Προς το περιεχόμενο

pc mexri 700 euro

asimodrakos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα.ειμαι noobas στη κοινοτιτα.θα ηθελα να με βοηθησετε στη δημιουργια καινουριου υπολογιστη.διαθετω 600-650 ευρο και ισωσ 800 αν πουληθει το παλιο μου pc.(θελω να ελπιζω)αναλυση οθονης 1650*1050.σκευτομουν core i5 2500k και για καρτα γραφικων ati 6950 (akribh)η 6870.για moderboard z68.πιο πολυ για παιχνιδια οχι video rendering ktl.δεν ειμαι ειδικος οποια συμβουλη δεκτη.επισης αν ειναι να μου προτεινετε και καποιο μαγαζι γιατι απο plaisio eshop kai multirama εχω καει ειδικα στο θεμα εγγυησης.σας ευχαριστω

Δημοσ.

Μπορείς να τα αγοράσεις από διαφορετικά καταστήματα, για να τον συνθέσεις μόνο σου ;

Η χρήση δηλαδή που θα κανείς είναι gaming,internet,office και γενικά άπλα πραγματάκια ;

Δημοσ.

Μπορείς να τα αγοράσεις από διαφορετικά καταστήματα, για να τον συνθέσεις μόνο σου ;

Η χρήση δηλαδή που θα κανείς είναι gaming,internet,office και γενικά άπλα πραγματάκια ;

games kai internet ναι.αλλα να μην μου κολανε.to fear 3 μου επαιξε αλλα στο witcer 2 laggare τρομερα.sto alice madness πιο λιγο βεβαια.εχω core 2 duo 2.2 με ατι 4870 και αρχιζω να νιωθω τα προβληματα.

Δημοσ.

Εαν δεν το πουλήσεις το pc σου δες αυτα

ram:Kingston 4GB HyperX Genesis 1600MHz

mobo:Gigabyte GA-990XA-UD3

cpu:AMD Phenom II X4 955

hdd:Samsung Spinpoint F3 1TB

gpu:XFX Radeon HD6950

case:CoolerMaster Elite 430

psu:Corsair Enthusiast Series TX650 V2

ssd:OCZ Agility 3 SATA III 2.5" SSD 60GB

Συνολο:720.04E

οτι μου προτεινεις ειναι καλο και φτηνο σε μερικα ναι.αρα προτεινεις να παω σε phenom.η mobo καλη για phenom.αλλα νομιζα οτι και σε παιχνιδια ειναι καλυτεροι οι intel και ειδικα 2500κ λογω του οτι παιρνουν και πολυ overclocking(αν χρειαστει).

η 6950 ειναι πολυ καλυτερη της 6850 και 6870?νομιζο οτι μονο αυτη στα 2g clocarei για επιδοσεισ σαν 6970.ισως γλυτωσω λευτα απο τον ssd.δε νομιζω να τον χρειαζομαι

Δημοσ.

Για Gaming δεν είναι τρελές οι διαφορές. Και ο 955 μια χαρά κλοκάρει. Σου έβαλε αυτήν την mobo/CPU ώστε να μπορέσεις στο "άμεσο" μέλλον να πας σε Μπουλντόζα.

Η 6950 με τα 2 GB (reference design) δεν κλοκάρει σε 6970. Ξεκλειδώνει σε 6970. Γίνεται 6970 με άλλα λόγια και είναι αρκετά καλύτερη από 68xx. Η πιο φθηνή τέτοια είναι αυτή: http://www.iking.gr/gr/prdid/ba4be1a5c5394967a78c3feaf897f47d/productinfo.aspx *

* Reference είναι αυτή που βλέπεις στην φώτο. Αλλάζει απλά το αυτοκόλλητο ανάλογα την μάρκα.

Τώρα για τον SSD θα ψιλοσυμφωνήσω προσωπικά. Βρίσκω υπερβολικά τα χρήματα που ζητάνε για αυτούς ακόμα. Όταν πέσουν οι τιμές των 120αρηδων σε αυτή των 60αρηδων, τότε θα το σκεφτόμουνα καλύτερα.

Δημοσ.

Ναι συμφωνώ οτι οι ssd είναι ακριβοί άλλα ο 60gb για αυτά που προσφέρει αξίζει.

Και έκτος από αυτό αφού κατάφερα μέσα στα 700Ε να του βάλω ότι χρειάζεται γιατί να μην το πάρει

Δημοσ.

ευχαριστω παιδια.ισωσ να μην παρω μονο τον ssd.δε νομιζω να το χρειαζομαι.με τα λευτα ισωσ παρω καλυτερη γραφικων.και αργοτερα αναβαθμιση μονο σε καμια βουλντοζα.(ελπιζω να αξιζουν οταν βγουν) ελεγα να παρω ιντελ και για αναβαθμιση αλλα νομιζω δε τηα βγαλει κατι καινουριο οπωσ ivy brige η sandy E κτλ στο κοντινο μελλον και μαλλον θα θελω και αλλο socket.

Δημοσ.

Και όμως τον ssd τον ''χρειάζεσαι'' αφού μιλάμε για μια χρήση 70%-30% το 70% το έχουν τα windows και το 30% τα παιχνίδια .Οπότε θα δεις μεγάλη διάφορα και πίστεψε με μπορεί έτσι όπως τα λεμέ η όπως να βλέπεις να μην έχει μεγάλη διάφορα άλλα εάν δουλέψεις το μηχάνημα σου με ssd θα καταλάβεις άμεσος την διάφορα

Δημοσ.

λοιπον αν οντωσ εχει τοση διαφορα οκ.απλα ελεγα να παρο αργοτερα που θα πεσουν και οι τιμεσ.σε κανα 6μηνο ισως.ειναι λιγοσ ο χωρος

Δημοσ.

Απορια, το witcher 2 και το alice the madness returns ειναι του θειου???? Το alice the madness returns το επαιξα και εγω και μου εκανε κοψιματα μερικες φορες, με το συστημα της υπογραφης μου. Αλλα τι εφταιγε δεν ξερω, μπορει να φορτωνε απ τον σκληρο εκεινες τις στιγμες! Τωρα κατεβαζω να δοκιμασω και το the witcher 2 να δοκιμασω. Γιατι αμα χαμηλωνεις την αναλυση βλεπεις διαφορες σε αυτα τα παιχνιδια?

Δημοσ.

Απορια, το witcher 2 και το alice the madness returns ειναι του θειου???? Το alice the madness returns το επαιξα και εγω και μου εκανε κοψιματα μερικες φορες, με το συστημα της υπογραφης μου. Αλλα τι εφταιγε δεν ξερω, μπορει να φορτωνε απ τον σκληρο εκεινες τις στιγμες! Τωρα κατεβαζω να δοκιμασω και το the witcher 2 να δοκιμασω. Γιατι αμα χαμηλωνεις την αναλυση βλεπεις διαφορες σε αυτα τα παιχνιδια?

sto resolution δεν εβλεπα διαφορα.αλλα με τουσ ισκιους και κατι αντανακλασεισ στο medium de παιζοταν.gia anisotropic de μιλαω καν.αλλα ενταξει εχει και απαιτησεισ το παιχνιδι.το alice δε θα επρεπε να μασ κανει κοψιματα ειναι ελαφρυ.ισως φταιει που ειναι κατεβασμενο ξερω γω...

Δημοσ.

Σε αλλα παιχνιδια πως τραβαει το συστημα σου??? Μη μενεις στο ενα δυο παιχνιδια, γιατι μπορει οντως να μ@λ@κιζεται το παιχνιδι!! Και εμενα μου επαιζε στο full crysis2, call of duty black ops, medal of honor το τελευταιο, assassins creed brotherwood ολα στο extra details χωρις το παραμικρο κοψιμο με ολα τα φιλτρα ενεργοποιημενα και μου κολλαγε alice the madness returns και στο first templar που ηταν αρκετα πισω γραφικα..... αρα λεω καμια μ@λ@κι@ των συγκεκριμενων παιχνιδιων θα ναι, καποια ασυμβατοτητα, ποτε δεν ξερεις.....δεν μπορει η 285 να μη τα τρεχει σωστα, καποια ασυμβατοτητα. Κ η 4870 ειναι δυνατη καρτα ακομα, τραβαει. Τωρα και εγω παιζω παιχνιδια του μπαρμπα, οποτε σε μερικα μπορει να φταινε και τα κρακ τους για καποια περιεργη συμπεριφορα τους. Μαλιστα εκανα και εγω μια δημοσια συζητηση για αυτη την απορια

http://www.insomnia.gr/topic/413222-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%AC%CE%B8%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B7-%CF%83%CE%BA%CE%BB%CE%B7%CF%81%CE%BF%CF%8D-%CF%83%CE%B5-ssd/

Δημοσ.

Σε αλλα παιχνιδια πως τραβαει το συστημα σου??? Μη μενεις στο ενα δυο παιχνιδια, γιατι μπορει οντως να μ@λ@κιζεται το παιχνιδι!! Και εμενα μου επαιζε στο full crysis2, call of duty black ops, medal of honor το τελευταιο, assassins creed brotherwood ολα στο extra details χωρις το παραμικρο κοψιμο με ολα τα φιλτρα ενεργοποιημενα και μου κολλαγε alice the madness returns και στο first templar που ηταν αρκετα πισω γραφικα..... αρα λεω καμια μ@λ@κι@ των συγκεκριμενων παιχνιδιων θα ναι, καποια ασυμβατοτητα, ποτε δεν ξερεις.....δεν μπορει η 285 να μη τα τρεχει σωστα, καποια ασυμβατοτητα. Κ η 4870 ειναι δυνατη καρτα ακομα, τραβαει. Τωρα και εγω παιζω παιχνιδια του μπαρμπα, οποτε σε μερικα μπορει να φταινε και τα κρακ τους για καποια περιεργη συμπεριφορα τους. Μαλιστα εκανα και εγω μια δημοσια συζητηση για αυτη την απορια

http://www.insomnia.gr/topic/413222-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%AC%CE%B8%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B7-%CF%83%CE%BA%CE%BB%CE%B7%CF%81%CE%BF%CF%8D-%CF%83%CE%B5-ssd/

δεν εχω ιδιαιτερα προβληματα με τα αλλα.crysis 2 black ops και ολα τα fps που παιζο μου τα τρεχει αλλα σε μετρια γραφικα.δηλ no shadows kai anisotropic και καποιεσ φορεσ ισωσ medium textures.στο full ola δυσκολα.asassins το παιζει full το εβαλα για δοκιμη.αλλα πρεπει να φταιει ο επεξεργαστησ.πλεον 2 πυρινες δε φτανουν.αλλα το skyrim και 2 3 αλλα που βγαινουν οκτοβριο νοεβριο δε το κοβω να τα κουνησει

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...