Luxx Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Αυτο ειναι μια αληθεια, αλλα τι να κανουμε.. Να μη το τιμησουμε το θεμα; Ολα τα saw εχουν απιστευτες ανατροπες! Επισης το devil ηταν καλουτσικο. Το silent hill κορυφαιο! Minority report, Drag me to hell, Paranormal entity, The broken, The lake house. Δεν ειναι ολες βεβαια τρομου. Βασικα σχεδον ολες οι ταινιες τρομου εχουν κακο τελος, οποτε ειναι και ανατρεπτικο
tritonas00 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Ρε παιδιά το να γράφουμε εδώ ποιες ταινίες έχουν ανατροπή δεν ανατρέπουμε την ανατροπή; :lol: εχεις ενα point...
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Είπα να μην το γράψω για να μην φύγει η κουβέντα: Τι σημασία έχει αν γνωρίζεις ότι έχει ανατροπή, αν δεν ξέρεις ποια είναι; Προσωπικά ακόμη κι αν το γνωρίζω, δεν το σκέφτομαι γιατί μου αρέσει να ξαφνιάζομαι. Όποιος ενδιαφέρεται πάντως, ρίξτε μια ματιά σε αυτή τη λίστα. Όσα έχω δει από αυτά, τα εγκρίνω. Σκέφτομαι να δω και τα υπόλοιπα σιγά σιγά (όποτε έχω όρεξη για κάτι ελαφρύ). ΠΡΟΣΟΧΗ! Δίπλα γράφει το σενάριο ΚΑΙ την ανατροπή. Μην τα διαβάσετε. Πάρτε απλά τους τίτλους και ΟΥΣΤ από την ιστοσελίδα. http://horror.about.com/od/horrortoppicklists/tp/twistendings.htm Παρόμοια λίστα, με σχεδόν τις ίδιες ταινίες: http://www.horror-movies.ca/horror_11691.html
ikaruga24 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Πωωωωωωω sleepway camp! Πως το ξεχασα αυτο, ενα τοσο φοβερο εργακι τρομου δεν επρεπε να φυγει απο τη μνημη μου.
xri_ni Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Δεν ξερω αν ειναι ανατρεπτικο ακριβως αλλα ειναι ωραιο και καταλαβαινεις πολλα....... αυτο ειναι το τελος του shutter(του κορεατικου, δεν εχω δει το αμερικανικο remake).Πολυ ωραια ταινια, αν δεν την εχετε δει κατεβαστε τη!
tritonas00 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Δεν ξερω αν ειναι ανατρεπτικο ακριβως αλλα ειναι ωραιο και καταλαβαινεις πολλα....... αυτο ειναι το τελος του shutter(του κορεατικου, δεν εχω δει το αμερικανικο remake).Πολυ ωραια ταινια, αν δεν την εχετε δει κατεβαστε τη! συμφωνω , οταν το ειδα πρωτη φορα εμεινα λιγο μ@λ@κ@ς στο τελος(με πηγε και αιμα σε πολλα σημεια μεσα στην ταινια btw)
satmen Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Είπα να μην το γράψω για να μην φύγει η κουβέντα: Τι σημασία έχει αν γνωρίζεις ότι έχει ανατροπή, αν δεν ξέρεις ποια είναι; Προσωπικά ακόμη κι αν το γνωρίζω, δεν το σκέφτομαι γιατί μου αρέσει να ξαφνιάζομαι. Όποιος ενδιαφέρεται πάντως, ρίξτε μια ματιά σε αυτή τη λίστα. Όσα έχω δει από αυτά, τα εγκρίνω. Σκέφτομαι να δω και τα υπόλοιπα σιγά σιγά (όποτε έχω όρεξη για κάτι ελαφρύ). ΠΡΟΣΟΧΗ! Δίπλα γράφει το σενάριο ΚΑΙ την ανατροπή. Μην τα διαβάσετε. Πάρτε απλά τους τίτλους και ΟΥΣΤ από την ιστοσελίδα. http://horror.about.com/od/horrortoppicklists/tp/twistendings.htm Παρόμοια λίστα, με σχεδόν τις ίδιες ταινίες: http://www.horror-movies.ca/horror_11691.html συμφωνο απολυτα φιλε μου.να σαι καλα για της προτασεις σου.επισης ευχαριστω ολους για της προτασεις.απτης ταινιες που προτεινατε οσες δεν εχω δει θα κατσω να της δω. επισης θα ηθελα να σημειωσο το εξης επειδη αναφερθηκαν και ταινιες περιπου τρομου.θα ηθελα να αναφερο και εγω μερικες που δεν ειναι τρομου αλλα επισης εχουν ανατροπη.οι οποιες ειναι οι ακολουθες. 1) 21 1) shade(το καρε της απατης)
Moderators Praetorian Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Moderators Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Είπα να μην το γράψω για να μην φύγει η κουβέντα: Τι σημασία έχει αν γνωρίζεις ότι έχει ανατροπή, αν δεν ξέρεις ποια είναι; Προσωπικά ακόμη κι αν το γνωρίζω, δεν το σκέφτομαι γιατί μου αρέσει να ξαφνιάζομαι. Για μένα έχει να κάνει περισσότερο με το ότι πολλές "ανατροπές" που υποθέτω κάποτε ήταν original, πλέον συνιστούν μια λίστα από στάνταρντ πράγματα που σκεφτεται κανείς αν γνωρίζει ότι η ταινία έχει ανατροπή. Δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να σε πιάσει η ταινία απροετοίμαστο έτσι κι αλλιώς, αλλά σίγουρα μπαίνεις πιο υποψιασμένος στην ταινία. Και σε αυτές τις περιπτώσεις -ειδικά όταν βλέπεις ταινία με παρέα- μπορεί να ξεφτιλιστεί εντελώς το όποιο μυστήριο.
Dakonblackblade Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Το μωρό της Ρόζμαρι πως και δεν έχει αναφερθεί?
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Για μένα έχει να κάνει περισσότερο με το ότι πολλές "ανατροπές" που υποθέτω κάποτε ήταν original, πλέον συνιστούν μια λίστα από στάνταρντ πράγματα που σκεφτεται κανείς αν γνωρίζει ότι η ταινία έχει ανατροπή. Δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να σε πιάσει η ταινία απροετοίμαστο έτσι κι αλλιώς, αλλά σίγουρα μπαίνεις πιο υποψιασμένος στην ταινία. Και σε αυτές τις περιπτώσεις -ειδικά όταν βλέπεις ταινία με παρέα- μπορεί να ξεφτιλιστεί εντελώς το όποιο μυστήριο. Μισό λεπτό. Είχα την εντύπωση ότι μιλάμε για twist endings, δηλαδή κάτι που ανατρέπει όχι αυτό που πίστευες ότι θα συμβεί βάσει της κινηματογραφικής εμπειρίας σου, αλλά ολόκληρο το "είναι" της ταινίας, όπως πχ στην 6η αίσθηση. Όχι κυριολεκτικά ανατροπή, με την έννοια ότι θα μαζέψουμε εδώ μια λίστα όπου (παράδειγμα) δε νικούν οι καλοί. Νομίζω είναι δύο διαφορετικές συζητήσεις. Προσωπικά με ενδιαφέρει μόνο το είδος του "twist" και προτείνω πάνω σε αυτό το μοτίβο να κυλήσει το topic. Το άλλο πραγματικά δε βρίσκω λόγο να το γνωρίζει κανείς (ότι η ταινία δεν τελειώνει όπως "θα έπρεπε"). Το μωρό της Ρόζμαρι πως και δεν έχει αναφερθεί? Λογικά εξαιτίας αυτών που γράφω παραπάνω.
Moderators Praetorian Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Moderators Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Νομίζω ότι δε λέω κάτι πέρα από το αυτονόητο. Η κινηματογραφική εμπειρία η δική μου σίγουρα θα διαφέρει από κάποιου άλλου (δεν έχουμε δει όλοι τις ίδιες ταινίες, ούτε τις έχουμε δει με την χρονολογική σειρά που βγήκαν και δεν θα εντυπωσιαστούμε το ίδιο από μια ανατροπή σε μια ταινία), αλλά η ανατροπή στην ταινία είναι κάτι αντικειμενικό. Προφανώς μιλάμε για ταινίες που ανατρέπουν ένα σημαντικό μέρος αυτού που προσπαθούσε να σε πείσει/σου περάσει η υπόλοιπη ταινία. Αυτό που λέω είναι ότι ειδικά όταν μου προτείνουν να δω μια σχετικά παλιά ταινία επειδή έχει κορυφαία ανατροπή, τότε κατά πάσα πιθανότητα θα μπορώ εύκολα να μαντέψω στην πορεία της ταινίας που κρύβεται η ανατροπή.
xri_ni Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 συμφωνω , οταν το ειδα πρωτη φορα εμεινα λιγο μ@λ@κ@ς στο τελος(με πηγε και αιμα σε πολλα σημεια μεσα στην ταινια btw) Χαχα, εμενα με ειχαν προειδοποιησει κατι φιλοι που μου την προτειναν!!!Ειναι κ αυτοι οι σχιστοματιδες βρε παιδι μου στα θριλερ πολυ τρομακτικοι(μονο τη σκηνη που τραβαει το σεντονι τους που κοιμουντε κ μετα τη βλεπει αποτομα διπλα στο προσωπο του ....γκρρρρρρρρρ )
satmen Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Για μένα έχει να κάνει περισσότερο με το ότι πολλές "ανατροπές" που υποθέτω κάποτε ήταν original, πλέον συνιστούν μια λίστα από στάνταρντ πράγματα που σκεφτεται κανείς αν γνωρίζει ότι η ταινία έχει ανατροπή. Δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να σε πιάσει η ταινία απροετοίμαστο έτσι κι αλλιώς, αλλά σίγουρα μπαίνεις πιο υποψιασμένος στην ταινία. Και σε αυτές τις περιπτώσεις -ειδικά όταν βλέπεις ταινία με παρέα- μπορεί να ξεφτιλιστεί εντελώς το όποιο μυστήριο. φιλε μου αν καταλαβαινεις την ανατροπη της ταινιας μονο επει δη εισαι ηδη υποψιασμενος τοτες ειλικρινα σου μιλαω εισαι πο λυ τσακαλι. οταν ειδα για παραδειγμα την απροσκλητη (The Uninvited)ηξερα οτι ειχε ανατροπη διοτι το εγραφε στο κουτι του.παρολαυτα ειμασταν 2 ατομα και σπασαμε το κεφαλι μας να μαντεψουμε την ανατροπη της ταινιας.και παλι δεν τα καταφεραμε.επισης οσοι λαβαμε μερος στη συζητηση δεν αποκαλ υψαμε το τελος των ταινιων.αρα δεν χαλασαμε καμια εκπληξη. :-D
Luxx Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Είπα να μην το γράψω για να μην φύγει η κουβέντα: Τι σημασία έχει αν γνωρίζεις ότι έχει ανατροπή, αν δεν ξέρεις ποια είναι; Προσωπικά ακόμη κι αν το γνωρίζω, δεν το σκέφτομαι γιατί μου αρέσει να ξαφνιάζομαι. Όποιος ενδιαφέρεται πάντως, ρίξτε μια ματιά σε αυτή τη λίστα. Όσα έχω δει από αυτά, τα εγκρίνω. Σκέφτομαι να δω και τα υπόλοιπα σιγά σιγά (όποτε έχω όρεξη για κάτι ελαφρύ). ΠΡΟΣΟΧΗ! Δίπλα γράφει το σενάριο ΚΑΙ την ανατροπή. Μην τα διαβάσετε. Πάρτε απλά τους τίτλους και ΟΥΣΤ από την ιστοσελίδα. http://horror.about.com/od/horrortoppicklists/tp/twistendings.htm Παρόμοια λίστα, με σχεδόν τις ίδιες ταινίες: http://www.horror-movies.ca/horror_11691.html Οντως και το mist τρομερο τελος. Ειχα ξεχασει να το αναφερω. Οπως και το when a stranger calls, scream, the descent.
tritonas00 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2011 (μονο τη σκηνη που τραβαει το σεντονι τους που κοιμουντε κ μετα τη βλεπει αποτομα διπλα στο προσωπο του ....γκρρρρρρρρρ ) yeap yeap! Το εβλεπα τοτε με την κοπελα , και στην συγκεκριμενη σκηνη τιναχτηκε(και παραλιγο να παρει μαζι της και κατι δικο μου...στο τσακ τη γλυτωσα )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα