Lucifer Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Και τώρα καθόμαστε με τη YiN και παίζουμε σα χαζοχαρούμενα. Η γάτα μου δεν το πήρε καλά.
-nick- Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Σημερα ειδα μια χοντρη στο δρομο που κρατουσε ενα νεογεννητο γατακι στο ενα της χερι
Chrisxxx Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Και τώρα καθόμαστε με τη YiN και παίζουμε σα χαζοχαρούμενα. Η γάτα μου δεν το πήρε καλά Και μένα όταν της ειχα παει ενα μικρουλη που είχα βρει στο δρομο τα πήρε κρανιο, εκτός ότι ηταν έτοιμη να φαει ζωντανο όταν ήταν κοντα μου κρατουσε μουτρα τουλάχιστον 6 μηνες, στην αρχη δεν πλησιαζε καν... Μετα επειδη αυτο ηταν αρσενικό την κοπάνησε και ηρεμησε και η γατα.. Γυναικες..
tarantules Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Luci θα μας ανεβάσεις και κανένα βιντεάκι αργότερα όταν ευκαιρήσεις; Μαρέσει να τα βλέπω να κάνουν διάφορα σαν χαζοχαρούμενα
nicoc89 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Και τώρα καθόμαστε με τη YiN και παίζουμε σα χαζοχαρούμενα. Η γάτα μου δεν το πήρε καλά. μου θυμίζει το βλέμμα ενός οικογενειακού φίλου τότε που είχαν χάσει φράγκα στο χρηματιστήριο
cthulhucarbide Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 InLeagueWithSatan. Δεν μου βγαίνει από το μυαλό ότι το κάνει επίτηδες
Lucifer Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Luci θα μας ανεβάσεις και κανένα βιντεάκι αργότερα όταν ευκαιρήσεις; Μαρέσει να τα βλέπω να κάνουν διάφορα σαν χαζοχαρούμενα Δεν ξέρω αν είμαι τόσο γρήγορος. Είναι λες και έχουν πέσει σε κουβά με κοκαΐνη, χοροπηδάνε σα λεμούριοι όλοι την ώρα. Ειδικά το γκρι που από περιγραφές και από κοντά όταν πήγα να το πάρω ήταν ζεν, τώρα έχει εκστασιαστεί.
nicoc89 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Εγώ πάντως έχω δυο γάτες που είναι ήρεμες και όταν έρθουν στο σπίτι άτομα που δεν έχουν ξαναδεί τις πιάνει κάτι και κάνουν ότι μπορείς να φανταστείς , μέχρι και τούμπες στον αέρα είχε κάνει η μια και είχαμε μείνει κάγκελο
tarantules Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Δεν ξέρω αν είμαι τόσο γρήγορος. Είναι λες και έχουν πέσει σε κουβά με κοκαΐνη, χοροπηδάνε σα λεμούριοι όλοι την ώρα. Ειδικά το γκρι που από περιγραφές και από κοντά όταν πήγα να το πάρω ήταν ζεν, τώρα έχει εκστασιαστεί. :lol: Θέλω πολύ να τα δώ σε δράση
christiana78 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Καλό θα ήταν να τα έχεις λίγες μέρες ξεχωριστά απο τη γάτα σου μέχρι να τα συνηθίσει , θα έχει φάει φρίκη τώρα η καημένη..
gatokoritso Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Καλά η γάτα σου έχει εντελώς αόρατο facepalm βλέμμα.πάρε της κανένα παιχνίδι να την ηρεμήσεις.και οπωσδήποτε βιντεακι!ακόμα και να κοιμούνται δεν με χαλάει...αχ είναι τόσο γλυκουλια!
christiana78 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2011 φατσες Κι έχουν και μεγάλα αυτιά... γάταροι θα γίνουν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.