da-vinci Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2011 εχει βελτιωθει το σερβις της σονυ παρα πολυ απο τον 1 η και 2 μηνες που εκανε παλια στις 10 μερες το πολυ,εγω ειμαι ικανοποιημενος απολυτα απο το vaio εχω κανει καθαρη εγκατασταση win 7 δηλαδη δεν μου χρειαζεται κανενα απο τα δεκαδες προγραμματα (προεγκατεστημενα) που δινει η σονυ η και η καθε εταιρια οποτε μου χρειαστηκαν καποιοι drivers τους κατεβασα απο τη σονυ και παει σφαιρα που να ειχε και ssd.αλλα γενικα για μενα και σε αποδοση και σε εμφανιση δεν συγκρινονται τα vaio.
cyberrobot Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2011 Για μένα Toshiba, Dell, Fujitsu και ΙΒΜ (Lenovo) είναι από τις καλύτερες μάρκες. Toshiba ειδικά έχει τρομερή εγγύηση. Θα σου συνιστούσα ωστόσο να κοιτάξει και λίγο την ποιότητα κατασκευής του μοντέλου που θα επιλέξεις (π.χ. ας έχει και λίγο μέταλλο το περίβλημα, σπάνιο αλλά μετράει έπειτα αν η οθόνη είναι ματ μετράει ακόμη πιο πολύ. Λεπτομέρειες που κάνουν την διαφορά όμως)... Γιατί κάθε εταιρία βγάζει σειρές και σειρές ... Όσο για το σέρβις παντού τα ίδια είναι, άμα πέσεις σε συνεργάσιμο άνθρωπο θα κάνεις την δουλειά σου αλλιώς κλαις! Sony δεν συνιστώ γιατί είναι λίγο υπερτιμημένα εκτός αν πας για επαγγελματική σειρά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.