Προς το περιεχόμενο

LG M227WDP 22-inch στις 139 λίρες από amazon

SV1EOD

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μου φαίνεται αρκετά καλή τιμή για τηλεόραση-μόνιτορ. Χωρίς όμως και να το έχω ψάξει ιδιαίτερα.

http://www.skroutz.gr/s/72577/LG-M227WDP-22.html?keyphrase=LG+M227WDP

http://www.amazon.co.uk/LG-M227WDP-22-inch-1080p-Monitor/dp/B001NEI7E8/ref=sr_1_3?ie=UTF8&qid=1310505956&sr=8-3

Τι έχουν να πουν και οι πιο ειδικοί;

Δημοσ.

ρε παιδια χωρις παρεξηγηση και καμια διαθεση κρισης βλεπω διαφορα απο αμαζον κατα καιρους και προβαλλονται περισσοτερο απο οτι αναλογες προσφορες σε ελληνικα μαγαζια. δε κανω διαφημηση αλλα αναρωτιεμαι γιατι τετοιο κολλημα με το αμαζον

Προ 2 μηνων περιπου ειχε βγει αυτη εδω η samsung b2230HD στα 159 απο γκετιτ http://www.skroutz.gr/s/284635/Samsung-B2230HD-22.html

Full HD και με ενσωματωμενο media player που πεζει και matroskes (δοκιμασα 720p)και ελληνικους υποτιτλους, τι αλλο να ζητησει καποιος απο μια 22αρα, το απολυτο vfm

Δεν ειδα ομως να γινεται τοσος ντορος. που θελω να καταληξω... μηπως θα πρεπει να ειμαστε λιγο πιο φειδωλοι στις συγκρισεις μας περι προσφορων?

το βλεπω και σε σκληρους κατα καιρους απο αμαζον που αν περιμενει καποιος ανα μηνα βγαινουν καλες προσφορες (σε σχεση παντα με τον ανταγωνισμο) απο διαφορα μαγαζια στην ελλαδα. προς θεου δεν ειμαι λατρης των ελληνικων μαγαζιων και ουτε της αποψης οτι αυτα ειναι καλα (τοσα και τοσα ακουμε) αλλα με το θεμα εγγυησης απο το εξωτερικο τι γινεται ?

Δημοσ.

Σε θεμα εγγυησης, το Amazon είναι πολύ καλύτερο απο την πλειοψηφία των ελληνικών καταστημάτων. Μιλώ εκ προσωπικής πείρας.

Δημοσ.

μπορεις να πεις πως ακριβως λειτουργει το ολο θεμα? στελνεις την τιβι στο αμαζον η καλυπτει η ελληνικη αντιπροσωπεια?

Δημοσ.

Στελνεις πίσω το αντικείμενο που έχει πρόβλημα, γινεται αντικατασταση και σου επιστρεφουν και τα εξοδα αποστολης.

Δημοσ.

ρε παιδια χωρις παρεξηγηση και καμια διαθεση κρισης βλεπω διαφορα απο αμαζον κατα καιρους και προβαλλονται περισσοτερο απο οτι αναλογες προσφορες σε ελληνικα μαγαζια. δε κανω διαφημηση αλλα αναρωτιεμαι γιατι τετοιο κολλημα με το αμαζον

Προ 2 μηνων περιπου ειχε βγει αυτη εδω η samsung b2230HD στα 159 απο γκετιτ http://www.skroutz.g...B2230HD-22.html.......................................................

Καμμία διάθεση από μέρους μου(και θεωρώ και από όλα τα παιδιά) για ιδιαίτερη προβολή του amazon. Απλά κάτι ότι βγάζει πιο συχνά προσφορές εκ των οποίων πολλές είναι κυριολεκτικά εξαιρετικές, κάτι ότι σαν αγορά η αγγλική(και σαν επέκταση αυτής και το amazon) είναι πιο φθηνή από την δική μας σε συνδυασμό με τα δωρεάν μεταφορικά(που μέχρι τώρα καθιστούσαν απαγορευτικές τις περισσότερες αγορές από εξωτερικό αντικειμένων που είχαν μέτριο και επάνω βάρος) και να η εξήγηση της παραπάνω προβολής.

Στην συγκεκριμένη περίπτωση επειδή ψάχνω για μία μικρή τηλεόραση αν έπαιζε η προσφορά της samsung από γκέτιτ θα την είχα πάρει χθες επειδή προτιμώ τις samsung, δεν θα χρειαζόταν να περιμένω και θα την έπαιρνα και από ελληνικό μαγαζί(για να υποστηρίξω την τοπική αγορά). Και μάλλον θα καταλήξω και σε αυτήν τελικά ας είναι λίγο ακριβότερη.

Δημοσ.

Καμμία διάθεση από μέρους μου(και θεωρώ και από όλα τα παιδιά) για ιδιαίτερη προβολή του amazon. Απλά κάτι ότι βγάζει πιο συχνά προσφορές εκ των οποίων πολλές είναι κυριολεκτικά εξαιρετικές, κάτι ότι σαν αγορά η αγγλική(και σαν επέκταση αυτής και το amazon) είναι πιο φθηνή από την δική μας σε συνδυασμό με τα δωρεάν μεταφορικά(που μέχρι τώρα καθιστούσαν απαγορευτικές τις περισσότερες αγορές από εξωτερικό αντικειμένων που είχαν μέτριο και επάνω βάρος) και να η εξήγηση της παραπάνω προβολής.

Στην συγκεκριμένη περίπτωση επειδή ψάχνω για μία μικρή τηλεόραση αν έπαιζε η προσφορά της samsung από γκέτιτ θα την είχα πάρει χθες επειδή προτιμώ τις samsung, δεν θα χρειαζόταν να περιμένω και θα την έπαιρνα και από ελληνικό μαγαζί(για να υποστηρίξω την τοπική αγορά). Και μάλλον θα καταλήξω και σε αυτήν τελικά ας είναι λίγο ακριβότερη.

Στο οτι η αγορα της αγγλιας ειναι πιο φθηνη απ τη δικη μας πιθανον να ισχυει στις καθημερινες αγορες (δεν το ξερω αυτο) αλλα αυτο που ξερω και παρακολουθω ειναι οτι οι προσφορες που κατα καιρους βγαινουν ειδικα μεσα απο αυτο εδω το φορουμ (το οποιο ειναι εξαιρετικο) ειναι οτι υπαρχουν προσφορες που δεν τις πετυχαινεις με τιποτα σε κανενα αμαζον αγγλια η ebay, αρκει να αγοραζεις συνειδοτοποιημενα και οχι να λες τωρα θελω κατι καιτο παιρνω

Ενδεικτικα αναφερω τιμες που εχω ψωνισει κατα καιρους και δεν τις εχω πετυχει πουθενα στο εξωτερικο ψαχνοντας τα αναλογα προιοντα

Philips 231T1 113ευρω, Samsung Β22ΗD 159, GTS240 49, HPHDX16 740 οταν ειχε 1300, PS3320+move μαζι 269, σκληρο 2Τ περυσι στα 90 καθως και πολλα αλλα

ολα αυτα μεσα απο εδω σε ελληνικα μαγαζια. Προσωπικα ποσως με ενδιαφερει το να στηριξω το ελληνικο μαγαζι (αλλωστε πολλα απο αυτα τα μαγαζια που βγαζουν προσφορες και ειδικα τα μεγαλα - carefour, mediamarkt, saturn -μονο ελληνικα δεν ειναι). αυτο που με ενδιαφερει ειναι να ειμαι εγω καλυμενος απο αποψη εγγυησης ελληνικης αντιπροσωπιας. και μεχρι στιγμης οποτε χρειαστηκε σε 2 απο τα προαναφερομενα προιοντα με καλυψαν απολυτα. δε θελω να μπλεκω με courier εξωτερικου, χαμενα packages, φθορες κτλπ.

οσον αφορα τη samsung, για τηλεοραση και media player υπνοδωματιου ειναι εξαιρετικη (εμενα αυτο με ενδιεφερε) αλλα εχει ενα θεμα με την ταξινομηση των καναλιων (δεν μπορεις να τα βαλεις με την σειρα που θελεις). κατα τα αλλα ειναι μια χαρα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...