gplakakis Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Καλησπέρα Έχω ένα πρόβλημα με την οθόνη του laptop (acer) δεν έχει καθόλου φωτεινότητα Τι μπορεί να φταίει;
AiWaaa Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Καλησπέρα Έχω ένα πρόβλημα με την οθόνη του laptop (acer) δεν έχει καθόλου φωτεινότητα Τι μπορεί να φταίει; Συνήθως διορθώνεται με πατημένο το fn+βελάκια. Όταν λες καθόλου? Μια φωτό θα μας βοηθούσε
gplakakis Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Το δοκίμασα αυτό με το fn αλλά δεν ... Μου είπαν ότι μπορεί να είναι η λάμπα του backlight ή ο inverter τι είναι πιο πιθανό; Να πω επίσης ότι η οθόνη είναι καινούρια το panel δηλαδή
AiWaaa Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Το δοκίμασα αυτό με το fn αλλά δεν ... Μου είπαν ότι μπορεί να είναι η λάμπα του backlight ή ο inverter τι είναι πιο πιθανό; Να πω επίσης ότι η οθόνη είναι καινούρια το panel δηλαδή Mmmm Λογικά το inverter.. Όταν λες καινούργιο πάνελ άλλαξες την οθόνη ?
gplakakis Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2011 Mmmm Λογικά το inverter.. Όταν λες καινούργιο πάνελ άλλαξες την οθόνη ? Ναι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.