Προς το περιεχόμενο

Τι μαρκα να προτιμησω;

georginos1989

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αφου το acer χαλασε ειπα να παρω καινουργιο λαπτοπ..

Αλλά σκέφτομαι τι μαρκα να παρω..

Θέλω να μου πειτε ποια ειναι καλή μαρκα που να αντεχει και να εχει καλό και εμπιστο service..

Γιατι απο οτι καταλαβα με την ACER είναι οτι αν πεσεις σε καλο λαπτοπ θα εισαι τυχερος και θα βασταξει...

Δημοσ.

Η περισσότερο αξιόπιστη από θέμα after sales είναι η dell. Έρχονται σπίτι σου και το επισκευάζουν την επόμενη εργάσιμη μέρα...

Δημοσ.

+1 και στους δυο προλαλησαντες.

Γνωμη μου ειναι πως DELL, Toshiba και HP ειναι (με αυτη τη σειρα) οι πιο αξιοπιστες μαρκες.

Δημοσ.

Θέλω να μου πειτε ποια ειναι καλή μαρκα που να αντεχει και να εχει καλό και εμπιστο service..

Γιατι απο οτι καταλαβα με την ACER είναι οτι αν πεσεις σε καλο λαπτοπ θα εισαι τυχερος και θα βασταξει...

Τα lenovo thinkpad είναι πολύ ποιοτικά με στιβαρή κατασκευή και πολύ καλή εγγύηση , τα dell είναι καλά αλλά για ποιοτικά μηχανήματα πρέπει να ανέβεις

κατηγορία δηλαδή να πας σε ( Xps , latitude , Precision ) έχουν όμως την καλύτερη υποστήριξη , τα toshiba είναι καλά αλλά πρέπει να πας σε σειρές ( Tecra ,

Portégé , Qosmio ) εχουν όμως πολύ καλή υποστήριξη !! :X

Δημοσ.

Nα προτιμήσεις μάρκα μ'έκαψες.

Δημοσ.

sony με χιλια!και στο σερβις πλεον κορυφη το πολυ μια εβδομαδα και σε σοβαρες βλαβες 10 μερες,εννοειται ειναι ανωτερα τα φορητα της σονυ σε σχεση με dell και τις περισσοτερες μαρκες.γνωμη μου η καλυτερη.

Δημοσ.

sony με χιλια!και στο σερβις πλεον κορυφη το πολυ μια εβδομαδα και σε σοβαρες βλαβες 10 μερες,εννοειται ειναι ανωτερα τα φορητα της σονυ σε σχεση με dell και τις περισσοτερες μαρκες.γνωμη μου η καλυτερη.

Ειναι και πολυ ακριβοτερη ομως.

Δημοσ.

Ειναι και πολυ ακριβοτερη ομως.

ειναι ακριβη αλλα οτι δινεις παιρνεις.δεν ισχυει παντα το ο,τι δινεις παιρνεις αλλα στα vaio ειναι οντως ετσι

Δημοσ.

ειναι ακριβη αλλα οτι δινεις παιρνεις.δεν ισχυει παντα το ο,τι δινεις παιρνεις αλλα στα vaio ειναι οντως ετσι

Οκ..τα sony ειναι αρκετα καλα φορητα..απο τα καλυτερα...αλλα τις περισσοτερες φορες κοστιζουν παραπανω απο οτι αξιζουν και φυσικα service σαν της toshiba και κυριως σαν της dell δεν εχει σε καμια περιπτωση...

Επισης απο θεμα ποιοτητας οντως και καποια ειναι φοβερα αναλογα την σειρα...αλλα μεχρι εκει..

Δημοσ.

Οκ..τα sony ειναι αρκετα καλα φορητα..απο τα καλυτερα...αλλα τις περισσοτερες φορες κοστιζουν παραπανω απο οτι αξιζουν και φυσικα service σαν της toshiba και κυριως σαν της dell δεν εχει σε καμια περιπτωση...

Επισης απο θεμα ποιοτητας οντως και καποια ειναι φοβερα αναλογα την σειρα...αλλα μεχρι εκει..

Ακριβως.

Η σειρα E για παραδειγμα, δεν ειναι τιποτα το τρελο.

Η F σειρα ομως ειναι πολυ καλυτερη.

Δημοσ.

Ακριβως.

Η σειρα E για παραδειγμα, δεν ειναι τιποτα το τρελο.

Η F σειρα ομως ειναι πολυ καλυτερη.

Στο μυαλο μου εισαι..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...