KilliK Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 To Mist ομως κατεστρεψε το πολυ καλυτερο τελος του βιβλιου...
satmen Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 yeap yeap! Το εβλεπα τοτε με την κοπελα , και στην συγκεκριμενη σκηνη τιναχτηκε(και παραλιγο να παρει μαζι της και κατι δικο μου...στο τσακ τη γλυτωσα ) μπραβο ρε μεγαλε εχεις 1000+ απο εμενα
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 To Mist ομως κατεστρεψε το πολυ καλυτερο τελος του βιβλιου... Τώρα γιατί μου το κάνεις αυτό; Μόλις τώρα το παρήγγειλα και περίμενα πως και πως να το δω το βράδυ. Τώρα θα με βάλεις να διαβάσω το βιβλίο; Για ποιον με πέρασες; Ουφ...
tritonas00 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 μπραβο ρε μεγαλε εχεις 1000+ απο εμενα :mrgreen: Αλλα εκει που τιναχτηκα εγω , οταν την ειδα πρωτη φορα , ηταν οταν αρχισε να ξεπροβαλλει το κεφαλι της απεναντι του , στο κρεβατι.. αιμα η σκηνη.
satmen Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 τελικα ειναι αρκετες η ταινιες που εχουν ανατροπη και δεν το ηξερα μου ξεφυγαν.απο σημερα αρχιζω να βλεπω μια μια της ταινιες που προτεινατε.αρχιζω απο το skeleton key.
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 To Mist ομως κατεστρεψε το πολυ καλυτερο τελος του βιβλιου... Μόλις είδα την ταινία. Από τα σχόλια που διάβασα, ο King δε φαίνεται να συμφωνεί μαζί σου. Χαρακτήρισε το τέλος της ταινίας "αυτό που θα έπρεπε να είχα σκεφτεί εγώ" (κάτι τέτοιο). Διάβασα και το τέλος του βιβλίου, αλλά θα ήθελα να μου το περιγράψει κάποιος που το θαυμάζει, για να δω τι κλίμα φτιάχνει. Αν έχεις το κουράγιο... Δεν μπορώ να κρίνω το τέλος του βιβλίου, καθώς δεν το έχω διαβάσει, αλλά δεν μπορώ να πω ότι βρίσκω κανένα από τα δύο αναντικατάστατο. Το ίδιο καλά μου φάνηκαν και τα δύο. ΥΓ. Αυτό δε λέγεται ανατροπή κατά τη γνώμη μου. Δεν είναι twist, είναι απλά ένα σοκαριστικό τέλος.
DKNI Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Εφοσον μιλαμε για το Mist του Darabont, το τελος τα εσπαγε ασχημα. Σε αφηνει "Ε οχι ρε μ@λκα! Ελεος να πουμε!" και με μια δοση ειρωνικης καφριλας Αυτο με τον Κινγκ, οτι ειχε πει πως το τελος ηταν καλυτερο απο το βιβλιο (δεν το εχω διαβασει) το ειχα βρει στο internet και εγω Btw το Descent ξερετε οτι στην Αμερικη δεν παιχτηκε με το τελος που ειδαμε εδω, ετσι? Τελειωνει με το που βγαινει απο τη σπηλια.
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Αυτό για το Descent, το διαπίστωσα διαβάζοντας κάποια άρθρα στο ίντερνετ. Συγκεκριμένα κάπου έλεγε για ταινίες που στην αυθεντική τους εκδοχή είχαν πολύ καλύτερο φινάλε και διαβάζω γι' αυτήν την ταινία και περιέγραφε το φινάλε που είχα δει! Ωραίο φινάλε κι εκεί. Όχι ακριβώς twist, όμως. ΥΓ. Εννοείται ότι μιλάμε για το Mist του Darabont. Δεν ήξερα καν ότι υπάρχει κι άλλο. Επί τη ευκαιρία, δεν ήξερα ότι το είχε γυρίσει αυτός. Επίσης, δεν ήξερα καθόλου την υπόθεση, το στυλ της ταινίας, τίποτα και ανακάλυψα ξανά πόσο ωραίο είναι να βλέπεις μια ταινία και να ανακαλύπτεις σιγά σιγά τα πάντα γι' αυτήν, χωρίς να έχεις δει αφίσες, trailer κτλ. Μόνο έναν τίτλο. ΟΚ, ήξερα ότι ήταν θρίλερ, αλλά μέχρι εκεί.
DKNI Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Ωραίο φινάλε κι εκεί. Όχι ακριβώς twist, όμως. To oτι ήταν στο μυαλο της δεν το λες τουιστ?πιο τουιστ, πεθαινεις ρε μαν
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Ε, τώρα, twist (άντε ας το γράψω σε spoiler μπας και κάποιος έξυπνος άνθρωπος θυμηθεί το συγκεκριμένο σχόλιο κατά τη διάρκεια που βλέπει την ταινία) που ανατρέπει τα τελευταία 2 λεπτά της ταινίας , ε, δεν είναι και τόσο twist. Twist είναι να υπάρχει ένα μυστήριο σε όλη την ταινία και στο τέλος να σου έρχεται από εκεί που δεν το περιμένεις. Ακόμα και σε επίπεδο "ωχ! Αυτός ήταν ο δολοφόνος;!" Για τον ίδιο λόγο δε θεωρώ twist το τέλος από το Mist.
DKNI Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Ετσι που το οριζεις εχεις δικιο αν και στην ουσια σου λεει οτι σε ολη την ταινια help was on its way οποτε ειναι καρατουιστ
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Ναι, πράγματι. Ίσως ο λόγος που δε με επηρέασε, ήταν ότι είχα στο μυαλό μου ότι κάτι τέτοιο συνέβαινε (το πίστευα δηλαδή ούτως ή άλλως παρόλο που το Hollywood δε μας συνηθίζει σε αυτά) και απορούσα με τις συμπεριφορές των χαρακτήρων. Ιδιαίτερα στην τελευταία σκηνή. Και πάλι, όμως, ενδιαφέροντα στοιχεία τραγωδίας.
DKNI Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Είπα να μην το γράψω για να μην φύγει η κουβέντα: Τι σημασία έχει αν γνωρίζεις ότι έχει ανατροπή, αν δεν ξέρεις ποια είναι; Προσωπικά ακόμη κι αν το γνωρίζω, δεν το σκέφτομαι γιατί μου αρέσει να ξαφνιάζομαι. Όποιος ενδιαφέρεται πάντως, ρίξτε μια ματιά σε αυτή τη λίστα. Όσα έχω δει από αυτά, τα εγκρίνω. Σκέφτομαι να δω και τα υπόλοιπα σιγά σιγά (όποτε έχω όρεξη για κάτι ελαφρύ). ΠΡΟΣΟΧΗ! Δίπλα γράφει το σενάριο ΚΑΙ την ανατροπή. Μην τα διαβάσετε. Πάρτε απλά τους τίτλους και ΟΥΣΤ από την ιστοσελίδα. http://horror.about.com/od/horrortoppicklists/tp/twistendings.htm Παρόμοια λίστα, με σχεδόν τις ίδιες ταινίες: http://www.horror-movies.ca/horror_11691.html Ασχετο, μιας και το ειδα στη λιστα, ειμαι ο μονος που δεν βρισκει twist στο τελος του Seven? Τελος φοβερο, ακομα και ο Πιτ παιζει αψογα, φοβερη ενταση και αγωνια, δεν ξερεις πως θα καταληξει αλλα δεν υπαρχει καποιο ιδιεταιρο twist σε σχεση με την υπολοιπη ταινια δεν ειναι σοβαρο twist οτι ηταν ο φωτορεπορτερ Αληθινη ιστορια, νομιζω την εχω ξαναπει. Για τη δικια μου γενια - τους σημερινους 30αρηδες - τα twist (ξανα)εγιναν μοδα με το 6th Sense. Μεχρι τοτε ηταν ψιλονορμαλ το τελος των ταινιων, ακομα και των θριλερ. Αντε το πολυ πολυ να ζουσε ο δολοφονος στο τελος. Εχω ενα φιλαρακι που λογω δουλειας μπαμπα, τοτε ('99) έβλεπε ταινιες πριν βγουν (για εκεινη την εποχη ηταν super-wow κατι τετοιο) και θυμαμαι οτι ηταν αυτος που μου ειχε πει απο το '97-'98 περιπου "Φιλε, βγαινει μια ταινια που θα κανει αισθηση, Blair Witch Project λεγεται". Τεσπα, αυτος ειχε δει νωριτερα και την 6η Αισθηση. Και μου ειχε πει "Πολυ καλο, δεν σου λεω τιποτα αλλα στο τελος θα μεινεις παγωτο" Τεσπα, παω και εγω να το δω με 2 φιλους και την κοπελα μου. Μικρο το σινεμα, μολις ειχε ανοιξει το Village και οι συνοικιακοι ειχαν αρχισει να φτιαχουν και 2η αιθουσα, συνηθως μικρη Ειμασταν καμια 30αρια μεσα, σε αιθουσα που να χωρουσε ζητημα 40. Σε ολη την ταινια, προσηλωμενοι ολοι αλλα εμενα μου ειχε καρφωθει αυτο που μου ειχαν πει, οτι εχει τρελο τελος. Οποτε ολοι κοιταζαν την ταινια χαχαχα χουχουχου, εγω εψαχνα να βρω τι διαφορετικο τελος μπορει να εχει. Ε, επειδη προφανως το ηξερα εξαρχης, ελαχιστα δευτερολεπτα πριν την μεγαλη αποκαλυψη, μου ξεφευγει δυνατη στη μικρη αιθουσα "Ε οχι ρε μλκ, ειναι <...>" Νταξει, νομιζω οτι ενιωσα σαν μαυρος δουλος που πηγε με την κορη του λευκου πλουσιου. Ασπρες κουκουλες, καιωμενοι σταυροι κτλ
mrpink Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2011 Έχω δει σαβούρδες και σαβούρδες όλα αυτά τα χρόνια, δόξα τω Αλλάχ, τέτοια ... διαστημική παπάρα δεν έχει ξαναβγεί. Καταφανώς η χειρότερη "ταινία" που χω δει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα