Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω δει σαβούρδες και σαβούρδες όλα αυτά τα χρόνια, δόξα τω Αλλάχ, τέτοια ... διαστημική παπάρα δεν έχει ξαναβγεί. Καταφανώς η χειρότερη "ταινία" που χω δει.

gora.jpg

Δεν ξερω τι εννοεις αλλα προσβαλλεις μια αγαπημενη μου καλτιλα των γειτονων... :-D

• Απαντ. 108
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

μολις ειδα το skeleton key.σιγουρα ειχε πολλες εκπληξεις η ταινια αλλα και ανατροπη δεν

μπορω να το πω.αλλα οπως και να εχει καλη ηταν

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ασχετο, μιας και το ειδα στη λιστα, ειμαι ο μονος που δεν βρισκει twist στο τελος του Seven?

Τελος φοβερο, ακομα και ο Πιτ παιζει αψογα, φοβερη ενταση και αγωνια, δεν ξερεις πως θα καταληξει αλλα δεν υπαρχει καποιο ιδιεταιρο twist σε σχεση με την υπολοιπη ταινια

δεν ειναι σοβαρο twist οτι ηταν ο φωτορεπορτερ

Μα, δεν υποτίθεται ότι είναι αυτό το twist. Το twist είναι

ο τρόπος που βρήκε ο κακός του έργου να βγει νικητής από την όλη ιστορία, την ώρα που εσύ θεωρείς ότι δεν έχει καμία δυνατότητα να κάνει κάτι τέτοιο.

Αληθινη ιστορια, νομιζω την εχω ξαναπει.

Κι εγώ νομίζω ότι την έχω ξαναδιαβάσει, αλλά δε βαριέσαι. Έχει σημασία και ο τρόπος. :-)

μολις ειδα το skeleton key.σιγουρα ειχε πολλες εκπληξεις η ταινια αλλα και ανατροπη δεν

μπορω να το πω.αλλα οπως και να εχει καλη ηταν

Κάτσε. Θέλεις να μου πεις ότι είχες καταλάβει τι συνέβαινε;!

Γιατί άλλο να μου πεις ότι "σιγά την ανατροπή" και άλλο να μου πεις "αυτό δεν μπορώ να το πω ανατροπή". Αναμφίβολα ήταν ανατροπή όλων των δεδομένων της ταινίας. Αυτό που βλέπεις δεν είναι αυτό που νόμιζες.

Μου κάνει εντύπωση πάντως αν το είχες προβλέψει. Μπράάάβο. :-)

Είχα προειδοποιήσει πάντως ότι δεν ήταν πολύ καλή ταινία. :-) Για μένα άξιζε, όμως, η ανατροπή. Ακόμη τη θυμάμαι.

Δημοσ.

ο τρόπος που βρήκε ο κακός του έργου να βγει νικητής από την όλη ιστορία, την ώρα που εσύ θεωρείς ότι δεν έχει καμία δυνατότητα να κάνει κάτι τέτοιο.

Κι εγώ νομίζω ότι την έχω ξαναδιαβάσει, αλλά δε βαριέσαι. Έχει σημασία και ο τρόπος. :-)

Κάτσε. Θέλεις να μου πεις ότι είχες καταλάβει τι συνέβαινε;!

Γιατί άλλο να μου πεις ότι "σιγά την ανατροπή" και άλλο να μου πεις "αυτό δεν μπορώ να το πω ανατροπή". Αναμφίβολα ήταν ανατροπή όλων των δεδομένων της ταινίας. Αυτό που βλέπεις δεν είναι αυτό που νόμιζες.

Μου κάνει εντύπωση πάντως αν το είχες προβλέψει. Μπράάάβο. :-)

Είχα προειδοποιήσει πάντως ότι δεν ήταν πολύ καλή ταινία. :-) Για μένα άξιζε, όμως, η ανατροπή. Ακόμη τη θυμάμαι.

ειναι οπως ειπα και προηγουμενος.εκπληξεις.ενταξει ειχε μερικες αποκαλυψεις που δεν ειχε παει το μυαλο μου.σαν ταινια εμενα μου αρεσε.εγω ανατροπες λεω της ταινιες οπως την 6η αισθηση.ή οπως την. οι αλλοι.επομενη ταινια που θα δω ειναι το silent hill.οπως ειπα και

πιο κατω θα δω της ταινιες που προτεινατε.αφου ο σκοπος τπυ θεματος μου ηταν αυτη. :mrgreen: (να μια αποκαλυψη) :mrgreen:

Επισκέπτης
Δημοσ.

satmen, εξήγησε μου τη διαφορά. Ειλικρινά δε βρίσκω καμία διαφορά για να χαρακτηρίσω το ένα "ανατροπή" και το άλλο κάτι άλλο. Εκτός φυσικά από το ότι η 6η αίσθηση και το "οι άλλοι" έχουν καλύτερες ανατροπές" (και βέβαια είναι καλύτερες ταινίες).

Δε σε πιάνω, πραγματικά.

Δημοσ.

satmen, εξήγησε μου τη διαφορά. Ειλικρινά δε βρίσκω καμία διαφορά για να χαρακτηρίσω το ένα "ανατροπή" και το άλλο κάτι άλλο. Εκτός φυσικά από το ότι η 6η αίσθηση και το "οι άλλοι" έχουν καλύτερες ανατροπές" (και βέβαια είναι καλύτερες ταινίες).

Δε σε πιάνω, πραγματικά.

την ανατροπη μπορεις να την δεις στην ταινια london bulevard οπου εμεια, δεν το περιμενα

μονο που δεν ειναι ταινια τρομου αλλα το ανεφερα σαν παραδειγμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι αλλα συμφωνα με τον ορισμο που εσυ εδωσες για τα twist στο Μιστ, στο τελος δεν ανατρεπει κατι απο την υπολοιπη ταινια, σωστα? Ειναι ενας πολυ εξυπνος τροπος και λες "του την εφερε" αλλα δεν ειναι twist ^_^

Moυ αρεσε, καιγομουν να δω πως θα καταλήξει, what's in the box και τα παντα ολα αλλα δεν ηταν τουιστ

Επεξ/σία από DKNI
Επισκέπτης
Δημοσ.

Ε, πως. Ορίζει όλο το σχέδιο και μας το κάνει ξεκάθαρο.

Τέλος πάντων, λεπτομέρειες.

Δημοσ.

Δε σε πιάνω, πραγματικά.

λοιπον θα σου εξηγησω τι εννοω ανατροπη και τι οχι.αν και στο εξηγησαν οι αλλοι λιγο πιο κα

τω.Π.Χ ας παρουμε για παραδειγμα την ταινια οι αλλοι (δεν μας ενδιαφερει αν ειναι πιο ωραια

ταινια σε συγκριση με αλλες η οχι)βλεπεις απτην αρχη την ταινια οπου μια γυναικα ζει μετα

2 της παιδια συμβαινουν διαφορα πραγματα στο σπιτη και σου δεινει την εντυπωση οτι στο σπι

τη υπαρχουν και αλλοι και δεν τους εχουν αντιλειφθη κατα τη διαρκεια της ταινιες ομως σου

δειχνει καποιες λεπτομεριες οπου δεν δινουμε σημασια.σιγα-σιγα πιστευουμε οτι φτασαμε καπου

βγαλεμε τα συμπερασματα μας προς το τελος και εκει ειναι που μας τα γυρνανε ολα ανω κατω

για να μην πω το τελος.και μετα βλεπεις οτι ειναι τα πραγματα τελειως αντιθετα απο αυτα

που πιστευαμε ως τοτε.αυτο για μενα ειναι ανατροπη.το σκελετον κεη ου ειδα εχθες δεν ειχε

αυτο το πραγμα που αναφερα.απλως ειχε κανα δυο εκπληξεις αλλα οχι ομως οτι μας γυρισαν οτι

πιστευαμε μεχρι τοτες.απλως ειχε 2-3εκπληξεις.ελπιζω να εγινα κατανοητος :rolleyes:

Επισκέπτης
Δημοσ.

Πρώτον, εγώ είμαι αυτός που τα έγραψα τα όσα μου περιγράφεις. Δεν μου τα εξήγησε κανένας άλλος. Χεχε. :-)

Δεύτερον, πρέπει να είδες λάθος ταινία. ΑΚΡΙΒΩΣ αυτό που γράφεις συμβαίνει στο Skeleton Key. Ανατρέπεται ότι πίστευες σε ΟΛΟΚΛΗΡΗ την ταινία.

Όπως και να 'χει, το κουράσαμε. Δεν καταλαβαίνω πως γίνεται να διαφωνούμε, αλλά OK.

To oποιο...πώς ακριβως ειναι twist?

Μέχρι εκείνη την ώρα δε θεωρείς ότι στο σχέδιο

συμπεριλαμβάνεται ο ίδιος ο δολοφόνος και ο μπάτσος που τον κυνηγάει.

Ανατροπή όλης της λογικής της ταινίας.

Δημοσ.

Πρώτον, εγώ είμαι αυτός που τα έγραψα τα όσα μου περιγράφεις. Δεν μου τα εξήγησε κανένας άλλος. Χεχε. :-)

Δεύτερον, πρέπει να είδες λάθος ταινία. ΑΚΡΙΒΩΣ αυτό που γράφεις συμβαίνει στο Skeleton Key. Ανατρέπεται ότι πίστευες σε ΟΛΟΚΛΗΡΗ την ταινία.

Όπως και να 'χει, το κουράσαμε. Δεν καταλαβαίνω πως γίνεται να διαφωνούμε, αλλά OK.

Μέχρι εκείνη την ώρα δε θεωρείς ότι στο σχέδιο

συμπεριλαμβάνεται ο ίδιος ο δολοφόνος και ο μπάτσος που τον κυνηγάει.

Ανατροπή όλης της λογικής της ταινίας.

to skeleton key δεν ειναι οπου μια κοπελα παει να κοιταξει εναν παππου που υποτειθεται οτι εχει παθει εγκεφαλικο??ειναι μια κοπελα οπως λεει 25 ετων και δεν εχει παιδια.πως γινετε να ειδα λαθος ταινια???????τελοσπαντον οπως λες το κουρασαμε πολυ το θεμα. :rolleyes:

(παντος θα το ψαξω αυτο που λες μηπως και ειδα καμια κακη αντιγραφη) :fear:

Δημοσ.

Ελα τωρα που ειναι ανατροπη αυτο. Αυτο ειναι η εξελιξη της ταινιας

Δηλαδη ποια ηταν η λογικη της ταινιας? Τι ακριβως ανατραπηκε?

Ειναι σαν να λεμε οτι βαλαμε και τον παρατηρητη στο συστημα. Ε και?

Πιο απλα, επειδη την εχω δει καιγω και υποθετω και συ, 5-6 φορες, δηλαδη την 2η φορα την ειδες με αλλη οπτικη απο αυτη που την ειδες την πρωτη? Ειπες "Οχι ρε φιλε, αν ηξερα το τελος θα το ειχα καταλαβει αλλιως?"

Δημοσ.

χθες βραδυ ειδα και το silent hill.σειρα εχει η λιστα με της ταινιες που εδωσε ο manuel.

και θα κατσω να δω το Identity.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...