Προς το περιεχόμενο

Κατασκευη φορμας κεικ

Mountainpeak

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους, θελω να φτιαξω μια φορμα για κεικ, ειτε απο σιλικονη ειτε απο μεταλο, να μπορω να την βαλω φουρνο τελοσπαντων :P

Στην ουσια χρειαζομαι καποιο μαγαζι ή καποιον τεχνιτη για να μπορεσει να φτιαξει το καλουπι, να την κοψει και να δημιουργησει την φορμα. Εχει κανεις κανεναν γνωστο, καποιο μαγαζι που να μπορω να το φτιαξω? Ευχαριστω εκ των προτερων :)

Δημοσ.

Τί σχήμα θες που δεν υπάρχει;

Μηχανουργείο

Θελω να φτιαξω δυο βασικα, ενα με την Hello Kitty και ενα αλλο με μα νεραιδα. Οταν λες Μηχανουργειο τι ακριβως εννοεις?

Δημοσ.

Αν τη φτιάξεις για πάρτη σου ΟΚ.

Αν τη φτιάξεις για πούλημα θα έχεις θέμα με πνευματικά δικαιώματα.

Δημοσ.

ΟP οπως σου ειπανε, με λιγο ψαξιμο θα βρεις αυτο που ψαχνεις, ακομα και σε κανα jumbo μπορει να βρεις...

"φτιαχτο μονος σου το κεικ"

Δημοσ.

Πήρε το μάτι μου αυτό. Είναι σιλικόνη RTV για αυτή τη δουλειά όμως (μη τοξικό κλπ).

Στο art time Θεσσαλονίκη έχει στα σίγουρα (το έχω δει στο κατάστημα αλλά στο site τους που έψαξα δε το έχει).

Δημοσ.

Εμ, η Hello Kitty δεν ειναι Disney :) εχω βρει μερικα αλλα μονο το κεφαλι της, θελω μια συγκεκριμενη βασικα την οποια δεν εχω βρει ακομα :s

Jumbo λες να βρω ε? θα το κοιταξω.

Καποιον να βρω ρε γμτ να φτιαχνει καλουπια θα τανε το ιδανικο, οκ, περισσοτερα χρηματα αλλα αποτελεσμα τουμπανο ^^

Δημοσ.

Εμ, η Hello Kitty δεν ειναι Disney :) εχω βρει μερικα αλλα μονο το κεφαλι της, θελω μια συγκεκριμενη βασικα την οποια δεν εχω βρει ακομα :s

Jumbo λες να βρω ε? θα το κοιταξω.

Καποιον να βρω ρε γμτ να φτιαχνει καλουπια θα τανε το ιδανικο, οκ, περισσοτερα χρηματα αλλα αποτελεσμα τουμπανο ^^

Μπες στον κόπο να ψάξεις ηλεκτρονικά (κυρίως εξωτερικό) αυτό που ψάχνεις! Σίγουρα θα 'ναι λιγότερη φασαρία απ'το να την παραγγείλεις σε μηχανουργείο!

Δημοσ.

Παιδια κατι βρηκα αλλα η μαλ$^ στελνει μονο Αμερικη να χεσω μεσα δηλαδη, ελεος αυτοι οι Αμερικανοι, νομιζουν οτι ειναι το κεντρο του κοσμου. Και ειναι κ αυτο ακριβως που θελω... Anyway θα κατσω να ψαξω μπας και το βρω απο αλλου. Ευχαριστω παντως ολους οσους ασχοληθηκαν :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...