράει ήδη. Από εκεί και πέρα ειδικά με το Galaxy S μπορεί να φορέσει ένα σωρό από ROMs μια και έχει την καλύτερη υποστήριξη από "ανεξάρτητους" developers.
tsourakis13 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 lg optimus black αλλα αναρωτιεμαι γιατι εβαλες και το sgs στη λιστα ενω υπαρχουν τοσα αλλα καλυτερα τηλεφωνα! Μια μέρα θα μας στείλεις στο Δρομοκαΐτειο εσύ, να μου το θυμάσαι..! Απορώ γιατί σε όλα τα threads γράφεις αρνητικά σχόλια για το Galaxy S, και: Το συγκεκριμένο μοντέλο είναι από τα καλύτερα VFM κινητά αυτή τη στιγμή ΤΟ συγκεκριμένο κινητό έχει πάρα πολλές custom roms διαθέσιμες, μην πω και περισσότερες από κάθε άλλο.... Είναι από τα πρώτα κινητά σε πωλήσεις... και και και...
Dbzakias2 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Μια μέρα θα μας στείλεις στο Δρομοκαΐτειο εσύ, να μου το θυμάσαι..! Απορώ γιατί σε όλα τα threads γράφεις αρνητικά σχόλια για το Galaxy S, και: Το συγκεκριμένο μοντέλο είναι από τα καλύτερα VFM κινητά αυτή τη στιγμή ΤΟ συγκεκριμένο κινητό έχει πάρα πολλές custom roms διαθέσιμες, μην πω και περισσότερες από κάθε άλλο.... Είναι από τα πρώτα κινητά σε πωλήσεις... και και και... :mrgreen: εχω λογαριασμους με το συγκεκριμενο!
margaritagr Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Στη θεση σου θα επαιρνα το desire s, ειναι πολυ καλη συσκευη
andreapaog328 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Στη θεση σου θα επαιρνα το desire s, ειναι πολυ καλη συσκευη το εχω δει απο κοντα το συγκεκριμενο. πραγματικα φαινοτανε πολυ καλο. θελω να δω απο κοντα και τα υπολοιπα βεβαια... edit. ειδα και τα υπολοιπα σήμερα απο κοντα. optimus 2x μηδενικο lag στο scroll του μενου. λιγο μεγαλουτσικο μου φανηκε δοου htc. στο scroll μου ειχε καποιο ελαχιστο lag. δεν ήταν τοσο smooth οσο του προηγουμενου. το galaxy s μαρεσε αρκετα. το ειχε σε ασπρο βεβαια το optimus black οκ ειναι πολυ λεπτο αλλα δεν ξερω δεν μου γεμισε πολυ το ματι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.