billkolias Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 το 10 της εκατο μπορει να σημαινει εναν οροφο κατω μπορει δυο οροφους κατω η μπορει απεναντι αλλα σε μεγαλη αποσταση.ειναι πολλα αναλογως.μπορει να σημαινει το ρουτερ στον απο κατω οροφο και στην απεναντι πλευρα η χοντρος τοιχος η μαρμαρενιο δαπεδο.παρεμβολες απο αλλα δικτυα στο ιδιο καναλι κτλ κτλ. χαχαααχαχχααχ το οτι εβρεξε και η στρατοσφερα κατεβηκε εμποδιζοντας την εμβελια του σηματος σε ανηχτο χωρο... xd αν δεν αμφισβητισεις το οτιδηποτε δεν μπορεις ε? αμα ηταν 1 οροφο πιο κατω ή 2 οροφους πιο κατω γιατι να λεει γοιτονησα? εγω θα ελεγα απλα ''η απο κατω''...
poulinos Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 το τι θεωρει ο καθενας γειτονισσα ειναι αλλη φαση.δεν αμφισβητω κατι απλα το 10 τις 100 δεν λεει τιποτα.γειτονας ειναι ο απεναντι ο διπλα ο απο κατω
koulouri Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 βασικα τωρα λεει 48%.. γενικα στην ισχυ σηματος γραφει οτι 'ναι.. Εχω παρει καλωδιο κεραιας και εχω βαλει την κεραιουλα απο το wireless ακριβως απεναντι απο την πορτα της! ( 9 μετρα καλωδιο απο το ebay στα 0,70€ τζαμπα πραμα!! ) απλα ενταξει η κοπελα μου δινει ιντερνετ, μην περασω και καλωδιο στο σπιτι της! ετσι κι αλλιως ειναι για κανα 2 μηνες μονο ( μαλλον ) Αν δω οτι θα μεινω παραπανω θα παω να βαλω δικο μου! και οχι η φασαρια γινεται για να μην εχω παντα ανοιχτο το πισι και να μπορω πχ να καθομαι στον καναπε και να σερφαρω ή να βλεπω κατι τσακ μπαμ απο το κινητο μεσω wi-fi που δεν πιανει ομως ( μεχρι τον καναπε )! ps δε μετακινω τον καναπε, ουτε να το σκεφτεστε!
poulinos Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2011 η βαζεις repeater η αλλαζεις την καρτα με μια afa 500 mw
koulouri Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 εχω μια alfa αλλα την εχει η πρωην..οποτε δεν εχω!! :Ρ
billkolias Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 η βαζεις repeater η αλλαζεις την καρτα με μια afa 500 mw χααχαχαχ εγω προτινω να απλωσεις καλωδιο!!!!!
poulinos Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 εχω μια alfa αλλα την εχει η πρωην..οποτε δεν εχω!! :Ρ Κοινως δεν θα την παρεις ποτε πισω. χααχαχαχ εγω προτινω να απλωσεις καλωδιο!!!!! ειναι λιγο καφριλα να πεις τις γειτονισσας μισω να ανοιξω και μια τρυπα να περασω το καλωδιο η αφηστε κανα παραθυρο ανοιχτο να περασω καλωδιο.στο τελος θα σου πει μηπως να κατσω να με ....ησεις κιολας.
billkolias Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Κοινως δεν θα την παρεις ποτε πισω. ειναι λιγο καφριλα να πεις τις γειτονισσας μισω να ανοιξω και μια τρυπα να περασω το καλωδιο η αφηστε κανα παραθυρο ανοιχτο να περασω καλωδιο.στο τελος θα σου πει μηπως να κατσω να με ....ησεις κιολας. ναι ...αν δεν εχει προβλημα...κακο ειναι? xd... και αφου την γα..ησει μπορει να ζυτησει αντι να απλωσει ethernet να απλωσει ενα καλωδιο rj11 και να σιγχρονιζει κανονικα και αυτος με το ρουτερακι του...θα εχει μερικες απολιες αλλα θα εχει βγει κερδισμενος απο ολες τις μεριες!!!
koulouri Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Tην εχω γ@μ... αλλα παλια! τωρα θα παντρευτει, εχει αρραβωνιαστει ηδη
billkolias Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Tην εχω γ@μ... αλλα παλια! τωρα θα παντρευτει, εχει αρραβωνιαστει ηδη ααα τοτε δεν ειναι πολυ καλη ιδεα... δεν φτανει που σε αφηνει και της κλεβεις το net! Βασικα δεν πας να βαλεις δικοσου λεω εγω? να μην το σιζητταμε κιολας...να μην πιανουμε και χωρο...
poulinos Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 ναι ...αν δεν εχει προβλημα...κακο ειναι? xd... και αφου την γα..ησει μπορει να ζυτησει αντι να απλωσει ethernet να απλωσει ενα καλωδιο rj11 και να σιγχρονιζει κανονικα και αυτος με το ρουτερακι του...θα εχει μερικες απολιες αλλα θα εχει βγει κερδισμενος απο ολες τις μεριες!!! δεν γινεται να συγχρονισουν 2 ρουτερακια ταυτοχρονα.θα πρεπει να βγαζει αυτη το δικο της απο πανω για να ανοιξει ο φιλος μας το δικο του.οποτε δεν ειναι θεμα απωλειες ειναι οτι δεν παιζει.και αμα ειναι να ριξεις rj11 ριχνεις και δικτυου Tην εχω γ@μ... αλλα παλια! τωρα θα παντρευτει, εχει αρραβωνιαστει ηδη εμ αυτα δεν τα ειπες.τοτε οκ μπορει να σε αφησει να ριξεις και ethernet αναλογως ποσο καλες εντυπωσεις εχει για σενα.κοινως ελπιζω να μην την γα..σες και την παρατησες γιατι θα σου κοψει και το νετ.
billkolias Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 σε εμενα παλευει με τις ip και προφανως κατελιξε στο ρουτερ που συνδεθηκε τελευταιο
poulinos Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 σε εμενα παλευει με τις ip και προφανως κατελιξε στο ρουτερ που συνδεθηκε τελευταιο απλα θα συγχρονισει καποια στιγμη το ενα απο τα 2 και θα συγχρονισει χαλια.και υπαρχει περιπτωση μετα απο καποια ωρα να χασει sync και να συγχρονισει το αλλο.και αν συγχρονισει θα ειναι με χαλια χαρακτηριστικα.μπορεις να σηκωσεις απο ενα ρουτερ πολλαπλα pvc αλλα θα ειμασταν ολοι χαρουμενοι αν συγχρονιζαν παραπανω απο ενα ρουτερ σε μια γραμμη.
billkolias Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 απλα θα συγχρονισει καποια στιγμη το ενα απο τα 2 και θα συγχρονισει χαλια.και υπαρχει περιπτωση μετα απο καποια ωρα να χασει sync και να συγχρονισει το αλλο.και αν συγχρονισει θα ειναι με χαλια χαρακτηριστικα.μπορεις να σηκωσεις απο ενα ρουτερ πολλαπλα pvc αλλα θα ειμασταν ολοι χαρουμενοι αν συγχρονιζαν παραπανω απο ενα ρουτερ σε μια γραμμη. μπορει απλως να σφιραει στην γοιτοννισα να κλινει το δικο της...η απλως να της πει να το εχει ανηχτο μονο οταν το χρησιμοποει...ειναι πολυ πιο ευκολο να περασεις ενα rj11 παρα ethernet παντως ας δημιουργουνται παραμετρα προβληματα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.