Προς το περιεχόμενο

Χαριζονται 3 μικρα γατακια

ondoin

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 130
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Lucifer εαν καταλαβα καλα εχεις μια θηλυκια και πηρες 3 αρσενικους?? :shock:

Εχεις σκεφτει τι προκειται να γινει εκει απαξ και αρχιδωσουν λιγο σε κανα 2 μηνακια?

1,5 χρόνο περίπου

Δημοσ.

Και στειρωμενο που ειναι το θυληκο, τα αρσενικα θα αρχισουν να κατουρανε τον τοπο με την ελπιδα!!

προσωπικα, εχω ριξει πολυ σφουγγαρισμα/πλυσιμο/σαπουνισμα. :/

Δημοσ.

θυμάμαι που είχαμε στειρώσει τον ένα μας γάτο και όταν τον φέραμε σπίτι ξύπνησε και περπατούσε σαν μεθυσμένο..

πας το κατοικίδιων σου για στίρωμα και στο μεθάνε .. τι να πεις .. γιατροί .. :fear:

Δημοσ.

Ίσως με διακατέχει η γνωστή κακή μου μνήμη πάλι, αλλα πως θυμάμαι ότι είχες πάρει ένα κατάμαυρο -αρσενικό (?)- από κάποιον/α εδώ μέσα πάλι, πριν αρκετούς μήνες? κ τωρα βλέπω -και διαβάζω- θηλυκιά και..τι χρώμα είναι στην πραγματικοτητα, στη φωτό βγήκε κoκκινosomething lol

Από τις παρών υιοθεσίες -αν και όλα μουρίτσες- my heart goes στο γκρίζο κουκλί :wub:

Δημοσ.

Η υιοθεσία του μαύρου δεν έκατσε τελικά, νομίζω τελικά το κράτησε το παλικάρι (ή κοπέλα, δε θυμάμαι) μετά από μητρική παρέμβαση.

Η κοκκινοκαφεμαύρη είναι καιρό εδώ, από το 2006.

Και ναι, ο Γκάνταλφ ο γκρίζος είναι μούρη.

Το λευκό που 'χα μαζέψει από μια παραλία το έσκασε athlie.

Δημοσ.

Γιατί τα στειρώνουν τα γατιά; Είναι απαραίτητο; (Εκτός από το να μη γεννοβολάνε αβέρτα υπάρχει κάποιος άλλος λόγος ; )

Εγώ είχα πριν χρόνια έναν αρσενικό.Δεν του έκανα ποτέ στείρωση.Τον είχα ελεύθερο στην αυλή.Ήταν καφετής με ρίγες και καλοφαγάς.Σαν τον Γκάρφιλντ.Τα καλοκαίρια όταν ήταν η περίεργη περίοδος τον χάναμε για 1 εβδομάδα.Γυρνούσε όλη τη γειτονιά και πηδόυσε αβέρτα :lol: Μου ερχόταν πίσω ο μισός :lol: και με τη μούρη του γεμάτη βαθειές γρατζουνιές :lol: Ανάρρωνε για 1-2 εβδομάδες και μόλις έπαιρνε τα πάνω του ξανάξεπόρτιζε :lol:

Δυστυχώς τον χάσαμε μια μέρα.Ευτυχώς που δεν τον είδα ξάπλα γιατί θα στενοχωριόμουν πολύ(ή από αμάξι θα πήγε ή από γκόμενα :lol: )

Δημοσ.

Αν τα έχεις μέσα στο σπίτι μόνο θα λυσαξουν τα πλάσματα αστείρωτα, αν τα έχεις και έξω μπορεί να κολλήσουν χίλιες δυο αρρώστιες απο τσακωμούς και επίσης διαιωνίζεις μια κατάσταση οπού γενιούνται γατιά αέρα πατέρα και πολλές φορές πεθαίνουν απο έλειψη τροφής και ασφάλειας-Πάντα για αστικό περιβάλον μιλάω.

Δημοσ.

Γιατί τα στειρώνουν τα γατιά; Είναι απαραίτητο; (Εκτός από το να μη γεννοβολάνε αβέρτα υπάρχει κάποιος άλλος λόγος ; )

Αυτός:

Δυστυχώς τον χάσαμε μια μέρα.Ευτυχώς που δεν τον είδα ξάπλα γιατί θα στενοχωριόμουν πολύ(ή από αμάξι θα πήγε ή από γκόμενα :lol: )

Αποπαρασίτωση: 70 ευρώ.

Εμβολιασμός: 80 ευρώ.

Διψήφιος αριθμός γρατζουνιών και δαγκωμάτων στα χέρια: priceless.

Επίσης, η κτηνίατρος.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...