Προς το περιεχόμενο

Gigabyte MB 990FXA-UD5 (Πρόβλημα με usb 3)

john6945

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όπως φαίνεται και στο θεμα έχω την Gigabyte MB 990FXA-UD5 η οποία μου παρουσιάζει το εξής πρόβλημα: Δεν αναγνωρίζει καμία συσκευή που συνδέω στις usb 3 θύρες της. Έχω τσεκάρει και τις πίσω αλλά και τις μπροστά που βγάζει το κουτί, έχω εγκαταστήσει τους drivers της μητρικής για την υποστήριξη usb 3 και τις έχω κάνει enable στο bios. Βέβαια δεν έχω δοκιμάσει κάποια usb 3 συσκευή παρά μόνο usb 2 συσκευές (usb stick, εξωτερικό σκληρό κτλ.) αλλά καμία τους δε δουλεύει. Μήπως απλά οι usb 3 δεν έχουν συμβατότητα προς τα πίσω;;; Αν και ξέρω ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Να τονίσω ότι το pc είναι καινούριο συναρμολογημένο από το πλαίσιο και σκέφτομαι να τους το πάω για αλλαγή μητρικής. Καμιά ιδεα;;

Δημοσ.

Για δες επείσης μήπως είναι ερνεργοποιημένο το GIGABYTE On/Off Charge, έτσι απλά για το γαμώτο . Αν ναι απλά το απενεργοποιείς .

Δημοσ.

Το τσέκαρα και αυτό, έβαλα και τους νέους drivers από το site της gigabyte για το usb3 αλλά και πάλι όλες οι θύρες νεκρές... Το πάω αύριο για αλλαγή μητρικής. Θα χρειαστεί μετά format εφόσον αλλαχτεί η μητρική με καινουρια;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...