Προς το περιεχόμενο

Χωρίς πρόσβαση στο δίκτυο

foluke

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενώ έχω σήμα κανονικότατα ξαφνικά μου βγάζει χωρίς πρόσβαση στο δίκτυο,επίσης ενώ έχω σήμα δεν μου ανοίγει σελίδες....Μπορεί κάποιος να δώσει κάποια βοήθεια;(έχω windows 7).Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Δημοσ.

πηγαινε στο Tcp ip της καρτας δικτυου σου και βαλε αυτοματα να παρει ip.επισης αν δεν πετυχει δοκιμασε για αρχη να αφησεις ανοιχτο το δικτυο και να δεις αν συνδεεται.αν συνδεεται μετα δοκιμασε με αλλο κλειδωμα.

Δημοσ.

για να δει αν ειναι αποσυνδεσεις θα δει τα λαμπακια στο ρουτερ.αλλα συνηθως κατι γινεται με το wireless παρα το ρουτερ.αν με καλωδιο ειναι οκ η τα λαμπακια στο ρουτερ δεν σβηνουν τοτε ειναι θεμα wireless οποτε τα κλασσικα.αλλο κλειδωμα,πιο νεους drivers.αλλο καναλι.αλλο firmware για τον ρουτερ.

Δημοσ.

Ενώ έχω σήμα κανονικότατα ξαφνικά μου βγάζει χωρίς πρόσβαση στο δίκτυο,επίσης ενώ έχω σήμα δεν μου ανοίγει σελίδες....Μπορεί κάποιος να δώσει κάποια βοήθεια;(έχω windows 7).Ευχαριστώ προκαταβολικά.

ποιο modem εχεις? οταν σ λεει αυτο μπορεις να μπεις στο interface του modem?στο modem το λαμπακι του ιντερνετ σβηνει?

Δημοσ.

το πιο καλο ειναι εκεινη την στιγμη να κανει ping

ping ip router

Μετα Ping 194.219.227.2

μετα ping www.insomnia.gr

επισης να δεις αν σβηνουν λαμπακια και αν εχεις κανα κινητο κτλ η κανα δευτερο Pc να δεις αν οταν δεν εχει ιντερνετ το pc Που λες αν εχει το αλλο.αν εχει τοτε κατι παει στραβα με το wireless oποτε εκει τα παραπανω δοκιμη.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...