Προς το περιεχόμενο

Μη αποδοχη Ελληνικων πιστωτικων καρτων !!!!

telegamesvg

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Eχει παρατηρησει κανεις κατι τετοιο ή ειναι ραδιο αρβύλα ???

http://www.tometopo.gr/index.php/news-/529-2011-07-12-11-33-54

ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ: ΜΗ ΑΠΟΔΟΧΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΙΣΤΩΤΙΚΩΝ ΚΑΡΤΩΝ ΜΕΣΩ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ

Με χθεσινή επιστολή τους ο Πρόεδρος( Γ. Ζησιμάτος ) και ο Αν. Γ. Γραμματέας (Θ. Καπράλος) του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιά ενημέρωσαν τα μέλη τους για το εξής :

«Προς τα

Μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς

Αγαπητές/οι Συνάδελφοι,

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, έχει παρατηρηθεί πρόβλημα μη αποδοχής πιστωτικών καρτών εκδόσεως Ελληνικών Τραπεζών στις συναλλαγές που πραγματοποιούνται, μέσω διαδικτύου, σε χώρες της Ευρωζώνης.

Παρακαλούμε, εάν κι εσείς

έχετε αντιμετωπίσει ανάλογο πρόβλημα, να επικοινωνήσετε με την γραμματεία του ΕΣΠ τηλ. 2104176318, για περαιτέρω ενέργειές μας.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς»

Αθήνα,12/7/2011

Δημοσ.

Το έχω ξανακούσει.

Επίσης ξέρω και δεν έχω ακούσει πως πάρα πολλοί έχουν πρόβλημα γιατί πολλές εταιρίες που ασφαλίζουν τις εξαγωγές από άλλες χώρες προς Ελλάδα δεν ασφαλίζουν πλέον έστω και αν πρόκειται για υγιής επιχειρήσεις.

Γενικός ακούνε Έλληνα και τρέχουνε.

Δημοσ.

πάντως έχουμε γίνει φίρμα στο εξωτερικό. κοινώς ρόμπα.

πιάνει μια φίλη μου πριν λίγες μέρες συζήτηση στο νετ (φβ) με έναν Αιγύπτιο και ρωτούσε για την κατάσταση στην ελλάδα. μας λέει και καλή τυχη-περαστικά στο τέλος. σχετικα με την οικονομική κρίση αναφέρομαι.

βλέπω σε λίγο να κάνουν έρανο και οι Αφγανοί να μας βοηθήσουν

Δημοσ.

Το έχω ξανακούσει.

Επίσης ξέρω και δεν έχω ακούσει πως πάρα πολλοί έχουν πρόβλημα γιατί πολλές εταιρίες που ασφαλίζουν τις εξαγωγές από άλλες χώρες προς Ελλάδα δεν ασφαλίζουν πλέον έστω και αν πρόκειται για υγιής επιχειρήσεις.

Γενικός ακούνε Έλληνα και τρέχουνε.

πιάνει μια φίλη μου πριν λίγες μέρες συζήτηση στο νετ (φβ) με έναν Αιγύπτιο και ρωτούσε για την κατάσταση στην ελλάδα. μας λέει και καλή τυχη-περαστικά στο τέλος. σχετικα με την οικονομική κρίση αναφέρομαι.

βλέπω σε λίγο να κάνουν έρανο και οι Αφγανοί να μας βοηθήσουν

Σε αυτό φταίμε εμείς 110%... γιατί ενώ στην αρχή ξεκινήσαμε να μιλάμε για πράματα όπως "αποκατάσταση της δημοκρατίας" "ισότητα" "ισονομία" "προδοσία των πολιτικών" "πάταξη διαφθοράς" και τα λοιπά...

Το γυρίσανε τα πρόβατα στο "θέλουμε λεφτά" "να μειωθούν οι φόροι" "να ανεβεί ο κατώτερος μιστός" "να αυξηθούν οι συντάξεις" και όλα αυτά παρακαλώντας τα άτομα (που θεωρούμε προδότες και καλά) που αυτομάτως αυτή η παράκληση τους κάνει νομιμους διαχειριστές... γιατί αν θεωρείς προδότη κάποιον δεν τον παρακαλάς να κάνει κάτι.. θες να του δόσεις σουτ για να μπει κάποιος ο οποιος θα κάνει κάτι..

Όταν παρακαλάς κάποιον να κάνει κάτι.. τον θεωρείς ΑΡΜΟΔΙΟ για αυτό τον σκοπό και ΚΑΛΩΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ και περιμένεις να πράξει.. γιατί αν είναι αναρμοδίως και πρέπει να χάσει την θέση του γιατί περιμένεις από αυτόν να κάνει κάτι?? γιατί του ζητάς???

Έτσι λοιπόν μας νομίζουν για ζήτουλες και για φραγκοφονιάδες...

Χαρακτηριστικά δείτε ένα απόσπασμα στο daily show (ο λαζόπουλος αυτό και ένα άλλο αντέγραψε ) που είναι ένα δημοφιλές σατιρικό- ενημερωτικό πρόγραμμα...

http://www.thedailyshow.com/full-episodes/wed-june-22-2011-mitchell-zuckoff

Δεν είναι τυχαίο πως δεν κάνουμε πια "revolution" αλλα "riot" !!!

Γιατί δεν δίνουμε την εικόνα ότι επαναστατούμε επειδή μας κοροϊδεύουνε κάποιοι οι οποιοι δεν έχουν στο μυαλό τους το καλο της πατρίδας...

Δίνουμε την εικόνα ότι απλά γκρινιάζουμε στο κράτος (που το αποδεχόμαστε ότι είναι το νόμιμο κράτος μας -οι 300 δηλαδή- )

και ότι ζητάμε να μας παράξουν ευκολίες γιατί δυσκολευόμαστε και δεν ζούμε καλά και ότι το χρέος ναι μεν νόμιμα το δημιουργήσαμε (μιας και δημιουργήθηκε από το κράτος μας που το θεωρούμε νόμιμο) αλλα δεν αντέχουμε να το εξοφλήσουμε για αυτό ζητάμε λύση...

έχει μεγάλη διαφορα το να αποδέχεσαι την νομιμότητα και εγκυρότητα του χρέους και απλά να ζητάς να στο χαρίσουν η κάποιον διακανονισμό από το να θεωρείς παράνομο και έτσι να μην θεωρείς ότι είσαι υποχρεωμένος να το πληρώσεις!!! ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ!!

Αυτό που γίνεται (η που γινόταν γιατί ξέφτισε) στην πλατεία στην ιστορία δεν θα έχει μεγαλύτερη αξια από την οποιαδήποτε διαδήλωση της ΑΔΕΔΥ των GAY για τα δικαιώματα τους των συνταξιούχων των αναπηρων για τα πεζοδρόμια και γενικά τwν μικροεγέρσεων για περιορισμένα πολιτικά θέματα μέσα σε ένα κράτος με νόνιμη κυβέρνηση που έχει λαϊκή κυριαρχία την οποια όλοι παραδέχονται και αποδέχονται και από το οποιο ζητάνε λύση στο πρόβλημα τους επειδή τους θεωρούν νόμιμα υπευθυνους για να τους εξυπηρετήσουν...

Δημοσ.

Ατάκα στο WoW.

"GREEKS ARXIDIA MALAKA, I DON'T FUCKIN CARE, IF YOU HAVE POWER LOSS DURING THE RAID U WILL BE REPLACED"

:D

Δημοσ.

πλακα στη πλάκα πήγα να αγοράσω ένα παιχνίδι απο το gamesplanet με την cash card μου όπως έχω κάνει και άλλες φορές και δεν την δεχόταν με τίποτα... τελικά το κατέβασα μέσω paypal :mellow:..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...