foluke Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Ενώ έχω σήμα κανονικότατα ξαφνικά μου βγάζει χωρίς πρόσβαση στο δίκτυο,επίσης ενώ έχω σήμα δεν μου ανοίγει σελίδες....Μπορεί κάποιος να δώσει κάποια βοήθεια;(έχω windows 7).Ευχαριστώ προκαταβολικά.
poulinos Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 πηγαινε στο Tcp ip της καρτας δικτυου σου και βαλε αυτοματα να παρει ip.επισης αν δεν πετυχει δοκιμασε για αρχη να αφησεις ανοιχτο το δικτυο και να δεις αν συνδεεται.αν συνδεεται μετα δοκιμασε με αλλο κλειδωμα.
poulinos Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 για να δει αν ειναι αποσυνδεσεις θα δει τα λαμπακια στο ρουτερ.αλλα συνηθως κατι γινεται με το wireless παρα το ρουτερ.αν με καλωδιο ειναι οκ η τα λαμπακια στο ρουτερ δεν σβηνουν τοτε ειναι θεμα wireless οποτε τα κλασσικα.αλλο κλειδωμα,πιο νεους drivers.αλλο καναλι.αλλο firmware για τον ρουτερ.
billkolias Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Ενώ έχω σήμα κανονικότατα ξαφνικά μου βγάζει χωρίς πρόσβαση στο δίκτυο,επίσης ενώ έχω σήμα δεν μου ανοίγει σελίδες....Μπορεί κάποιος να δώσει κάποια βοήθεια;(έχω windows 7).Ευχαριστώ προκαταβολικά. ποιο modem εχεις? οταν σ λεει αυτο μπορεις να μπεις στο interface του modem?στο modem το λαμπακι του ιντερνετ σβηνει?
poulinos Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2011 το πιο καλο ειναι εκεινη την στιγμη να κανει ping ping ip router Μετα Ping 194.219.227.2 μετα ping www.insomnia.gr επισης να δεις αν σβηνουν λαμπακια και αν εχεις κανα κινητο κτλ η κανα δευτερο Pc να δεις αν οταν δεν εχει ιντερνετ το pc Που λες αν εχει το αλλο.αν εχει τοτε κατι παει στραβα με το wireless oποτε εκει τα παραπανω δοκιμη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.