Επισκέπτης Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 to skeleton key δεν ειναι οπου μια κοπελα παει να κοιταξει εναν παππου που υποτειθεται οτι εχει παθει εγκεφαλικο?? Και στο τέλος αποδεικνύεται πως αυτός δεν ήταν παππούς, αλλά ο νεαρός άντρας που της έδωσε τη δουλειά, φυλακισμένος στο σώμα του παππού . Δεν είναι αυτό ανατροπή όλης της ταινίας; DKNI, φυσικά ρε συ. Δε βλέπεις με άλλη οπτική την ταινία τη δεύτερη φορά; Δεν καταλαβαίνεις αλλιώς όλα αυτά που συζητάνε στο αστυνομικό όχημα, αλλά και τις πράξεις των χαρακτήρων; Τέλος πάντων, παραδέχομαι ότι δεν είναι και τεράστια ανατροπή. Ανατρέπει μικρό αριθμό πραγμάτων. Πάντως δεν το λέω εξέλιξη, γιατί ήταν προσχεδιασμένο σε όλο το έργο.
satmen Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Και στο τέλος αποδεικνύεται πως αυτός δεν ήταν παππούς, αλλά ο νεαρός άντρας που της έδωσε τη δουλειά, φυλακισμένος στο σώμα του παππού . Δεν είναι αυτό ανατροπή όλης της ταινίας; DKNI, φυσικά ρε συ. Δε βλέπεις με άλλη οπτική την ταινία τη δεύτερη φορά; Δεν καταλαβαίνεις αλλιώς όλα αυτά που συζητάνε στο αστυνομικό όχημα, αλλά και τις πράξεις των χαρακτήρων; Τέλος πάντων, παραδέχομαι ότι δεν είναι και τεράστια ανατροπή. Ανατρέπει μικρό αριθμό πραγμάτων. Πάντως δεν το λέω εξέλιξη, γιατί ήταν προσχεδιασμένο σε όλο το έργο. τωρα μιλας σωστα δεν ειναι και τεραστια η ανατροπη(παντως μου αρεσει πολυ που γινετε μπλα μπλα)εγω θα σου προτεινω να δεις αν δεν το εχεις δει ηδη το The Uninvited μιλαμε για την ανατροπη.
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2011 Το "δεν είναι τεράστια η ανατροπή" πάει στο Se7en που συζητάμε με τον DKNI. Για το Skeleton Key, δεν το δέχομαι. Ανατρέπονται τα πάντα. ΥΓ. Ας γράψω άλλη μια τελευταία φορά ότι τη θεωρώ παρόλα αυτά μέτρια ταινία και αρκετά καλή την ανατροπή. Σε ποιότητα. Και το λέω γιατί αρχίζει λίγο να ακούγεται λες και προσπαθώ να υπερασπιστώ την ταινία, που δεν έχω καμία τέτοια πρόθεση. The Uninvited, θα δω φυσικά την εκδοχή του 1944, όχι το remake του 2009, έτσι;
satmen Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Το "δεν είναι τεράστια η ανατροπή" πάει στο Se7en που συζητάμε με τον DKNI. Για το Skeleton Key, δεν το δέχομαι. Ανατρέπονται τα πάντα. ΥΓ. Ας γράψω άλλη μια τελευταία φορά ότι τη θεωρώ παρόλα αυτά μέτρια ταινία και αρκετά καλή την ανατροπή. Σε ποιότητα. Και το λέω γιατί αρχίζει λίγο να ακούγεται λες και προσπαθώ να υπερασπιστώ την ταινία, που δεν έχω καμία τέτοια πρόθεση. The Uninvited, θα δω φυσικά την εκδοχή του 1944, όχι το remake του 2009, έτσι; εγω μιλαω για την εκδοση του 2009.αυτο ειχα δει εγω.δεν ηξερα οτι υπαρχει και σε τοσο παλια εκδοση.ετυχε να δω αυτη την ταινια και σε κινεζικη εκδοση και δου μου αρεσε καθολου.εγω σου προτεινω την εκδοση του 2009 την αγγλικη
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Ναι, αλλά δεν έχεις δει την παλιά, που λογικά θα είναι καλύτερη. Και το λέω κρίνοντας αφενός από την ιστορία και αφετέρου από τις βαθμολογίες του imdb.
DeadOrganPlayer Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Dead End Εντάξει δεν είναι και το πιο ανατρεπτικό που έχουμε δει αλλά έχει το ενδιαφέρον του...
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 akisk από αυτό που γράφεις έξω από το spoiler δεν μπορώ να καταλάβω αν πρέπει να το ανοίξω ή όχι.
akisk Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Έχεις δίκαιο. Κάτσε να το γράψω καλύτερα. Μέσα στο spoiler Θα γράψω 2 ταινίες που έχουν ανατροπή στο τέλος. Μάλιστα κατά κάποιον τρόπο μοιάζουν μεταξύ τους. Identity The Ward
Sellers Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2011 Αν η κινέζικη έκδοση του Uninvited είναι το a tale of two sisters, τοτε Manuel αυτο να δεις. Και αν δεν είναι, πάλι δες το.
DeadOrganPlayer Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Αν η κινέζικη έκδοση του Uninvited είναι το a tale of two sisters, τοτε Manuel αυτο να δεις. Και αν δεν είναι, πάλι δες το. Αυτό είναι και ειναι 13,6 φορές καλύτερο από το Αμερικάνικο. Κλασικά δηλαδη...
satmen Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 παει και το identity.μιλαμε φοβερη ταινια με ανατροπη που δεν παει το μυαλο με τιποτα. :confused: οποιος δεν το ειδε να το δει.το συνιστω ανεπιφυλακτα
Sellers Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Κάνε έναν κόπο ρε συ satmen και γράψε σε σπόιλερ το twist της ταινίας γιατί την έχω δει και δεν μπορώ με τίποτα να το θυμηθώ.
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2011 @Sellers, [spoilers για το Identity] Δικλείδα ασφαλείας η ταινία έχει δύο twists. Αφενός, σχεδόν όλη η ταινία διαδραματίζεται στο μυαλό ενός ανθρώπου με πολλαπλή (10) προσωπικότητα στον οποίο γίνεται θεραπεία ώστε να σκοτωθεί η δολοφονική που κρύβει μέσα του και να γλιτώσει την καταδίκη σε θάνατο (μιας και είχε κάνει φόνους όταν αυτή εκδηλωνόταν). Η δεύτερη ανατροπή έχει να κάνει με το ποια ήταν η δολοφονική προσωπικότητα, όπου αφού σκοτωθούν σχεδόν όλοι οι ύποπτοι χαρακτήρες (οι απ' έξω θεωρούν ότι "νίκησαν") αποδεικνύεται ότι ήταν ένα παιδάκι το οποίο θεωρούνταν νεκρό. Το παιδάκι σκοτώνει τη χαρακτήρα που είχαν αφήσει να επιβιώσει οι ψυχίατροι και μένει πλέον μόνο του στο μυαλό του serial killer. Από αυτήν την ταινία έχει προκύψει και η χαριτωμένη (όχι γι' αυτόν που την έζησε) ιστορία, όπου κάποτε ένας φίλος μου είχε έναν φίλο ο οποίος ήταν μέγιστος σποϊλεράκιας. Μια μέρα, λοιπόν, γυρνάει και του λέει την ατάκα που έχει μείνει πλέον θρυλική στην παρέα μου: "Μαλάκα είδα μια ταινιάρα χθες, το Identity. Δες το οπωσδήποτε! Το παιδάκι είναι ο δολοφόνος!". Ναι, έτσι ξερά γύρισε και του το είπε. Πιο πολύ σε στυλ "για να καταλάβεις πόσο γ@μάτη είναι η ταινία στο λέω". Legend. Εντάξει ρε satmen, όμως, δεν το λες και ανατροπή αυτό! Juuust kidding. @DeadOrganPlayer, από το αμερικάνικο το παλιό ή το καινούργιο; Το έχεις δει το παλιό; Παιδιά, άκυρο. Μόλις διαπίστωσα ότι το παλιό "The Uninvited" είναι απλά του ίδιου είδους. Δεν έχει σχέση με τις άλλες δύο ταινίες που συζητάμε. Άρα το αυθεντικό είναι το A Tale of Two Sisters, το οποίο φυσικά και θα τιμήσω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα