Επισκέπτης Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Καλές ανατροπές, ή σε στιλ Wild Things; Δηλαδή "ότι και να πούμε, μπορεί άνετα να ισχύει".
GeorgeVls Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2011 η ανατροπη ειναι στα καθιερωμενα μεχρι τοτε κινηματογραφικο tropes και οχι στην ιδια την πλοκη: στο Thing,ειτε εμμεσα,ειτε αμεσα, νικαει ο κακος εξωγηινος/τερας.ειδικα αυτο το τελος εχει μια ιδιαιτερη σημασια αν αναλογιστεις οτι η ταινια βγηκε την χρονια του καλου εξωγηινου Ε.Τ. (και γιαυτο πατωσε επισης) στο Living Dead εχουμε τρια tropes που ανατρεπονται: ο τελευταιος που επιβιωνει απο την ομαδα που απαρτιζεται σχεδον απο λευκους ειναι ο μαυρος. ο μαυρος ομως ειναι επισης και ο ηρωας της ταινιας,ο οποιος και σκοτωνεται με τραγικο τροπο στο τελος της. επισης ο πιο αντιπαθητικος και δειλος της ομαδας ηταν αυτος που αποδειχτηκε τελικα οτι ειχε δικιο ολη την ωρα για το τι πρεπει να κανουν για να σωθουν. Ειλικρινά ούτε που παρατήρησα κάτι τέτοιο και σίγουρα δεν το λες ανατροπή. Η μεγαλύτερη ανατροπή στο Living Dead ήταν φυσικά στο τέλος όταν ο πρωταγωνιστής από ο,τι θυμάμαι κοιτούσε απορημένος και με λύπη τους ανθρώπους να έχουν αιχμαλωτίσει zombies και να τα βασανίζουν καθώς έπαιζαν μαζί τους. Αφήνοντας υπονοούμενα για την ανθρώπινη φυλή.
satmen Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2011 Καλές ανατροπές, ή σε στιλ Wild Things; Δηλαδή "ότι και να πούμε, μπορεί άνετα να ισχύει". wild things? δεν την εχω δει αυτην την ταινια ουτε την εχω ακουστα.θα δω τρειλερ
Antonis3d Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2011 To Shutter Island μου άρεσε πολύ και στο τέλος σε έβαζε σε σκέψεις για το τι ακριβώς έγινε τελικά Το προτείνω ανεπιφύλακτα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα