Προς το περιεχόμενο

Χαριζονται 3 μικρα γατακια

ondoin

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 130
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Και τώρα καθόμαστε με τη YiN και παίζουμε σα χαζοχαρούμενα.

Η γάτα μου δεν το πήρε καλά

Και μένα όταν της ειχα παει ενα μικρουλη που είχα βρει στο δρομο τα πήρε κρανιο, εκτός ότι ηταν έτοιμη να φαει ζωντανο όταν ήταν κοντα μου κρατουσε μουτρα τουλάχιστον 6 μηνες, στην αρχη δεν πλησιαζε καν... Μετα επειδη αυτο ηταν αρσενικό την κοπάνησε και ηρεμησε και η γατα.. Γυναικες..

Δημοσ.

Luci θα μας ανεβάσεις και κανένα βιντεάκι αργότερα όταν ευκαιρήσεις; Μαρέσει να τα βλέπω να κάνουν διάφορα σαν χαζοχαρούμενα :wub:

Δημοσ.

Και τώρα καθόμαστε με τη YiN και παίζουμε σα χαζοχαρούμενα.

Η γάτα μου δεν το πήρε καλά.

INLEAGUEWITHSATAN.jpg

μου θυμίζει το βλέμμα ενός οικογενειακού φίλου τότε που είχαν χάσει φράγκα στο χρηματιστήριο :mellow:

Δημοσ.

Luci θα μας ανεβάσεις και κανένα βιντεάκι αργότερα όταν ευκαιρήσεις; Μαρέσει να τα βλέπω να κάνουν διάφορα σαν χαζοχαρούμενα :wub:

Δεν ξέρω αν είμαι τόσο γρήγορος. Είναι λες και έχουν πέσει σε κουβά με κοκαΐνη, χοροπηδάνε σα λεμούριοι όλοι την ώρα. Ειδικά το γκρι που από περιγραφές και από κοντά όταν πήγα να το πάρω ήταν ζεν, τώρα έχει εκστασιαστεί.

Δημοσ.

Εγώ πάντως έχω δυο γάτες που είναι ήρεμες και όταν έρθουν στο σπίτι άτομα που δεν έχουν ξαναδεί τις πιάνει κάτι και κάνουν ότι μπορείς να φανταστείς , μέχρι και τούμπες στον αέρα είχε κάνει η μια και είχαμε μείνει κάγκελο :mellow:

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν είμαι τόσο γρήγορος. Είναι λες και έχουν πέσει σε κουβά με κοκαΐνη, χοροπηδάνε σα λεμούριοι όλοι την ώρα. Ειδικά το γκρι που από περιγραφές και από κοντά όταν πήγα να το πάρω ήταν ζεν, τώρα έχει εκστασιαστεί.

:lol: :lol: :lol: Θέλω πολύ να τα δώ σε δράση

Δημοσ.

Καλό θα ήταν να τα έχεις λίγες μέρες ξεχωριστά απο τη γάτα σου μέχρι να τα συνηθίσει , θα έχει φάει φρίκη τώρα η καημένη..

Δημοσ.

Καλά η γάτα σου έχει εντελώς αόρατο facepalm βλέμμα.πάρε της κανένα παιχνίδι να την ηρεμήσεις.και οπωσδήποτε βιντεακι!ακόμα και να κοιμούνται δεν με χαλάει...αχ είναι τόσο γλυκουλια!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...