Προς το περιεχόμενο

Χαριζονται 3 μικρα γατακια

ondoin

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τελικά ήταν καλό bargain, πήρε τα γατάκια τζάμπα + 2 κιλά ψώρα και ψύλλους.

Την είχα ψυλλιαστεί τη δουλειά από εχθές που είδα κάτι ζουζούνια να παίζουν πόκερ στις κοιλιές τους.

• Απαντ. 130
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Όταν θα σου βάζει και αμπούλες για τους ψύλλους στη χαίτη να δεις. Bdsm καταστάσεις.

Δημοσ.

Εκεί που έλεγε για τις κορτιζόλες που γεμίζει όταν κουράρει, ήθελα να της πω "κι εγώ γι αυτό δεν πονάω τώρα που βγάζει μερίδες το γατί απ' το χέρι μου, ΑΠ ΤΙΣ ΝΤΟΠΑΜΙΝΕΣ ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΣΟΥ".

Δημοσ.

Οι ψηλοί δεν είναι τίποτα , τα τσιμπούνια είναι το πρόβλημα , αν αποπαρασοθικαν είναι μια χαρά. Να σου ζήσουν :)

Δημοσ.

Οι ψηλοί δεν είναι τίποτα , τα τσιμπούνια είναι το πρόβλημα , αν αποπαρασοθικαν είναι μια χαρά. Να σου ζήσουν :)

Ρε μλκ τι γλώσσα μιλάς;

Δημοσ.

Ρε μλκ τι γλώσσα μιλάς;

Ελληνικά :mellow:

Θα λούσω το σπίτι με βενζίνη και θα ανάψω το καλύτερο τσιγάρο.

Πρόσεχε γιατί θα κάψεις τα μουστάκα τους :lol:

Δημοσ.

Ελληνικά :mellow:

Στο περίπου

Οι ψύλλοι δεν είναι τίποτα , τα τσιμπούρια είναι το πρόβλημα , αν αποπαρασιτώθηκαν είναι μια χαρά. Να σου ζήσουν :)

Fixed :P

Δημοσ.

Στο περίπου

γιατί ? μια χαρά μιλάω και γράφω. Άπλα μερικές φορές ενσαρκώνω την ψυχή μου στα λογία μου και το αποτέλεσμα είναι διορατικό για να φαντάζει σωστό. :mellow:

Δημοσ.

Μήνυμα Luci:

SIHAINOMAI TA PANTA MESA STO SPITI MU

Δε τα βλέπω καλά τα γατιά. Για αυτό έχει να απαντήσει από το "θα λούσω το σπίτι με βενζίνη και θα ανάψω το καλύτερο τσιγάρο".

Δημοσ.

Εμενα μια φορα μου είχαν κατουρήσει το κρεβάτι μου όταν είχα μαζέψει κάτι μικρά γατονια αλλα ήμουν μικρός και νόμιζαν οι δικοί μου ότι κατούρησα εγώ , αργότερα όμως έχεσαν και αναγκαστικά να τα εκπαιδεύσω να πηγαίνουν στην άμμο τους γιατί δεν μπορούσα να τους πίσω ότι είχα χέσει εγώ .....

Δημοσ.

Ρε, ανοίξτε κανείς κανά θέμα να ρίξουμε τα ζωντανά μας μέσα. Αλλιώς θα ανοίξω εγώ τα ξημερώματα.

ναιιιιιιιιιιιιιι :mrgreen:

Δημοσ.

Ρε, ανοίξτε κανείς κανά θέμα να ρίξουμε τα ζωντανά μας μέσα. Αλλιώς θα ανοίξω εγώ τα ξημερώματα.

θα βγάλω φωτογραφίες και το πουλί μου!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...