Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με Card Reader & Windows 7

chrisv.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα Παιδιά. Έχω ένα φορητό υπολογιστή sony vaio και τον πήρα πριν απο περίπου ενάμιση χρόνο,έχοντας τα Windows XP.Πριν απο περίπου 5-6 μήνες, μου παρουσιάστηκαν ΤΑ εξής προβληματα.1)Ξεκίνησε να κάνει ένα θόρυβο απο το εσωτερικό του υπολογιστή και συγκεκριμένα το ανεμιστηράκι, το Β) ήταν η ταχύτητα του που ήταν απίστευτα αργή(και είχε ήδη 4 GB RAM)και εφ'όσον όσο ήταν ανοιχτό π.χ μόνο το Firefox,και Γ)είχε ξεκινήσει ένα "τρέμολο" στο κάτω κάτω μέρος της οθόνης και να κάνει κάτι γραμμές.Εφ'όσον υπήρχαν αυτά τα προβλήματα μετά απο μόλις ένα χρόνο αγοράς το έστειλα για service και γύρισε πίσω σε σχετική καλή κατάσταση αφού το μόνο πρόβλημα ήταν η ταχύτητα του.όσο όμως πέρναγε ο καιρός γινόταν τόσο και πιο αργό,έτσι λοιπόν αποφάσισα να βάλω τα Windows 7!Έτσι λύθηκε και το πρόβλημα της ταχύτητας και τώρα δυστυχώς έχω δυο άλλα.Το πρώτο έχει να κάνει με το card reader,αφού όταν βάζω κάρτα μνήμης δεν μου την αναγνωρίζει καθόλου.Να σημειώσω οτι είδα στο διαδίκτυο πως παίζει ρόλο η μάρκα της κάρτα μνήμης.Ξέρετε αν ισχύει κάτι τέτοιο?Και τέλος το δεύτερο πρόβλημα είναι οτι μια μπάρα αφής που έχει πάνω απο το Keyboard(συγγνώμη αλλά δεν ξέρω πως λέγεται) που έχει ρυθμίσεις που τις κάνεις με το δάχτυλο σου(Volume UP/Down,Next/Forward,κλπ).Αν γνωρίζει κάποιος οτιδήποτε ας απαντήσει!

Υ.Γ:Μήπως πρέπει να βρω drivers και να τους περάσω?

Ευχαριστώ πολύ για την ώρα σας! :mrgreen:

Δημοσ.

Ναι φίλε μου ειναι καθαρά θέμα drivers για τα 7 ρίξε αρχικά μια ματιά στο επίσημο site της sony να δεις αν έχει drivers για το card reader για τα 7 και το fingertip αυτην την μπάρα που λές.

Δημοσ.

Ναι φίλε μου ειναι καθαρά θέμα drivers για τα 7 ρίξε αρχικά μια ματιά στο επίσημο site της sony να δεις αν έχει drivers για το card reader για τα 7 και το fingertip αυτην την μπάρα που λές.

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...