FarCry Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 To put those figures in perspective, Google+ only launched two weeks ago. At 10 million users, the network has already accumulated 1.3 percent of Facebook’s 750 million users in two weeks. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris2006 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 το 13 η μήπως το 1,3? Thanks για τη διόρθωση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xlapatsas4000 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Παιδια μακαρι να παει καλα, τα "καλοπαιδα" του facebook πηραν πολυ αερα..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Luciddream Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Κάνεις τεράστιο λάθος. Το δοκίμασα και μου άρεσε πολύ! ελπίζω να μην τα συνδέεις αυτά τα δύο γιατι καταλαβαίνεις οτι δεν κολάνε και πολύ μεταξύ τους. (επειδή σου άρεσε πολύ οτι θα κάνω και λάθος) Και μακάρι να κάνω και λάθος, όπως σου είπα δεν με απασχολεί ίσα ίσα καλό θα κάνει γενικότερα στο internet και στο open source λογισμικό όλη αυτή η φάση (βλέπε php κώδικας που δώθηκε ελεύθερα πριν καιρό απτο facebook, κτλπ). απλα για μένα ο μόνος τρόπος να κερδίσει τον κόσμο το google+ απτο facebook θα είναι να το χτυπήσει εκεί που πονάει. και ίσως να μπορεί. πως θα το κάνει αυτό? πρώτον αν απαγορέψει τα videakia απτο youtube να προβάλλονται στο facebook. όσο για αυτό που λές οτι δεν σου άρεσε το facebook με τα privacy settings κτλπ, και εμένα δεν μου άρεσε οτι χωρίς να με ρωτήσει μου πρόσθεσε τις επαφές απο το google+ στα google contacts και "γέμισε" το κινητό μου με άτομα που δεν χρειαζόμουν. αλλα αυτά είναι πράγματα που διορθώνονται, και αυτήν την στιγμή όπως είναι τα πράγματα πιο έυκολα μπορεί να διορθώσει κάτι το facebook παρά το google+. μόνο στο θέμα συνεργασίας με το youtube υπερέχει πολύ το google+ τα άλλα δεν νομίζω οτι χρειάζονται στο μέσο χρήστη... βέβαια ο καιρός θα δείξει, απλα διατυπώνω μια άποψη.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
grnrg Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Και δεν μπορουν να μπουν ατομα κατω των 18... Αυτο παλι μου το εξηγεις πως το εξακριβωνει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ee3509 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 ότι και να πιάσει η google κάνει τη διαφορά... το Privacy του google+ είναι η μέρα με τη νύχτα σε σχέση με το fb το google+ είναι πιο γρήγορο και για την ώρα δεν έχει χαζά application που spamaroun παντού εκτός απο αυτό στο Picasa έχεις περισσότερο έλεγχο για τις φώτο σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gokuthelegend Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Μόλις βγει από το δοκιμαστικό στάδιο, πιστεύω οι εγγραφές θα γίνονται σε απίστευτα γρήγορο ρυθμό. Google είναι αυτή μην σου πω ότι θα έχεις ήδη λογαριασμό εκεί. Εγώ που είχα κάνει λογαριασμό σε gmail, μπαίνω σε όλες τις υπηρεσίες της Google, Youtube, Picasa Images κλπ. Κατά τα άλλα, το θέμα δεν είναι πόσοι λογαριασμοί έχουν δημιουργηθει, αλλά το πόσοι λογαριασμοί είναι ενεργοί, τώρα αν ο άλλος έχει κάνει λογαριασμό και μπαίνει μια φορά το τρίμηνο....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poscaman Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Σιχαίνομαι τα social networks, αλλά το G+ μάλλον θα το προτιμήσω... Δε ξέρω, πριν κανα χρόνο (νομίζω) είχα διαβάσει μια παρουσίαση της google για τους social circles, και ο τρόπος που προβληματίστηκαν εκεί ήταν ακριβώς ο ίδιος με τους δικούς μου προβληματισμούς για τα κοινωνικά δίκτυα... είδωμεν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_DiMoN_ Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Μια διορθωση ομως Larry Page, CEO Eric E. Schmidt, Executive Chairman Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
avoulk Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Κι εμένα πάντως το Google+ με έχει κερδίσει προς το παρόν.. Είναι privacy oriented, η ιδέα των circles είναι όντως φανταστική, ενώ μπορείς να κάνει κανείς ρυθμίσεις επί συγκεκριμένων μηνυμάτων (πχ στο συγκεκριμένο post μου, απαγορεύω τον σχολιασμό ή την αναδημοσίευση κτλ). Το ενσωματωμένο google chat είναι κατ' εμέ κλάσεις ανώτερο από το αντίστοιχο του facebook ενώ η δυναότητες για hang out κτλ είναι ομοίως σημαντικές. Αν δε επιτρέψουν και τα normal calls/sms μέσω GTalk όπως γίνεται στις ΗΠΑ, θα γίνει της κολάσεως. Για μένα, το μόνο μείον είναι ότι πρέπει κανείς να έχει λογαριασμό GMail για να το λειτουργήσει, τη στιγμή που Yahoo και Hotmail έχουν τεράστια βάση χρηστών! (Εγώ GMail έχω, μιλάω γενικά!) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Strategos Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 παντως φιλος μου εχτες εκανε λογαριασμο με hotmail κανονικα τον εκανα και add ειδα και το προφιλ του, ισως να μην δουλευουν καποιες υπηρεσιες οπως το chatting κτλπ χωρις gmail, αν και δεν χρειαζονται απο την στιγμη που μπορεις να στελνεις prive μυνηματα +ταδε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ktiniatros Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Προφανώς και για τους λόγους που ήδη αναφέρατε, το G+ κερδίζει τους πιο έμπειρους χρήστες. Μην ξεχνάμε όμως ότι η μεγάλη μάζα των χρηστών του facebook δεν ανήκει σε αυτήν την κατηγορία και αμφιβάλλω κατά πόσο θα εξοικοιωθεί γρήγορα με το G+. Προσωπικά είμαι στο facebook για τις χαζογκομενίτσες/τσους και τις βλακειούλες που ποστάρουν, χωρίς αυτούς/ές δεν έχει νόημα για μένα ένα κοινωνικό δίκτυο. Για να κερδίσει κι αυτούς τους χρήστες το G+ χρειάζονται μάρκετινγκ τρικς, να δείξει ότι είναι το νέο τρεντ κτλ. Μέχρι να το καταφέρει αυτό, το facebook θα συνεχίσει να είναι ο βασιλιάς. Σίγουρα πάντως ο ανταγωνισμός είναι μόνο προς όφελός μας. ΥΓ: Επίσης νομίζω ότι μεγάλο ατού της google είναι ότι πάρα πολλά άτομα έχουν μέιλ λογαριασμό από αυτήν. Σχεδόν όλοι οι "φίλοι" μου στο facebook μπήκαν στον κόσμο του ίντερνετ κατά την περίοδο 2007-2008 κι έτσι φτιάξανε τότε το 1ο τους μέιλ, το οποίο ήταν φυσικά gmail. Άρα με ένα απλό κλικ, θα έχουν και g+ σύντομα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Z3R@tuL Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Αυτό το πράγμα να μαζεύουμε όλα μας τα δεδομένα σε ένα σημείο όπως η Google δε μου αρέσει καθόλου... Θα έχει όλη τη ζωή μας πλέον ο Γούγλης. Τι Gmail (το οποίο παρακολουθείται σύμφωνα με την ίδια), τι Google Docs στο οποίο σώνουμε τα έγγραφα μας, σημαντικά και μη... Τι η μηχανή αναζήτησης που συλλέγει trends σχεδόν από τότε που δημιουργήθηκε, τι τώρα το Google+, έχει να γίνει της Πόπης! Πιο καλά θα μας ξέρει η Google παρά η μάνα μας! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eptapsyxos Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 δωστε τους απλοχερα δυναμη να μας ρουφηξουν το αιμα μεσω διαφημησεων marketing κτλ κtl κτλ...οπως εγινε με fb youtube κτλ....να πλουτισουν λιγο τα παιδια να βγαλουν κανα παραδακη απο μας.... και καιρος ηταν να μην εχουμε τα προσωπικα μας στοιχεια αριστερα και δεξια σκορπισμενα...ολα σε ενα σημειο βρε παιδια!και ακομη καλυτερα στο συννεφο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ZAKKWYLDE Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Εκεί που θα παιχτεί το μεγάλο παιχνίδι είναι τα λεγόμενα "social games", farmville etc. Μεγάλος αριθμός χρηστών του FB το χρησιμοποιούν για τα games και όχι τόσο για το να βλέπουν μλκιουλες στα διάφορα walls. Αν δεν χτυπήσει εκεί η G+ δεν βλέπω να καταφέρνει κάτι το ιδιαίτερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα