Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ρε συ, δεν τις έχω δει τις ταινίες, αλλά το παλιό έχει 7.7 στο imdb και το καινούργιο 3.6!

ΟΚ, οι βαθμολογίες δεν είναι το παν, αλλά εδώ η διαφορά είναι τεράστια. Επίσης, στο παλιό παίζει ο Christopher Lee. Προσωπικά δε θα το έψαχνα καθόλου.

• Απαντ. 108
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Επίσης, στο παλιό παίζει ο Christopher Lee.

Ενώ στο καινούργιο ο Cage. Νομίζω και αυτό είναι ένα επειχείρημα στο να δεις την παλιά.

Δημοσ.

Ρε συ, δεν τις έχω δει τις ταινίες, αλλά το παλιό έχει 7.7 στο imdb και το καινούργιο 3.6!

ΟΚ, οι βαθμολογίες δεν είναι το παν, αλλά εδώ η διαφορά είναι τεράστια. Επίσης, στο παλιό παίζει ο Christopher Lee. Προσωπικά δε θα το έψαχνα καθόλου.

μαλλον θα δω το παλιο.και καποια στιγμη οταν δεν θα εχω τι να κανω θα δω και το καινουργιο

μονο και μονο για να δω διαφορες απο περιεργεια

Δημοσ.

Το 'Wicker Man' στη φέρνει για τα καλά, το 'El orfanato', το 'I Spit On Your Grave' (αν και εδώ μιλάμε για ολικό twist από τα μέσα της ταινίας -στην ίδια λογική και το 'Last House On The Left'), το 'Shutter Island', το 'Perfume' (αν το παρτάκι με ούζα στο τέλος αντί η κρεμάλα δεν είναι twist, τι είναι, συρτάκι; ).

Είναι που περιοριστήκατε στα horror, ειδάλλως πιάναμε και τον Tarantino

Δημοσ.

φιλε μου αν καταλαβαινεις την ανατροπη της ταινιας μονο επει

δη εισαι ηδη υποψιασμενος τοτες ειλικρινα σου μιλαω εισαι πο

λυ τσακαλι. :X οταν ειδα για παραδειγμα την απροσκλητη

(The Uninvited)ηξερα οτι ειχε ανατροπη διοτι το εγραφε στο

κουτι του.παρολαυτα ειμασταν 2 ατομα και σπασαμε το κεφαλι

μας να μαντεψουμε την ανατροπη της ταινιας.και παλι δεν τα καταφεραμε.επισης οσοι λαβαμε μερος στη συζητηση δεν αποκαλ

υψαμε το τελος των ταινιων.αρα δεν χαλασαμε καμια εκπληξη.

:-D :-D

Εγώ που την είδα πρόσφατα αυτή , μου είχανε πει ότι είναι καλή χωρίς να μου πουν για twist. E δεν πήγε το μυαλό μου καθόλου . Ακόμα και να ήξερα ότι έχει twist δε θα το έβρισκα. Την προτείνω και εγώ.

Δημοσ.

ειδα το wicker man (1973) εχθες το βραδυ.δεν μου αρεσε και τοσο πολυ.εως και καθολου θα

μπορουσα να πω.παρακαλουσα ποτε θα τελειωσει.αλλα ειπαμε γουστα ειναι αυτα :rolleyes:

αποψε θα δω την ιδια ταινια αλλα με το νικολα κειτζ 2006.

Δημοσ.

ειδα το wicker man (1973) εχθες το βραδυ.δεν μου αρεσε και τοσο πολυ.εως και καθολου θα

μπορουσα να πω.παρακαλουσα ποτε θα τελειωσει.αλλα ειπαμε γουστα ειναι αυτα :rolleyes:

αποψε θα δω την ιδια ταινια αλλα με το νικολα κειτζ 2006.

Είσαι τυχερός, αυτη δε θα παρακαλάς να τελειώσει...θα την έχεις σταματήσει μόνος σου.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

The Perfect Host (2010)

MV5BMTYzOTIyMzEzOV5BMl5BanBnXkFtZTcwODk0NjM5NA@@._V1._SY317_CR0,0,214,317_.jpg

Η χαρά του twist. Έχει αρκετές ανατροπές διάσπαρτες, κυρίως από τη μέση και μετά.

Σαν ταινία μου άρεσε αρκετά. Προτείνεται χαλαρά!

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

επανερχομε με μια νεα ταινια με συνεχης ανατροπες απτη μεση της ταινιας εως και το τελος.

ψιλο θριλερ. αρκετη καλη ταινια.dream house. :rolleyes:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...