Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εκανα την παρακατω λιστα με ταινιες τρομου-θριλερ με ανατρεπτικο τελος ξεκινοντας απτην πιο

παλιοτερη προςτην πιο προσφατη.τουλαχιστον αυτες ειδα εγω και μου αρεσαν σιγουρα θα υπαρχουν και αλλες που εχουν διαφυγη απτην αντιλειψη μου.

1)the sixth sense (1999)

2)the others (2001)

3)the uninvited (2009)

4)ORPHAN (2009)

5)butterfly on a wheel (2009)(αν και δεν ειναι ταινια τρομου ωστοσο το βαζω επειδη μου αρεσε

υπερβολικα η ανατροπη της ταινιας

περιμενω και της δικες σας προτασεις.ταινιες με ανατρεπτικο τελος.για εμας που μας αρεσουν

οι ταινιες τρομου με ανατροπη. :mrgreen:

• Απαντ. 108
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν και είναι πολύ καλύτερη εμπειρία να ΜΗΝ περιμένεις το ανατρεπτικό φινάλε...

Jacob's Ladder

http://www.imdb.com/title/tt0099871/

συμφωνω μαζη σου φιλε μου.αλλα που να ξερεις ομως πια ταινια εχει ανατροπη και ποια οχι?

εγω οταν ειδα για πρωτη φορα το the others σαλταρα.δεν ειχε περαση απο μυαλο ουτε για ενα δευτερολεπτο τετοιο φιναλε παρεμπιπτόντως ξεχασα να προσθεσω και το saw 1 επισης φοβερη ανα

τροπη :confused:

Επισκέπτης
Δημοσ.

Το Skeleton Key είχε ωραία ανατροπή, αν και δεν ήταν πολύ καλή ταινία.

Επειδή, όμως, μου αρέσουν κι εμένα πολύ οι ανατροπές (κάθομαι να δω και μέτρια ταινία, φτάνει να έχει κάτι να με σοκάρει στο φινάλε), την προτείνω ανεπιφύλακτα.

ΥΓ. Προσπαθώ τόση ώρα να σκεφτώ που βρίσκεται η ανατροπή στο The Thing (που είναι έτσι κι αλλιώς ταινιάρα) και στο Night Of the Living Dead (όπου εδώ, ΟΚ, κάπου πάει το μυαλό μου, αλλά αυτό δεν είναι ακριβώς ανατροπή, αλλά απροσδόκητη εξέλιξη). Εκτός αν δε μιλάμε για ανατροπή στο τέλος της ταινίας, αλλά οπουδήποτε.

Όπως και να 'χει, πολύ καλές ταινίες αμφότερες.

Δημοσ.

Συμπληρωνω σε αυτα που αναφερθηκαν και το machinist, black death, the eye (το κινεζικο). Οι 2 πρωτες δεν ειναι τρομου αλλα χαρακτιριζονται θριλερ ανετα. Το τριτο ειναι σιγουρα τ-τ-τρομου.

Δημοσ.
ΥΓ. Προσπαθώ τόση ώρα να σκεφτώ που βρίσκεται η ανατροπή στο The Thing (που είναι έτσι κι αλλιώς ταινιάρα) και στο Night Of the Living Dead (όπου εδώ, ΟΚ, κάπου πάει το μυαλό μου, αλλά αυτό δεν είναι ακριβώς ανατροπή, αλλά απροσδόκητη εξέλιξη). Εκτός αν δε μιλάμε για ανατροπή στο τέλος της ταινίας, αλλά οπουδήποτε.

η ανατροπη ειναι στα καθιερωμενα μεχρι τοτε κινηματογραφικο tropes και οχι στην ιδια την πλοκη:

στο Thing,ειτε εμμεσα,ειτε αμεσα, νικαει ο κακος εξωγηινος/τερας.ειδικα αυτο το τελος εχει μια ιδιαιτερη σημασια αν αναλογιστεις οτι η ταινια βγηκε την χρονια του καλου εξωγηινου Ε.Τ. (και γιαυτο πατωσε επισης)

στο Living Dead εχουμε τρια tropes που ανατρεπονται:

ο τελευταιος που επιβιωνει απο την ομαδα που απαρτιζεται σχεδον απο λευκους ειναι ο μαυρος.

ο μαυρος ομως ειναι επισης και ο ηρωας της ταινιας,ο οποιος και σκοτωνεται με τραγικο τροπο στο τελος της.

επισης ο πιο αντιπαθητικος και δειλος της ομαδας ηταν αυτος που αποδειχτηκε τελικα οτι ειχε δικιο ολη την ωρα για το τι πρεπει να κανουν για να σωθουν.

Δημοσ.
εγώ πάλι προσπαθώ να σκεφτώ πού βρήκαν τις ανατροπές σχεδόν όλες οι ταινίες που αναφέρθηκαν αλλά anyway :)
Δημοσ.

εγώ πάλι προσπαθώ να σκεφτώ πού βρήκαν τις ανατροπές σχεδόν όλες οι ταινίες που αναφέρθηκαν αλλά anyway :)

οχι και που ειναι η ανατροπες στης ταινιες που αναφερα φιλαρακι.ολες οι ταινιες που αναφερα

ολες εχουν ανατροπη που δεν παει το μυαλο. :rolleyes:

Δημοσ.

^ούτε καν, ίσως να τις είδες σε μικρότερη ηλικία ή να μην έχεις δει παλιότερες ταινίες αλλά anyway άστο αφήσουμε

μου αρεσει που επιμενεις κιολας.. :rolleyes:

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρε παιδιά το να γράφουμε εδώ ποιες ταινίες έχουν ανατροπή δεν ανατρέπουμε την ανατροπή;

Επεξ/σία από christiana78

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...