chrisv. Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Είδα ένα παρόμοιο post,αλλά απο όσο διάβασα δεν αναφέρθηκε κάτι για την παράκληση που έκανε.Έτσι είπα να το αναφέρω εγώ.Παίρνοντας τα απο την αρχή είχε προγραμματιστεί εδώ και καιρό να έρθει στην Αθήνα ο Roger Waters,των γνωστών Pink Floyd. Λίγες μέρες πριν το πρώτο του live έκανε μια παράκληση στην εταιρεία που ήταν υπέυθυνη για την διεξαγωγή του προγράμματος να μην υπάρχουν κάμερες,φωτογραφικές μηχανές,κινητά και άλλα μέσα λήψης. Ο λόγος ήταν οτι ο Roger Waters επέλεξε να κυκλοφορήσει σε DVD την συναυλία του απο την Ελλάδα!Απο την πρώτη μέρα κιόλας κυκλοφόρησαν βίντεο του Waters στο YouTube απο την συναυλία του στο Ο.Α.Κ.Α.Οι γνώμες και οι απόψεις είναι απο ότι διάβασα διάφορες!Οι δικιές σας?
chrisv. Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Ε βεβαια πώς θα βγουν φραγκα? Που αναφέρεσαι ακριβώς???
YiN Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 E ναι γιατί αν ήθελα να δω ολόκληρη τη συναυλία θα μου ήταν αρκετά τα βιντεάκια στο γιουτχιουμπ τα οποία ούτε καλή εικόνα έχουν, ούτε καλό ήχο. Και τέλος πάντων, σοβαρά, το dvd πόσοι θα το αγοράσουν επειδή γουστάρουν γουοτερς και πόσοι επειδη δεν υπάρχει άλλο footage - ειδικά στην εποχή του τρελού downloading. Edit: Παρεμπιπτόντως, τώρα που το σκέφτομαι, βιντεο και φωτογραφίες υπάρχουν από τις συναυλίες σε όλες τις άλλες χώρες που πήγε, πραγματικά το ότι λείπουν οι δικές μας είναι το πρόβλημα;
-nick- Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 E ναι γιατί αν ήθελα να δω ολόκληρη τη συναυλία θα μου ήταν αρκετά τα βιντεάκια στο γιουτχιουμπ τα οποία ούτε καλή εικόνα έχουν, ούτε καλό ήχο. Και τέλος πάντων, σοβαρά, το dvd πόσοι θα το αγοράσουν επειδή γουστάρουν γουοτερς και πόσοι επειδη δεν υπάρχει άλλο footage - ειδικά στην εποχή του τρελού downloading. Ε επομένως γιατι εκανε αυτην την παρακληση ? Οι Autechre Οταν ειχαν ερθει ειχαν κανει την παρακληση να μην υπαρχουν φωτα (καθολου) ουτε καν κινητων επειδη γουσταρουν πληρης νταρκ ατμοσφαιρα. Αλλα εδω δεν μπορω να καταλαβω το νοημα
YiN Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Γιατί το φλας από τόσες χιλιάδες κόσμο θα ήταν επαρκώς εκνευριστικό σε ένα τέτοιο σοου που υπάρχει βιντεοσκόπηση, όπως επίσης και τα χεράκια που θα κρατούσαν τις καμερες/κινητά ψηλά - σκέψου ότι ακριβώς πίσω μας υπήρχε κάμερα μέσα στο κοινό.
fireflies Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Εγώ πάντως δεν έχω ακόμα καταλάβει ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημα και γιατί έχει συζητηθεί τόσο πολύ, και εδώ και σε άλλα φόρουμ. Δηλαδή είναι τόσο επείγον και απαραίτητο κάποιος να τραβήξει ένα τρισάθλιο βιντεάκι, αντί να καθήσει να παρακολουθήσει τη συναυλία, που γι αυτήν πήγε στο κάτω κάτω? Δεν εξετάζω ποιος είναι ο λόγος της "απαγόρευσης", μπορεί να τον ενοχλούν τα κινητά, μπορεί να θέλει να βγάλει λίγα φράγκα παραπάνω απ' τις πωλήσεις τoυ dvd γιατί δεν βγαίνει αλλιώς, ό,τι και να είναι, δεν μου φαίνεται τόσο παράλογη η απαίτηση. Ίσα ίσα, εγώ χάρηκα πολύ που δεν είχα γύρω μου τους κλασικούς τύπους με το κινητό στο χέρι να βγάζουν ο ένας τον άλλο φωτογραφίες αντί να ασχολούνται με τη συναυλία - όπως γινόταν πχ στους U2 και σε πολλές άλλες.
-nick- Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Γιατί το φλας από τόσες χιλιάδες κόσμο θα ήταν επαρκώς εκνευριστικό σε ένα τέτοιο σοου που υπάρχει βιντεοσκόπηση, όπως επίσης και τα χεράκια που θα κρατούσαν τις καμερες/κινητά ψηλά - σκέψου ότι ακριβώς πίσω μας υπήρχε κάμερα μέσα στο κοινό. Ok, πασο δεν βγαζω ποτε φωτογραφιες η βιντεο προσωπικα
ACP Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Το DVD θα το έβγαζε είτε είχαμε κινητά και κάμερες είτε όχι. Γιατί λοιπόν να μην προσπαθήσει για το καλύτερο αποτέλεσμα? Κι ο Waters είναι τελειομανής. Το να βλέπεις μικρές οθονίτσες διάσπαρτες στην αρένα ή φλας να αναβοσβήνουν όλη την ώρα εμένα προσωπικά θα μου την έσπαγε. Σε κάποια άλλη συναυλία δεν νομίζω να είχα πρόβλημα. Αλλά σε ένα τέτοιο θέαμα που ούτε καν το DVD δε θα μπορούσε να μεταφέρει την ατμόσφαιρα και την εμπειρία, τι στο καλό το θέλουμε το κινητό στο χέρι? Κι απορώ με όλους αυτούς που "έχαναν" την συναυλία προσέχοντας παράλληλα μια οθονίτσα. Εγώ προσωπικά ήμουν τόσο καθηλωμένος από αυτό που έζησα που ούτε καν το κινητό απο την τσέπη δε θα μπορούσα να βγάλω. Ίσως είμαι απλά γραφικός...
FilipposMD Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Αν δείτε πάντως βίντεο από άλλες του συναυλίες, όντως τα φλας χαλάνε κάπως τις προβολές στον τοίχο. Μου φαίνεται λογική η παράκληση. Είχε πάντως μια παλιομοδίτικη αίσθηση χωρίς τις δεκάδες φωτεινές οθονίτσες, που εμένα μου άρεσε.
chrisv. Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Είδα και εδώ παιδιά διάφορες απόψεις!Σε προσωπικό επίπεδο τώρα.Κάποιος θαυμαστής ή έστω φίλος της μουσικής θα το σεβόταν νομίζω,και εγώ προσωπικά δεν θα ανέβαζα βίντεο στο YouTube μόνο και μόνο για να αρπάξω views.Άρα για μένα είναι μάλλον θέμα σεβασμού σε πρώτη φάση,και δεν μπορώ σε πρώτη φάση να δεχτώ οτι όσοι τράβηξαν(γιατί υπήρχαν κάποιοι) τον τράβηξαν για προσωπική χρήση!όπως και να χει,αν και κατάφερα ευτυχώς να πάω εχτές, εννοοείται οτι το DVD θα το αγοράσω όταν βγει,και δεν θα προτιμήσω να το κατεβάσω! Το DVD θα το έβγαζε είτε είχαμε κινητά και κάμερες είτε όχι. Γιατί λοιπόν να μην προσπαθήσει για το καλύτερο αποτέλεσμα? Κι ο Waters είναι τελειομανής. Το να βλέπεις μικρές οθονίτσες διάσπαρτες στην αρένα ή φλας να αναβοσβήνουν όλη την ώρα εμένα προσωπικά θα μου την έσπαγε. Σε κάποια άλλη συναυλία δεν νομίζω να είχα πρόβλημα. Αλλά σε ένα τέτοιο θέαμα που ούτε καν το DVD δε θα μπορούσε να μεταφέρει την ατμόσφαιρα και την εμπειρία, τι στο καλό το θέλουμε το κινητό στο χέρι? Κι απορώ με όλους αυτούς που "έχαναν" την συναυλία προσέχοντας παράλληλα μια οθονίτσα. Εγώ προσωπικά ήμουν τόσο καθηλωμένος από αυτό που έζησα που ούτε καν το κινητό απο την τσέπη δε θα μπορούσα να βγάλω. Ίσως είμαι απλά γραφικός... Ακριβώς έτσι!Εγώ προσωπικά ένιωσα όμορφα όταν έμαθα οτι ζήτησε ο Waters να κυκλοφορήσει σε DVD η συναυλία που θα γίνει στην Ελλάδα!Και όντως δεν νομίζω να μπορεί να χαρακτηριστεί αυτό το οποίο επικρατούσε...Ίσως να είναι το μόνο πράγμα πλεόν που θα αξίζει τα 30Ε που μπορεί να έχει
thanocaster Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Να το έκανε για τα λεφτά; Ο άνθρωπος στην συνέντευξη πριν τη συναυλία, όταν τον ρωτήσαν για τα τεκταινόμενα στη χώρα μας είπε πως δεν είναι ο κατάλληλος να μιλήσει γι αυτά γιατί τα έσοδα του είναι τεράστια. Προφανώς και οι παρακλήσεις ήταν για τη βιντεοσκόπηση των προβολών στον τοίχο που με τα φλας δεν θα τα έπιανε η κάμερα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.